Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2016

Στο Παρασκήνιο όχι οι Εβραίοι αλλά οι Φοίνικες-ΧετταίοιΣτο παρασκήνιο όχι οι Εβραίοι αλλά οι Φοίνικες-Χετταίοι...
Της Δώρας Λίμουρα
Φοίνικες: Σημείο-κατατεθέν τους ο φοίνικας σε δέντρο ή πουλί αλλά κι ο (μινω) ταύρος αφού κατέβηκαν από τον αστερισμό Ι-ταύρο στη Γη και την υποδουλώνουν συνεχώς μέχρι σήμερα.
Παρόμοια άποψη αλλά για τον Αλντεμπαραν(α-Ταύρου) εκφράζει και ο David Icke στο "Το Μυστικό Όλων των Εποχών ".  Το φοινικικό αλφάβητο φαίνεται πως είχε 22 γράμματα, που ήταν εικονιστικά, όπως της εβραϊκής γλώσσας (άλεφ δηλ. άλφα σήμαινε βόδι=βους όπως το όνομα Bush ή Μόσχος).!!! Ο μύθος της Ευρώπης λειτούργησε προφητικά! Αυτά είναι τα αρπαχτικά του πλούτου της Ευρώπης, όλης της Γης και του Διας-τήματος. Είμαστε κτήμα τους και δούλοι τους.  
Παραχαράκτες ή παρασκηνιακοί κινητές της Ιστορίας και της Θρησκείας μας? Η απόγονος της Λεμουρίας, η ΕΛ-ΛΑΣ, η RA=φωτεινή MU=γη των  EL=Ελοχίμ   απέναντι στα ταυροκέρατα του Δία-βααλ-όλου και των έκπτωτων αγγέλων του Νεφελίμ με την Άρπα – όπλο Haarp που σκορπά νέφη, αστραπές, καταστροφές και απώλειες (Απόλλων-Απολλύων) στη Γη. Θεότητες των Φοινίκων ήταν ο Βάαλ και η Ασταρώθ (ήλιος και σελήνη). Ανθρώπινες υπάρξεις θυσιάζονταν στον Βάαλ, και γίνονταν οργιαστικές λατρείες, με φανατικούς αλαλαγμούς και αυτοτραυματισμούς με ξίφη και δόρατα. Κύρια έδρα της λατρείας της Αστάρτης (Ασταρώθ) ήταν η Σιδώνα (Σιδών-Σιών). Η θεά αυτή είχε κεφαλή αγελάδας και κέρατα με μορφή ημισελήνου. Άλλος θεός ήταν ο Άδωνις, του οποίου τη λατρεία, στην Αφάκη ή Άκη, κατάργησε ο Μέγας Κωνσταντίνος. Ο Απόλλων Μελικέρτης λατρευόταν κυρίως στην Τύρο (Μελκάρτ, βασιλιάς της πόλης), ενώ η Όνκα ήταν η Αθηνά των Φοινίκων. Στη Βυρηττό λάτρευαν τον Ποσειδώνα και στις πρώρες των φοινικικών πλοίων έβαζαν τους Κάβειρους, που τους θεωρούσαν γιους του Ηφαίστου ή του Αιγυπτίου θεού Φθα.

Ο Απολλώνιος ο Τυανέας ήταν η ενσάρκωση του θαλάσσιου δαίμονα Πρωτέα (Ποσειδώνα) που έπαιξε με τα μαγικά του κόλπα και τις φιλοσοφικές διδαχές και θεραπείες που είχε μάθει για να κάνει τα «θαύματα», τον σωτήρα στο Σ-ταύρο αντικαθιστώντας τον πραγματικό υιό του Θεού-δημιουργού μας  που τον δολοφόνησαν σε εφηβική ηλικία ενώ είπαν ότι εξαφανίστηκε για να διδαχθεί ποιός... αυτός που ήρθε να μας διδάξει! Ο μέγας απατεών πρέπει να σταματήσει να λατρεύεται και η ενέργειά μας να στραφεί στην σωστή κατεύθυνση του φωτός κι όχι στο κατασκευασμένος σκότος.... Ερευνώ αυτό που θέλω να πιστεύω. Εξ’άλλου η πραγματική θεικότητα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, ίσα-ίσα που με αποδείξεις-υποδείξεις θα σε ελευθερώσει!
Ο Φαέθων συγκαταλέγεται στο Πάνθεο των Ολυμπίων Θεών ως Ηνίοχος του Διαστήματος. Και ο Γρηγόριος ο Θεολόγος στην πατρολογία του « περί φθόνου» λέγει για τον αποστάτη άγγελο Εωσφόρο: « Ο μεγάλος αρχηγός των αγγέλων, ο ωραιότατος Εωσφόρος, πρώτος είδε το ΑΡΡΗΤΟΝ ΦΩΣ ΤΗΣ ΤΡΙΣΗΛΙΟΥ ΘΕΟΤΗΤΑΣ. Και εφαντάσθη ότι ήτο δυνατόν να ΓΙΝΕΙ ΟΜΟΙΟΣ με τον Θεό. Τον Εωσφόρο τον σκότωσε η θεία Πρόνοια τιμωρώντας την έπαρσή του, και ο μεγάλος εκείνος άγγελος ΕΓΙΝΕ Ο ΔΑΙΜΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ».  Αποσυμβολίζοντας τον θρύλο του πολλοί ερευνητές τον κατατάσσουν στους αστροναύτες της εποχής των Θεών. Στους Αννουνάκι εξωγήινους από το σύστημα Ι-ΤΑΥΡΟ=Ι-ΤΟΡΑ=ΤΡΟΓΙΑ=ΤΡΟΙΚΑ που αναφέρουν τα Σουμμεριακά κείμενα, αυτά που θέλησαν να καταστρέψουν με βομβαρδισμούς στα μουσεία της Μέσης Ανατολής. Κυβερνούν πια παγκόσμια με μέτρα καταδυνάστευσης μέχρι πλήρη αφανισμού αρχικά τοπικού (Λεμουρία: αυτοκρατορία του ήλιου) και σήμερα πλανητικού έθνους (Γη).
Ο προφήτης Hλίας, ο οποίος έζησε στα χρόνια του βασιλιά Αχαάβ, όταν η ειδωλολατρία είχε εξαπλωθεί στο Ισραήλ με την επιρροή της φοινικικής καταγωγής βασίλισσας Ιεζάβελ, προκάλεσε μία δημόσια απόδειξη για την ύπαρξη του αληθινού Θεού και των ειδώλων. Με αυτήν κατατρόπωσε τους ψευδοπροφήτες του Βάαλ, βάζοντας τέλος στην ανομβρία που είχε στείλει ο Θεός για να τιμωρήσει τον λαό του. Προφήτης και θαυματουργός –έτσι τον αναφέρει και το Κοράνι– ο Ηλίας παρέμεινε σε κάθε στιγμή της ζωής του πιστός στην αποστολή που του εμπιστεύτηκε ο Θεός, να αποκαταστήσει δηλαδή τη λατρεία του στο Ισραήλ. Σύμφωνα, λοιπόν, με την παλαιότατη παράδοση, ο προφήτης Ηλίας αναλήφθηκε στους ουρανούς πάνω σε πύρινο άρμα, ενώ υπήρξε μία σημαντική μορφή όχι μόνο για τους Εβραίους αλλά και για τους χριστιανούς και τους μουσουλμάνους.
Το να έχεις απέναντί σου, για παράδειγμα, έναν Ησαϊα και να καταράει τους Φοίνικες, επειδή πολεμούν τους συμπατριώτες τους Εβραίους ή να βλέπεις τους Φοίνικες τη μία φορά να συμμαχούν με εχθρούς των Εβραίων, και την άλλη να καταφέρονται με πάθος εναντίον των Ελλήνων, είναι ένα θέμα που χρήζει ιδιαιτέρας μελέτης μέσα στην Ιστορία των λαών. Το βέβαιον είναι, ότι οι Φοίνικες προέρχονται από διάφορα μέρη. Αυτός και ο λόγος που άλλοι καλούνται «Συροφοίνικες» και άλλοι «Σημιτοφοίνικες», ενώ ακόμη και σήμερον αποτελούν για τους Έλληνες «ψεύσμα φοινικικόν»… Αυτά που βιώνουμε σήμερα... ξέσπασαν από την Συρία...

Dora Limoura