Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2016

Μια κουβέντα για τον Πόλεμο Των Άστρων.

Ο Πόλεμος των Άστρων...μια φρενίτιδα των λαών της Δύσης..με αντίπαλους την καλή Δημοκρατία και την κακή Αυτοκρατορία!!
Οι στρατιώτες της αυτοκρατορίας θυμίζουν τους Ναζί μα τα κράνη τους αλλά και τους κουμμουνιστές όταν υψώνουν την γροθιά τους ψηλά...Γνωστή η προσπάθεια εξίσωσης φασισμού και κουμμουνισμού στη Δύση..Η Δημοκρατία τελικά νικάει την κακή κουμουνιστική Αυτοκρατορία με τη βοήθεια της Δύναμης(force)..
Και η αρχηγός των Δημοκρατών-η ήλικιωμένη Λέιλα-θυμίζει τη Χίλαρυ Κλίντον που είπε.."and Force be with you" σε καποια προεκλογική εκστρατεία της για το χρίσμα των Δημοκρατικών!!
Αξιοσημείωτη και η αλλάγή του πρώτου τη τάξη..τζεντάι από τον Γιόντα στον Λουκ!!
Γιοντα ο μικροκαμμωμένος προβατοειδής μύστης που μάλλον αντιστοιχεί σε κάποιον αληθινό εξωγήινο πολιτισμό υψηλής πνευματικότητας...'αλλωστε υπάρχει η φιγούρα του σε βιβλία της Ανατολής του μεσαίωνα!!
Λουκ ο ξανθός γαλανομάτης που στέκεται σε αντίθεση με τον ξανθό γαλανομάτη στρατηγό της Αυτοκρατορίας...Και εδώ υπάρχει αλήθεια..Φαίνεται ότι υπάρχουν ..ξανθοί-λευκοί εξωγήινοι που είναι με το μέρος της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας και μάλλον έλκουν την καταγωγή τους από το σμήνος τω Πλειάδων..Σε αντίθεση με τους κακούς λευκούς εξωγήινους του ι-ταύρου!!
Όμως η Βια δεν ταιριάζει στη Γαλαξιακή Ομοσπονδία που σπέυδει βραδέως και "πάσχει" από απίστευτη καρτερικότητα και ευσπλαγχνία σε σημείο που μοιάζει απλώς να παρατηρεί και να εποπτεύει,χωρίς να παρεμβαίνει ουσιαστικά..στα εσωτερκά καθυστερημένων και υποανάπτυχτων πλανητών όπως ο δικός μας.Δικός μας πλανήτης που φέρει και το καθεστώς του prison-planet.
Γνωρίζουν καλά οι σοφοί της Γαλαξιακής ομοσπονδίας ότι χωρίς την εξάντληση του κάρμα κάθε φυλής σε κάθε πλανήτη και χωρίς την ωρίμανση των κοινωνικο-οικονομικών συνθηκών δεν μπορεί να περάσει ο πλανήτης σε ανώτερο στάδιο...
Γιαυτό ας κάνουμε υπομονή και ας εξαντλήσουμε ο καθείς το κάρμα του...
Πάντως η Γαλαξιακή ομοσπονδία είναι εκεί και νομίζω ότι ο καθένας χωριστα μπορεί να έρθει σε επαφή μαζί της ...χρειάζεται κάποια ατομική προσπάθεια..αλλά μάλλον μπορεί να γίνει..Θέλουν και οι ίδιοι να έρχονται σε επαφή με αυτούς που το επιθυμούν..
Και δε χρησιμοποιούν τη Force αλλά την ΑΓΑΠΗ....
Και είναι καλοκάγαθοι και όμορφοι σαν τους Κύκνους του Απόλλωνα που ταξιδεύουν στην Υπερβορεία...κάπου αναμεσα στη Λύρα και τον Κύκνο..στο Αστέρι του Βορά που σίγουρα θα φέρει ξαστεριά....
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
κωπηλάτης

Υ.Γ. Την επομένη της δημοσίευσης η Λέιλα-Χίλαρυ ανακοίνωσε ότι όταν γίνει πρόεδρος θα ανακοινώσει τα τεκταινόμενα με τους εξωγήινους...Θετική ανακοίνωση...Ας ελπίσουμε να το κάνει,μιας και θα είναι η αυριανή πρώτη γυναίκα πρόεδρος των ΗΠΑ..
Υ.Γ.2.Αν αν εφόσον η αυριανή πρόεδρος των ΗΠΑ προβεί σε αναγγελία για την ύπαρξη των εξωγήινων,πιθανολογώ πως μάλλον οι κακοί εξωγήινοι(Ταύροι) θα εμφανιστούν για καλοί και οι καλοί(ΓΟΜ) για κακοί!!