Κυριακή, 4 Ιανουαρίου 2015

O Άγιος Ιωάννης & οι Επτά Αδελφές!

 Τις 7 Γενάρη εορτάζεται η αρχαιότερη γιορτή του Αγίου Ιωάννη,η Σύναξη,με αφορμή την Βάπτιση του Χριστού.
Τις 24 Ιούνη γιορτάζεται η γέννηση του,κοντά στο θερινό ηλιοστάσιο(21-Ιούνη) και τις 23 Σεπτέμβρη η σύλληψη του από την Ελισάβετ κοντά στην φθινοπωρινή ισημερία.Η αποτομή της κεφαλής του γιορτάζεται την 29 Αυγούστου και ως γνωστό σχετίζεται με τον χορό της Σαλώμης και την απένδυση αυτής από τα 7 πέπλα.
Ο αριθμός 7-επτά κυριαρχεί στον αναφερόμενο Άγιο και το όνομα Ιωάννης θυμίζει έντονα τους Ίωνες.Την λευκή φυλή που κυριάρχησε στον πλανήτη Γη ως συνέχεια των συγγενών τους Φοινίκων.
Υπάρχει ως γνωστόν η παράδοση για την έλευση ενός εξωγήινου όντος στην περιοχή της Βαβυλώνος που ζούσε στην θάλασσα και από εκεί έβγαινε και " δίδασκε" τους γήινους.
Τον έλεγαν ΟΑΝΕΣ που θυμίζει τον Ιωάννη και αριθμολογικά: ΟΑΝΕΣ=326=ΠΛΕΙΑΣ.
Και οι Πλειάδες σύμφωνα με την ελληνική παράδοση είναι οι 7 αδελφές.Οι κόρες του Άτλαντα στον αστερισμό του Ταύρου.Ένα σμήνος πολλών αστέρων περίπου 400 έτη φωτός μακρυά με σημαντικότερες 7 από αυτές.Παλαιότερα πίστευαν ότι ο Ήλιος κατευθύνεται προς την πιο λαμπρή από αυτές,την Αλκυόνη,όμως σήμερα γνωρίζουμε ότι κατευθύνεται προς τον αστερισμό του Ηρακλή.
Ο μύθος συνδέει την Αλκυόνη με τον Κήυκα τον γιό του Εωσφόρου.Αμφότεροι θεώρησαν τους εαυτούς τους Θεούς και παρίσταναν τον Δία και την Ήρα .Γι'αυτό οι θεοί τους τιμώρησαν και τους έκαναν πουλιά.Την αλκυόνα και τον γλάρο.Τον Γενάρη έδωσαν περίπου 14 μέρες καλοκαιρίας στην αλκυόνα για να μπορεί να γεννάει τα αυγά της.Παρεμπιπτόντως η αλκυόνα είναι υπέροχο πουλί με γαλάζιο και πορτοκαλί φτέρωμα και ενδημεί στην παραθαλάσσια περιοχή του Πύργου και στο Κατάκολο.
Γράψαμε στο άρθρο για τα διαστημόπλοια των Τάυρων:
http://kokkinokoupi.blogspot.gr/2014/06/blog-post_26.html
 ότι σε όλη σχεδόν την χώρα μας υπάρχουν θρύλοι για άγνωστα "τέρατα" σε λίμνες που μουγκρίζουν και τα περισσότερα από αυτά λεγόταν Ήταυρος !
Όμως η Αλκυόνη είναι ο η-Ταύρου.Σχετίσαμε την εισβολή των εξωγήινων Ταύρων με τον ι-Ταύρου.
Δε θα το αναιρέσουμε.Υπάρχει η διαίσθηση ότι ο ι-Ταύρου είναι ο πλανήτης τους.Πάνω από το κεφάλι του Ταύρου και ανάμεσα στα δύο κέρατα του.
Ο αριθμός 7-επτά πιθανά να αναφέρεται και στους 7 κύριους πλανήτες μέλη της Σιδηράς Συμμαχίας των Ταύρων με κυριότερους του Ταύρου,του Λέοντα,του Ζυγού και ίσως της Λύρας!
Οι Ίωνες κατήλθαν στη Γη και εγκατέστησαν τα διαστημόπλοια τους σε υποθαλάσσιες περιοχές κοντά σε ακτές και λίμνες.Βοήθησαν στην αποίκιση του Βορείου Ημισφαιρίου από τους λευκόξανθους Αρειανούς και Φαέθοντες και βέβαια χρησιμοποίησαν τους γηγενείς μελανούς και κίτρινους πληθυσμούς(Λέλεγες και Πελασγούς) στην εξόρυξη του ορυκτού πλούτου της Γης και τη χρησιμοποίηση τους από τους πλανήτες της συμμαχίας τους.Προχώρησαν σε γενετικές παρεμβάσεις και κλωνοποιήσεις στον γήινο πληθυσμό και φρόντισαν να δημιουργήσουν το κατάλληλο κλίμα διηνεκούς υποδούλωσης των γήινων με την ανοχή μέρους πλανητών της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας!
Η σημερινή φήμη στη συνωμοσιολογία για την κυριαρχία στον πλανήτη των "Επτά Αδελφών" δεν είναι άσχετη.Μπορεί οι επτά αδελφές να είναι οι μεγαλύτερες πετρελαϊκές εταιρείες όμως στην ουσία είναι οι Ταύροι πίσω από αυτές.
Και βέβαια οι εταιρείες αυτές έχουν σχέση με τον ορυκτό πλούτο της Γης.Στη χώρα μας γι'αυτό είναι τόσο έντονη η παράδοση και η φήμη για τους εξωγήινους Ελ και του Ολύμπιους.Γιατί είναι άφθονος ο ορυκτός πλούτος της Ελλάδας.Ακόμη και στις σπάνιες Γαίες που μάλλον είναι χρήσιμες στα διαστημόπλοια τους.Όσο για το πρόθεμα Ελ,πρόσφατα διάβαζα σε έργο της Ε.Π.Μπλαβάτσκυ ότι η λέξη ΕΛ συμβολίζει το aleph ως βόδι και το lamedh ως βουκέντρα βοδιού.Επίσης πο πρώτες λέξεις της Γένεσης (Εν αρχή ο Θεός δημιούργησε τον ουρανό και τη γη) έχουν σχέση με τον Ταύρο,όπως το Tau που σημαίνει ρίζα-θεμέλιο,το beth κατοικία διαμονή ,το resh-κεφαλή,;aleph-ταύρος,αναπαραγωγή-he και άλλα.Παρόμοια οι ΕΛΟΙΜ και οι 7 άγγελοι και οι 7 κουμάρα,όλα σχετίζονται με την εισβολή των εξωγήινων Ταύρων και την κυριαρχία τους επί του πλανήτη Γη.
Μια άλλη σχετική αναφορά είναι στην Παλαιά Διαθήκη με τον προφήτη Ιωνά που τον καταπίνει το κήτος στη θάλασσα και τον φέρνει μετά τρείς μέρες στη Νινευή της Βαβυλώνας.
Θυμίζει σαφώς τον Οάνες και τους Ίωνες.
Γράψαμε ήδη ότι η Βίβλος υπέστη παρέμβαση από το φοινικικό δηλαδή το ιωνικό ιερατείο και μάλιστα την αλεξανδρινή εποχή και αργότερα.Γι'αυτό και οι Σαμαρείτες δεν αποδέχονται αυτή τη Βίβλο ως ιερό κείμενο του Μωυσή.Μωυσής που ήταν μαύρος γηγενής όπως και ο Αβραάμ
(σχετίζεται με το -μαύρα) και έφεραν την αληθινή ιερή παράδοση των γηγενών Εβραίων-Δραβίδων και Νιγριτών από τη Νότια Ινδία την Κεΰλάνη όπου και το όρος Αδάμ,την Ταΐλάνδη,την Αυστραλία και την Αφρική με τους Πυγμαίους.Αυτή η μελανή φυλή εμίχθηκε με την Πελασγική κίτρινη των Χαλδαίων-Ιουδαίων την εποχή της βαβυλώνιας αιχμαλωσίας και αργότερα αλλοιώθηκε λόγω της επαφής με τους Χαναναίους-Φοίνικες και τους Μακεδόνες της αλεξανδρινής εποχής.Αλλά παρόμοια μίξη-αλλοίωση έγινε και με εμάς τους Γραικούς.Από την εποχή της αρχαίας Αθήνας στην Αφρική (ΑΦΡΙΚΗ=639=ΑΤΤΙΚΗ) ,την εποχή της Ατλαντίδας,μέχρι την εισβολή των Δαναών και Ιώνων και μετά των Μακεδόνων και άλλων λευκόξανθων ιωνικών φυλών.
Θα παρατηρήσουμε ότι τον αποκεφαλισμό του Αγίου Ιωάννη τον εκτελεί ο Ηρώδης με σαφώς γηγενές Γραικό όνομα και καταγωγή από τη μελανή φυλή των Αράβων-Ιδουμαίων.
Παρόμοια η Ιουδείθ η Εβραία αποκεφαλίζει τον Ολοφέρνη τον αρχηγό των Λευκοασσύριων.
Ασσύριοι που είναι λευκή,βόρεια φυλή,συγγενής των Μήδων και πρόγονοι των Αζέρων ή Χαζάρων.
Η γνωστή ξανθή-λευκή φυλή που ασπάστηκε τον Ιουδαϊσμό την εποχή του Λέοντα Γ' του Ίσαυρου.
Και Ίσαυρος θυμίζει ξανά το Α(σ)σύριος,αναγραμματισμένο.Άρα ήταν συγγενής ο εικονομάχος  Λέων με τους Χαζάρους-Αζέρους-Ασσύριους.Και εδώ έχουμε και την παρεξήγηση και ταύτιση των λεγομένων "σαυροειδών" ή ερπετών εξωγήινων με τους Ταύρους.ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.

*O Θεός των Ασσυρίων ήταν ο Ασσούρ που αντιστοιχεί κατά μια άποψη σε πλανητική Αρχή και αν ταυτίζεται με τον Ίακχο-Ιεχωβά  τότε είναι το πνεύμα της Θεάς Γης-Γαιας.Δηλαδή της Πρώτης Θεάς!Και ΑΣΣΟΥΡ=971=Ο ΙΑΚΧΟΣ. Άρα έχουμε ταύτιση του Ασσούρ με τον Ιεχωβά! 
Και οι Λευκοασσύριοι τελικά να είναι οι πρόγονοι των Ισραηλιτών!
Το ερώτημα όμως είναι αν δεν αντιστοιχεί ο Ασσούρ στη Θεά Γαία τότε σε ΠΟΙΟΝ πλανήτη αντιστοιχεί?
Ο Ασσούρ φαίνεται να είναι ο θεός Ασέρ των Αιγυπτίων που μεταφέρει τους νεκρούς ,δηλαδή ο Χάρος των Ελλήνων και ΧΑΡΟΣ=971=ΑΣΣΟΥΡ.Κάτι δηλαδή σαν Μεσσίας ή Ψυχοπομπός όπως ο Ερμής.Όμως το ΑΣΕΡ θυμίζει το ΑΡΕΣ-ΑΡΗΣ!Άραγε είναι το πνεύμα του πλανήτη Άρη ή μήπως του πλανήτη τους στον Ταύρο?Αλλά θα γράψουμε γι'αυτό σε προσεχές άρθρο.....

Οι Ασσύριοι είχαν κύριο εχθρό τους γηγενείς δράκους-Γουταίους του όρους Ζάγρος στο Ιράν και υπέστησαν μεγάλες απώλειες μέχρι να τους υποτάξουν.Επίσης τους Αραμαίους και άλλες Αραβικές γηγενείς φυλές.Αντίθετα ήταν συγγενείς των Σουμερίων,του λαού που φαίνεται πρώτος να "διδάχτηκε" και να επιμίχθηκε με τους εξωγήινους Ταύρους του Οάνες στην Βαβυλώνα.
Σύμβολα των Ασσυρίων ήταν ο ανθρωπόμορφος Ταύρος με πέντε πόδια που πιθανά εδείκνυε τον πλανήτη τους ως 5ο στη σειρά στο ηλιακό σύστημα του ι-Ταύρου.
Οι Ασσύριοι ως λαός ήταν αδίστακτος αν και έκανε σπουδαίο πολιτισμό με μεγάλα αρχιτεκτονικά έργα και το αξιόλογο νομοθετικό σύστημα.Τελικά εξουδετερώθηκε η αυτοκρατορία τους από την ανερχομένη δύναμη των Αραμαίων των προγόνων των Αρμενίων,λαού συγγενή των Εβραίων και των Ποντίων.
Στην ουσία ήταν η βορειότερη μελανή φυλή.Τη γλώσσα αυτή μιλούσε ο Γαλιλαίος,ενώ ήταν και συγγενής των Περσικών,όπως και οι Πέρσες ήταν απόγονοι στην ουσία των Αραμαίων και αδελφός λαός των Αρμενίων.Η φυλή των Αραμαίων-Αρμενίων ,όπως και των Εβραίων-Σεφαρδείμ και των Ποντίων θα υποστεί μέχρι τις μέρες μας τις διώξεις και τη γενοκτονία από το ιερατείο των Λευκοασσυρίων.
Ο αγώνας μεταξύ των Ταύρων και των συμμάχων τους από τη μια μεριά και του Βοώτη του ποιμένα των Ταύρων,δηλαδή της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας,από την άλλη,θα συνεχιστεί για πολλά χρόνια,με αντίκτυπο καταστροφές και απώλειες εδώ πάνω στον πλανήτη Γη.
Γράψαμε πως ο πλανήτης φαίνεται τελικά να δίνεται στους Ταύρους με εποπτεία από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία.
Πιθανά στο μέλλον η πνευματική ζωή του πλανήτη θα εκφυλίζεται συνεχώς αφού δε θα ενσαρκώνονται πια,ανεπτυγμένες-εξελιγμένες πνευματικά ψυχές,όπως μέχρι τώρα γίνοταν.
Ο ενσαρκωμένος Γαλιλαίος σε λίγους αιώνες,ίσως και νωρίτερα θα εγκαταλείψει τον πλανήτη με τις τελευταίες εξελιγμένες ανθρώπινες ψυχές και ένας τελευταίος προφήτης(μετρέγια) θα εμφανιστεί λίγο πριν το τέλος του ανθρώπινου είδους να διδάξει ως:

"φωνή βοώντος εν τη ερήμω...."
 "Μετανοείτε,ήγγικεν γαρ η Βασιλεία των Ουρανών"

κωπηλάτης