Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2016

Για τη δεύτερη ψυχή του σύμπαντος ή απλά Διάβολο

Ένα ερώτημα που βασάνιζε τον Πλάτωνα μέχρι τα ύστερα του χρόνια..
Τελικά κατέληξε ότι πρέπει να υπάρχει και δεύτερη ψυχή του σύμπαντος,πιθανά κατανοώντας το δυαδικό τρόπο λειτουργίας της Φύσης.Αλλά ίσως περνώντας από το μυαλό του ότι στην Πολιτεία του δεν υπάρχουν μόνο το 3% των Αρίστων αφεντάδων.Τάξη στην οποία ανήκε και βέβαια ήταν και είναι η εκμεταλλεύτρια τάξη του υπόλοιπου πληθυσμού.Δηλαδή του 15% των φυλάκων που φυλάνε το καθεστώς των Αρίστων-Αρείων και το υπόλοιπο 82% των φτωχών-δούλων και εργαζόμενων που συντηρούν με την εργατική τους δύναμη και άθελα τους το καθεστώς των Αρίστων.
Όπως καταλαβαίνετε είναι το καθεστώς που έχει σχεδόν επιβληθεί σήμερα στον πλανήτη Γη.
Όμως η δεύτερη ψυχή του κόσμου που είναι?
Σαφές ότι η δεύτερη ψυχή είναι η κακή ψυχή και όχι η αγαθή ψυχή των Αρίστων-Αρείων που εκπέμπεται απευθείας από Ταγαθόν.
Έχουμε λοιπόν τον Διάβολο.Που θα παρουσιαστεί στα ύστερα χριστιανικά χρόνια ως μαύρη φιγούρα με κέρατα και μυτερή ουρά και τρίαινα.Παραπομπή στους λαϊκούς θεούς, τον Πάνα που γίνεται στους ψαράδες,ενάλιος Πάνας ή Ποσειδώνας.
Τα κέρατα του τράγου..παραπέμπουν σε γιδοβοσκό,και τα σχιστά μάτια και το μελανό χρώμα στις γηγενείς κίτρινη και μαύρη φυλή του κατεχόμενου από τους Αρείους,πλανήτη Γη.
Αλλά στη φιγούρα συμμετέχει και ο κουτσός Ήφαιστος με το σφυρί του, που αντανακλά τους σιδεράδες και τους παρίες τσιγγάνους και ίσως η παλιά θεά της μητριαρχίας η Δήμητρα-Μεγάλη Μητέρα με το δρεπάνι της που θερίζει τα στάχυα!
 Κάτι σας θυμίζει το σφυρί και το δρεπάνι...
Και Η ΘΕΑ ΥΛΗ=461=ΔΗΜΗΤΡΑ (Έτυχε!!..όπως και άλλες αριθμολεξικές ισότητες του μαγικού ελληνικού γραπτού Λόγου,Λόγου που μιλάει -φωνάζει μαγικά με τα ψηφία του στο ιστορικό πέρασμα χιλιετιών και βάλε.....)
Φιγούρα λοιπόν ο διάβολος,απεχθή των κατωτέρων φυλών και τάξεων της Γης,σε αντίθεση με τους Άριστους-Ολύμπιους που έχουν για σύμβολο τον Ιησού με το στεφάνι και την Μαρία με την κορώνα.
Αμφότεροι με Άρεια χαρακτηριστικά...Ο διαχωρισμός των ανθρώπων σε τάξεις αντανακλάται στη θρησκεία.Πιο εμφανές στην Ινδία.Με τους Βραχμάνους στην πρώτη θέση,τους πιο λευκούς αρείους και τους παρίες μαύρους στην τελευταία.Ο Βισνου στην πρώτη θέση ως θεός.Είναι αυτός που νίκησε και τους Νταιτιγια-Ασούρα ή Τιτάνες στη δικιά μας μυθολογία.Τιτάνες που είναι παιδιά της Γαίας-Γης ή Μ.Μητέρας της κύριας θεάς των κατώτερων τάξεων που στην Ινδία γίνεται η μαύρη και απεχθής Κάλι όπως μαύροι και απεχθείς είναι οι παρίες.Ο διάβολος στην Ινδία είναι εμφανής σε αυτή τη Θεά.Και η αλήθεια είναι ότι αυτή η θεά είναι ο πρόγονος του διαβόλου στις νέες θρησκείες της Δύσης.
Αν οι Ιουδαίοι είχαν κοιτίδα το Παντζάμπ της Δυτ.Ινδίας (το συμβολο του τσαλαπετεινού στο Παντζάμπ ,είναι και ιερό σύμβολο στους Ισραηλίτες) τότε φεύγοντας για Βαβυλώνα,μετέφεραν στην ουσία μια αίρεση του Ινδουισμού από την οποία προήλθαν αργότερα ο Χριστιανισμός και μετά ο Ισλαμισμός.
Ο διάβολος στον αποκρυφισμό,παίρνει αργότερα τη μορφή του Μπαφομετ,που δεν είναι παρά μια χίμαιρα με έντονα τα αποκρυφιστικά σύμβολα και θεωρείται από τους καθολικούς,ότι είναι ο θεός των Ναιτών,αφού οι Ναΐτες είναι εχθροί των καθολικών(...μια ακόμη διαμάχη μεταξύ Λύκων!!!).
Ο Μπαφομετ όμως ως διάβολος και ίσως σύμβολο των σημερινών Ιλουμινάτι,δεν είναι παρά εκχυδαϊσμός της εικόνας του Θεού Ερμή...Και :
ΘΕΟΣ ΕΡΜΗΣ  ΕΙΝΑΙ =713 =Ο ΑΛΗΘΗΣ ΔΙΑΒΟΛΟΣ
Ο οποίος Ερμής είναι ο γιος της Μαίας που δεν είναι παρά παραλλαγή της Γαίας,αφού μαίει-γεννάει τον Λόγο-Ερμή,όπως η Γαία τους Τιτάνες-Έννοιες...
Ο Ερμής-ένας θεός κατώτερος των Ολυμπίων και υπηρέτης αυτών!Ένας Δαίμονας-Νταιτίγια-Ασούρα όπως και ο Έρως ο γιός της Αφρόδίτης.Αμφότεροι προσεγγίζουν περισσότερο τα χαρακτηριστικά των Τιτάνων παρά των Αρείων-Ολυμπίων!!!
Kαι Δια-Βολος ετυμολογικά σημαίνει βουλή Διός ή μάλλον,το ορθότερον επί το προγενέστερον και θηλυκότερον:Δίας-Βούλησις (Το Θέλημα της Θεάς) και ΔΙΑ=15=ΓΑΙΑ=ΘΕΑ=ΕΙ(Το Ιερό Σύμβολο της Θεάς στο Μαντείο των Δελφών).Ο Ερμής-Διάβολος λοιπόν δεν είναι παρά το λογισμικό της Φύσης,το Θέλημα της Θεάς και ο γιος του Ερμή ο Πάνας το αποτέλεσμα-η α-ΠΑΝ-τηση -της Θεάς επί της οθόνης της Φύσης,οθόνη που η ίδια φτιάχνει και συμπίπτει με αυτή!
Άλλωστε η ετυμολογία του Ερμή οδηγεί στο Είρηκεν Μαία (η μητέρα του Ερμή).Δηλαδή μίλησε η θεά Μαία που μαίει-γεννάει και είναι ταυτόσημη με τη ΓΑΙΑ.
Ας θυμηθούμε εδώ και την κοπή των κεφαλών από τις Ερμαϊκές Στήλες την εποχή του Πελοποννησιακού Πολέμου.Πράξη που στοίχισε στην καταδίκη του Αλκιβιάδη και την δραπέτευση του από την Αθήνα.Βεβαίως η ομάδα του Σωκράτη,σε καμμιά περίπτωση δε θα έκανε τέτοια πράξη,αφού ο Λόγος-Ερμής ήταν ιερός για την Σωκρατική-Δωρική ομάδα.
Αλλά η πράξη αυτή γράψαμε και παλαιότερα πως επρόκειτο για φοινίκιο τέχνασμα με σκοπό την εξουδετέρωση του Δωρικού ιερατείου στην Αθήνα,κάτι που έγινε τελικά με την αποπομπή του Αλκιβιάδη και τη δολοφονία του Σωκράτη,παρόλο που ενίκησαν οι Δωριείς στον Πελοποννησιακό Πόλεμο!
Σωκράτης που ουδέποτε "μυήθηκε" στα σκοτεινά,και ύποπτα για χρήση ναρκωτικών, Ελευσίνια μυστήρια των Ιώνων!!!
Βλέπουμε τελικά,λοιπόν,την ταύτιση του Διαβόλου εκτός από τις γηγενείς κατώτερες φυλές του πλανήτη,και με την ίδια τη Φύση-Μεγάλη Μητέρα .
Να αναφέρουμε εδώ ότι άλλο Διάβολος και άλλο Εωσφόρος,ο οποίος φαίνεται να ταυτίζεται με τον Θεό Απόλλωνα και παλαιότερα με τον Ήφαιστο και καμμία σχέση δεν έχει τελικά κανένας Θεός των προγόνων μας με διαβόλους και άλλες σκοτεινές και κρυφές οντότητες!
βλ και:http://kokkinokoupi.blogspot.gr/2013/01/last-mystery.html
Όμωςτελικά υπάρχει κάποιος άλλος καθαυτός(γνήσιος εν πάσει περιπτώσει) διάβολος ή τι ακριβώς είναι η δεύτερη κακή ψυχή του Πλάτωνος?:
Ψυχή στο σύμπαν υπάρχει μόνο ΜΙΑ.Υπάρχουν όμως και ψυχές με μικρό (ψ),πάρα πολλές!!

Ο ΜΗΤΡΙΚΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΕΣΤΙ=1716=ΕΥΤΥΧΙΑ=Η ΨΥΧΗ
Μόνο μια Ψυχή αληθινή και καμμία άλλη.Τα υπόλοιπα είναι φαινόμενα,αναλώσιμα και σχεδόν άπειρα μέσα στη Μάγια της Μεγάλης Μητέρας.
Άρα δεν υπάρχει καθαυτός Διάβολος?Ήταν απλώς ένα άλλο φοινίκιο τέχνασμα από τους Αρείους-Αρίστους για την ποδηγέτηση των κατωτέρων τάξεων?
Υπάρχουν άφθονοι Διαβόλοι και Τριβόλοι που ο Γαλιλαίος αποκαλούσε Λεγεών και μπορούν να μπαίνουν σε ζώα,όπως γουρούνια αλλά και αδύναμα πλάσματα.Αυτά χρησιμοποιούν οι Μαύροι Μάγοι,όπως στη Παλαιά Διαθήκη ο Σολομώντας για ιδίους σκοπούς.
Και δεν είναι παρά οι σκέψεις και τα συναισθήματα του ανθρώπινου Νου που τα παράγει εν αφθονία κάθε στιγμή σε κάθε μέρος του σύμπαντος όπου υπάρχουν Νόες,σαν εδώ τους ανθρώπους της Γης.
Πεδία ενέργειας που κυκλοφορούν γύρω μας και κολλάνε μόνα τους ή με εντολή από τους μαύρους μάγους στους εύκολους στόχους και τους ρουφούν την ενέργεια για να παραμείνουν ζωντανά!!!Ο φόβος,ο τρόμος,το μίσος η κακία των ανθρώπων είναι οι πηγές και η ουσία αυτών των πεδίων ενέργειας,που βρίσκονται εν αφθονία παντού σαν τα μικρόβια στους αρρώστους και σαν τις κάμπιες στα αρρωστημένα φυτά.
The key of Solomon cover.jpgΑυτά είναι τα όργανα των μαύρων μάγων που τα κατευθύνουν σε άνοα και άβουλα ανθρώπινα πλάσματα για να πετύχουν τους σκοπούς τους.
Βεβαίως όπως υπάρχουν διαβόλοι,υπάρχουν και άγγελοι που δεν είναι παρά οι καλές σκέψεις και τα ευγενή συναισθήματα,καλών και αγίων ανθρώπων που επίσης τα χρησιμοποιούν οι Λευκοί Μάγοι (δηλαδή όλοι οι Άγιοι άνθρωποι από κάθε φυλή και θρησκεία)για να εξαλείψουν τα απαίσια βρωμερά όντα που παράγουν,άθελα τους καθημερινά οι άνθρωποι και είναι η αιτία για ότι δυστυχία εμφανίζεται τελικά σε τούτο τον μάταιο κόσμο.
Ατυχήματα,πόλεμοι,φόνοι,σεισμοί,τυφώνες,όλα τούτα είναι παράγωγα αυτών των κακών σκέψεων και απαίσιων συναισθημάτων που καθημερινά όλοι μας κάνουμε και οι μαύροι μάγοι της Στοάς φροντίζουν να τα ενισχύουν και να τα κατευθύνουν σε ανθρώπους και κράτη για να προκαλέσουν νέες δυστυχίες και να ανακυκλώσουν και αναγομώσουν τα καταχθόνια αυτά μαύρα πεδία ενέργειας σε ένα αέναο φαύλο κύκλο δυστυχίας,πόνου,φόβου και οργής που δεν τελειώνει ποτέ,ιδίως σε πλανήτες όπως ο δικός μας που δυστυχώς δεν είναι παρά πλανήτης φυλακή.
Η περίφημη μάχη ,λοιπόν αγγέλων-διαβόλων δεν είναι παρά αυτός ο αγώνας μεταξύ των αγίων ανθρώπων και μυστών της Λευκής Αδελφότητας με τους μαύρους μάγους της Στοάς.με όργανα τις ανθρώπινες σκέψεις και τα συναισθήματα που είναι είτε κακά και απεχθή είτε καλά και ευγενή.
Και διαβόλοι υπάρχουν πολλοί,και άγγελοι δυστυχώς λίγοι,γιατί λίγοι από μας καταφέρνουν να παράγουν τελικά θετικές σκέψεις και όμορφα συναισθήματα ,και ακόμη λιγότεροι έχουν τη γνώση και κατευθύνουν τις ευγενείς αυτές σκέψεις και συναισθήματα προς τον πλησίον τους και τους ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη αλλά και για όλο τον πλανήτη ώστε να εξαλειφθούν τα μαύρα ενεργειακά πεδία,οι αναρίθμητοι διαβόλοι και να επέλθει ή μάλλον να αποκαλυφθεί η Μία Ψυχή της Φύσης,της Μεγάλης Μητέρας,του Ενός Θεού αν θέλετε ,που δεν είναι τελικά παρά Ευτυχία!

κωπηλάτης

βλέπε και :"Το Βιβλίο Της Θεϊκής Μαγείας" του Δασκάλου Ο.Μ.Άιβανχοφ.Εκδόσεις Prosveta