Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2016

Η Μαύρη Στοά και τα Ιερατεία της

Μετά την "Τελευταία Ανάρτηση" αποφάσισα (προσωρινά όπως φάνηκε) να σταματήσω τις δημοσιεύσεις στο μπλογκ,αφού συνειδητοποίησα την ικανότητα τους να χτυπήσουν με κάθε τρόπο,κάθε τι που δεν ελέγχουν και δεν ανήκει σε αυτούς και βέβαια τους δημιουργεί προβλήματα.
Συνειδητοποίησα ότι εκτός από τη δύναμη που έχουν σε υλικό-τεχνολογικό επίπεδο κατέχουν υψηλή ικανότητα χειρισμού του λεγομένου αστρικού ή μαγικού παράγοντα (OD) και μπορούν έτσι να χτυπήσουν οτιδήποτε και οποιονδήποτε τους αντιστέκεται.
Ελέγχουν ολόκληρες χώρες και μάλιστα υπερδυνάμεις και βέβαια τα πρόσωπα που τις κυβερνούν.
Μάλιστα συνειδητοποίησα ότι αρκετοί αρχηγοί κρατών δεν είχαν ιδέα για το "ποιός πραγματικά κυβερνά αυτόν τον τόπο" όπως έλεγε ο μακαρίτης Εθνάρχης!
Πολλοί απ' αυτούς "μυήθηκαν" στην πραγματική φρικτή κατάσταση,όταν έγιναν πια πρωθυπουργοί και πρόεδροι κρατών.Και βέβαια δε μπορούσαν να κάνουν απολύτως τίποτε παρά να ακολουθήσουν σιωπηλά το ρεύμα!
Ακόμη και χώρες που είναι μεγάλες δυνάμεις και γνωρίζουν την κατάσταση,αναγκάστηκαν να μεταμορφωθούν και αυτές σε λύκους και σιωπηλά να ακολουθήσουν το μαύρο ρεύμα...
Η μαύρη στοά με τα ιερατεία της κατ ουσίαν ελέγχει τις περισσότερες χώρες και εταιρείες του πλανήτη.Ώστε η φαινομενική διαμάχη μεταξύ κρατών ή το πολιτικό φαινόμενο διαμάχης εθνικού αστικού σταδίου και ιμπεριαλιστικού σταδίου του καπιταλισμού να είναι επίπλαστο και φαινομενικό.
Είναι καλά σχεδιασμένο από αιώνες πριν και εξαγγελόμενο με προφητείες από "Άγιους ανθρώπους" όλο το φιλμ της παγκόσμιας ιστορίας και το αιματοκύλισμα λαών τότε,τώρα και στο μέλλον.
Σχεδιασμένη η δημιουργία θρησκειών και εθνών και η τεχνητή διαίρεση και αντιπαλότητα τους,ώστε να οδηγηθούν σε πολέμους και σφαγές και ερημώσεις πόλεων.
 Οι πολεμικές τους βιομηχανίες,πουλάνε τα όπλα καταστροφής ,οι πετρελαϊκές εταιρείες τους "χορηγούν" την ενέργεια που χρειάζεται για να δουλέψει το απαίσιο έργο τους,οι εταιρείες κατασκευών,φροντίζουν για την ανοικομόδηση των ερειπωμένων περιοχών,οι τράπεζες τους αποθηκεύουν το απαραίτητο χρήμα για την πραγματοποίηση του έργου τους και τη χρηματοδότηση των προσώπων και κρατών που ελέγχουν,τα ΜΜΕ που τα ελέγχουν πλήρως φροντίζουν για την προπαγάνδα και την ύπνωση των λαών,ώστε να μην αντιστέκονται στο ανόσιο έργο τους και οι υπηρεσίες πληροφοριών,φροντίζουν να ξεθάψουν τους "τυφλοπόντικες" που τυχόν αντιστέκονται και κρυφά δαγκώνουν τις ρίζες του γυμνού από φύλλα και άνθη δέντρου τους.
Αυτές οι υπηρεσίες πληροφοριών,συχνά είναι υπεύθυνες και για τα λεγόμενα "τρομοκρατικά" χτυπήματα ανά τον πλανήτη.Δεν είναι παρά ο ανορθόδοξος πόλεμος μεταξύ των Λύκων για την αρπαγή της λείας τους.Παιδιά ή νεαροί άντρες και γυναίκες μέχρι 30 ετών είναι τα όπλα τους.
Η τεχνητή  εξαθλίωση των λαών,οδηγεί πολλούς νέους στην παραβατικότητα (ληστείες,χρήση ναρκωτικών κλπ) και σε προσέλκυση από "επαναστατικές" οργανώσεις που είναι κατασκευάσματα των μυστικών υπηρεσιών.Η παραβατικότητα των νεαρών αποτελεί το κλειδί και όπλο εξαναγκασμού τους στην ενεργό συμμετοχή σε "τρομοκρατικές" ομάδες που είναι κατασκευασμένες από τους λύκους.
Συχνά τους απειλούν με αφανισμό της οικογένειας τους,των παιδιών τους ή με οικονομική εξαθλίωση και φυλάκιση.'Ετσι βρίσκουν τα "πρόθυμα " μέλη της "τρομοκρατικής" οργάνωσης που θα χτυπήσουν ,τους απίστους σήμερα ή τους αστούς παλαιότερα.
Και έτσι συκοφαντούν και αλλοιώνουν πολιτικά κοινωνικά κινήματατα όπως ο σοσιαλισμός και ο κουμουνισμός και το ιερό μέρος των θρησκειών που οι ίδιοι έφτιαξαν κάποτε ,αλλά η Λευκή Αδελφότητα φρόντισε στο πέρασμα του χρόνου,αργά και σταθερά να εξευγενήσει (magnum opous).
 Αλλά υπάρχει και η απόκρυφη και μαγική πλευρά της δύναμης τους.Ίσως η πιο σημαντική.
Τα πυρηνικά όπλα και βέβαια όλα τα συμβατικά ωχριούν μπροστά τους.Ακόμη και τα όπλα ελέγχου του κλίματος και παραγωγής τυφώνων και σεισμών,δεν είναι παρά όπλα συμβατικά μπροστά στη χρήση της μαύρης μαγείας από τα ιερατεία τους.
Όλες αυτές οι μυστικές εταιρείες που ακούμε στη συνωμοσιολογία,ελέγχονται από αυτούς ,εκτός από ελάχιστες.
Στη δύση οι Ιλουμινάτι και οι Καβαλιστές,στην Ευρώπη οι Ροδόσταυροι,η Λέσχη της Ρώμης με τους Anonymus και οι Μασόνοι,και στην Ανατολή  Τέκτονες της Στοάς της Ανατολής με κάποιους "Θεοσοφιστές"...,στην ουσία είναι Ιερατεία της Μαύρης Στοάς που ασκούν μαγεία επί των λαών και χτυπούν τους "ανεπιθύμητους " με μαγικά τεχνάσματα και όπλα.Ο λεγόμενος έλεγχος της ανθρώπινης σκέψης (mind control) είναι υπαρκτός.
Και δε γίνεται με τους αεροψεκασμούς (chemtrails).Oι αεροψεκασμοί με βαρέα μέταλλα γίνονται,βέβαια και στόχο έχουν την ανακοπή της φυσιολογικής κλιματικής αλλαγής και της ερημοποίησης του πλανήτη,αφού σαν ζωντανός οργανισμός,γερνάει και αυτός και ζαρώνει,όπως όλοι μας,πλην των Ολυμπίων!(θα μιλήσουμε αλλού γιαυτούς).
Βέβαια τα βαρέα μέταλλα προκαλούν άνοιες και άλλα εκφυλιστικά νοσήματα του νευρικού συστήματος,όμως δεν είναι υπεύθυνα για τον έλεγχο της ανθρώπινης σκέψης.
Αυτό γίνεται με τη χρήση μαγείας,μαύρης μαγείας,με τελετές σεξουαλικού τύπου αλλά και θυσίες ζώων ή ζωών!!!Οι τελετές μπορεί να είναι περιορισμένες και εξατομικευμένες που αφορούν μικρές ομάδες και γίνονται σε σκοτεινά και υποχθόνια μέρη ή είναι μαζικές με τη διενέργεια εμφύλιων πολέμων σε κράτη ή πολέμων μεταξύ κρατών...
Ο πόνος που εκπέμπεται από τις ανθρώπινες σφαγές,από την καταστροφή σπιτιών,την εξαθλίωση οικογενειών....Ο φόβος και η απόγνωση των ανθρώπων που χάνουν τα πάντα και συρρέουν μετανάστες σε άλλες χώρες.....Το μίσος και η οργή που διαχέεται στην ατμόσφαιρα είναι ενέργεια και στην ουσία τροφή για τους μάγους τους και τους αρχηγούς τους.
Μάλιστα όσο πιο νεαρά είναι τα θύματα,τόσο καλύτερη ποιότητα έχει η μαύρη ενέργεια που εκπέμπεται κατά τη θυσία των θυμάτων και πιο αποτελεσματική για το έργο τους.
Αυτή τη μαύρη ενέργεια που περιέγραψε,πρώτος επιστημονικά,ο Βίλχελμ Ράιχ,συλλέγουν και κατευθύνουν κατά το δοκούν οι μάγοι τους και εισβάλουν στην ασθενή αύρα των θυμάτων τους και τα καταντούν άβουλα πλάσματα και τελικά όργανα τους.
Μάλιστα άτομα που ασχολούνται με τον αποκρυφισμό ,την ανατολική φιλοσοφία και παρεμφερή ιδεολογήματα,αποτελούν τον εύκολο στόχο γι αυτούς και την χρησιμοποίηση τους από τη μαύρη στοά για την εκπλήρωση καταχθόνιων σχεδίων τους.Οι κινήσεις π.χ. της χάθα γιόγκα προκαλούν τέτοιες δονήσεις που αν δε γνωρίζει το άτομο που της ασκεί μπορεί να προκαλέσουν ρήξη της αύρας και επακόλουθες διαταραχές συμπεριφορά και ασθένειες.
Ο τρόπος που δρούν φαίνεται τυχαίος και παράδοξος και συνδέεται με ένα αίσθημα μεγαλείου και κατοχής προφητικών ικανοτήτων και υπερφυσικών δυνάμεων(sintis) από το θύμα.Τελικά γίνεται πλήρες όργανο τους και το σπρώχνουν όπου εκείνοι θέλουν με αποτέλεσμα αυτό ή να τρελαθεί ή να αρρωστήσει ή να το σπρώξουν σε αυτοκτονία ή ατύχημα...Είναι σχεδόν απίστευτο αυτό που κάνουν και είναι ανώφελο ή αδύνατο να εξηγηθεί με τη συνήθη λογική!
Εδώ ,βέβαια,έχει σημασία η εύρεση του προσωπικού-αληθινού Δασκάλου ή Αγίου στο νοερό επίπεδο,όπως έγραφε ο Ο.Μ.Άιβανχοφ...
Μια παλιά ταινία,το "κουρδιστό πορτοκάλι" προσέγγισε τον τρόπο λειτουργίας των ιερατείων της μαύρης στοάς, και ο σκηνοθέτης μετά την ταινία αυτή,συχγωρέθηκε νωρίς,γιατί μάλλον αποκάλυψε μυστικά τους,όπως αποκάλυψε και την δημιουργία σε στούντιο της προσελήνωσης στο φεγγάρι.
Όχι ότι δεν πήγαν αστροναύτες στο φεγγάρι.Πήγαν και είδαν "πράματα και θάματα" που ήταν αδύνατον να κοπούν από τον τηλεοπτικό φακό των αστροναυτών.Γιαυτό με βάση το φιλμ αυτό,έφτιαξαν το φιλμ που δόθηκε μετά στη δημοσιότητα για να κρυφτούν τα "περίεργα" κατασκευάσματα της Σελήνης.Άλλωστε παρόμοια,κρύφτηκε,η κοινή αποστολή Ρώσων και Αμερικανών στη Σελήνη και η εύρεση στοιχείων,λειψάνων και ανθρώπων από πανάρχαιους πολιτισμούς τόσο γήινους ,όσο και εξωγήινους.
βλ.http://kokkinokoupi.blogspot.gr/2012/07/blog-post_11.html
Και μιας και φτάσαμε στους εξωγήινους,ας επαναλάβουμε και γι αυτούς,ότι υπάρχουν και μάλιστα όπως γράψαμε υπάρχουν καλοί και κακοί.Άλλωστε η εδώ πλανητική αντιπροσωπεία της Μαύρης Στοάς δε θα ήταν τίποτε,αν δεν είχε την εξωτερική υποστήριξη από την υψηλή Μαύρη Στοά των αδελφών τους στο διάστημα.Αυτοί οι εξωγήινοι είναι ,που παραδίδουν την τεχνολογία τους στις πολεμικές βιομηχανίες του πλανήτη αλλά και απόκρυφα μυστικά,μαύρης μαγείας δηλ.ελέγχου του μαγικού αστρικού παράγοντα.
Ο πλανήτης είναι αποικία τους,χρησιμοποιούν τα ορυκτά του και συλλέγουν την μαύρη οργόνη από τα θύματα πολέμων και από την ανθρώπινη δυστυχία και έτσι ζουν και βασιλεύουν.
Βέβαια υπάρχει και η άλλη πλευρά,γιατί πάντα στο παιγνίδι της Μάγια υπάρχουν δύο.Η Λευκή Αδελφότητα υπάρχει και αυτή.Υπάρχουν και οι καλοί εξωγήινοι.Έχουν και αυτοί τεχνολογία και υπέροχα..ανίκητα διαστημόπλοια.Γιατί τα σκάφη των κακών είναι φτιαγμένα από μέταλλα και υλικά βιολογικά υλικά και χρησιμοποιούν μαύρη οργόνη για να κινηθούν.
Των καλών είναι κρυσταλλοποιήσεις Αύρας και ευγενών σκέψεων και καλών συναισθημάτων ....Και είναι άτρωτα..και επειδή είναι άτρωτα αποφεύγουν τις μάχες με τους κατώτερους μάυρους αδελφούς τους!!
Άλλωστε υπάρχουν και κάποια "γκρίζα" αδέλφια (ιδιαίτερα παρεξηγημένα) με ενδιάμεση τεχνολογία που επεμβαινουν σε κρίσιμες στιγμές και αποκαθιστούν την τάξη!!
Η Γη αποτελεί πλανήτης που γερνά και παρακμάζει πια πνευματικά και ηθικά και αυτό αντανακλάται και στον ανθρώπινο πολιτισμό.Ελπίδα νέου πολιτισμού και ηθικής -πνευματικής αναγέννησης δεν υπάρχει.Δε θα υπάρξει αδαμάντινο γένος.Το σιδηρούν γένος είναι το τελευταίο...όπως ορθά προφήτεψε ο Ησίοδος.Οι τελευταίοι άνθρωποι θα εγκαταλείψουν τον πλανήτη για την αποίκηση άλλων πλανητών του ηλιακού συστήματος αρχικά και μετά σε κοντινά αστρικά συστήματα όπως ο τέταρτος πλανήτης του Εγγύς α-Κενταύρου...Η επιφάνεια της Γης θα είναι αφιλόξενη για τον άνθρωπο και κατάλληλη μόνο για την διαβίωση συγκεκριμένων ζωικών ειδών παρεμφερή του σκίουρου.
Μέχρι τότε ας μην αντιμετωπίζουμε την κατάσταση του πλανήτη με το καθεστώς του prison planet αλλά καλύτερα με το χαρακτηρισμό πλανήτη-νοσοκομείου(hospital planet) όπως έλεγε ο Δάσκαλος Πέταρ Ντένωφ.
Ας κατανοήσουμε ότι γεννηθήκαμε εδώ ως ασθενείς για να θεραπευθούμε και αφού τελειώσει η θεραπεία να φύγουμε και να ξαναγγενηθούμε σε άλλους πλανήτες πιο εξελιγμένους ηθικά και πνευματικά.

κωπηλάτης

Υ.Γ.Όπως καταλαβαίνετε η ενασχόληση του μπλογκ με  πολιτικά -γεωστρατηγικά-ζητήματα θα είναι από εδώ και μπρος ,όσο πιο περιορισμένη έως μηδενική, γίνεται ,αφού πλέον
"ο φόβος φυλάει τα έρμα"