Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2016

Για τα Παιδιά Ίντιγκο

Τα παιδιά ίντιγκο,αφορούν παιδιά που γεννήθηκαν το 1983 και απασχόλησαν κατά κύριο λόγο τον μακαρίτη ερευνητή και δάσκαλο,Ι.Φουράκη.Σύμφωνα με τη δική του άποψη ήταν παιδιά με ιδιαίτερες ικανότητες που είχαν στοχοποιήσει οι Εβραίοι (καταυτόν) και προσπαθούσαν να τα εξοντώσουν.Μάλιστα είχε γράψει τότε ο Φουράκης ότι είχε ασχοληθεί μαζί τους το Πανεπιστήμιο Αθηνών με κάποιες σχετικές εργασίες που προσπαθούσαν να ανακαλύψουν τα συγκεκριμένα παιδιά και να τα φακελώσουν!!!
Ίσως να υπερέβαλλε ο συγχωρεμένος ..σίγουρα όμως κάτι συνέβαινε με τη συγκεκριμένη φουρνιά παιδιών και δεν αφορούσε μόνο τα Ελληνόπαιδα αλλά παιδιά του 1983 από όλο τον πλανήτη...
Το παραπάνω με έκανε να το πιστέψω,περίεργα ατυχήματα που συνέβησαν σε παιδιά του 1983 στην Ελλάδα και τα οποία είχαν όντως ιδιαίτερες ικανότητες στον επαγγελματικό τους τομέα ή ίσως να είχαν και άλλες ικανότητες που δεν γνωρίζω,εγώ,αλλά μάλλον τα ίδια και οι συγγενείς ή οι φίλοι τους.
Δε μπορώ βέβαια να αναφερθώ στα συγκεκριμένα παιδιά,για ευνόητους λόγους,αν και κάτι ,μου ξέφυγε σε προηγούμενα άρθρα....εννοώ όχι στη γενιά του 1983,γενικώς αλλά σε συγκεκριμένα πρόσωπα που γιαυτούς που ψάχνουν δημοσιογραφικά και συνωμοσιολογικά,σίγουρα θα έχουν βρεί κάτι,όπως και εγώ έχω βρεί ,αλλά δε γίνεται,βέβαια,να αποκαλύψω.
Φαίνεται λοιπόν ότι κάτι συμβαίνει με τη συγκεκριμένη γενιά του 1983 ,όπως συνέβη και με τη γενιά του 384 π.χ !!!
Το 384 π.χ. γεννήθηκαν οι Αριστοτέλης και Δημοσθένης.Αμφότεροι πέθαναν το 322 π.χ.Το 322 είναι ιερός αριθμός για τους Skull & Bones.
Ο Δημοσθένης τα έβαλε με τους Παίονες -Μακεδόνες..στην ουσία με τους βόρειους Φοίνικες του Ελλαδικού χώρου.Αυτούς που ,κατέσφαξαν τους Έλληνες στη Θήβα και τη Χαιρώνεια,έφεραν το τέλος της ελεύθερης ελληνικής Πόλης-Κράτους και εξαφάνισαν στην ουσία για αιώνες ή χιλιετίες το Ελληνικό γένος από το προσκήνιο.Μακεδόνας ήταν και ο Μ.Κωνσταντίνος που έκανε επίσημη θρησκεία το χριστιανισμό στο Βυζάντιο..Η Μακεδονική δυναστεία ήταν ίσως η πρώτη λευκή-φοινικική δυναστεία που συνεχίστηκε στη Ρώμη,το Βυζάντιο και μετά Ευρώπη και σήμερα σε όλον τον πλανήτη.
Ο Δημοσθένης δολοφονήθηκε ,στην ουσία (αυτοκτόνησε ,επίσημα, στον Πόρο) από αυτή τη δυναστεία (Αντίπατρος) όπως και ο Υπερείδης το 322 π.χ. ενώ ο δάσκαλος του μιξέλληνα Αλεξάνδρου ο Αριστοτέλης πέθανε από γαστρορραγία στη Χαλκίδα (λόγω της κατάθλιψης που έπασχε τα τελευταία χρόνια της ζωής του)..την ίδια χρονιά..το 322 π.χ.
Θα μπορούσε η γενιά του 384 π.χ. να ήταν παρόμοια με τη γενιά του 1983 μ.χ.?
Να ήταν-είναι αμφότεροι άτομα με ιδιαίτερες ικανότητες?Ο Αριστοτέλης σίγουρα ήταν κάτι το ιδιαίτερο,ώστε ερευνητές αργότερα να καταλήξουν,ορθά πιστεύω,στην άποψη ,ότι ήταν μετενσάρκωση από κάτοικο-άνθρωπο υπερνοήμονα-ενός πλανήτη που κατοικείται από ανθρώπους στο αστρικό σύστημα ,μ-Λαγώο.Πλανήτης που είναι πολύ πιο ανεπτυγμένος από τη Γη και αποτέλεσε στόχο κατάκτησης από κάποιους άλλους "ανθρώπους?" από άλλο αστρικό σύστημα-ι-Ταύρου- και προσομοίαζαν στη συμπεριφορά και ίσως στην όψη....με "σατανάδες"...
Τώρα για την αποστολή του μαθητή του Αλεξάνδρου...γράψαμε.Σκοπός η επέκταση των Πόλεων -Κρατών σε όλη την Ασία,ως πολίτευμα που αντιστοιχεί σε εκείνο της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας Πλανητών.Πολίτευμα όπου δεν υπάρχει κυρίαρχη θρησκεία ή φυλή αλλά όλοι είναι ίσοι με τους σοφότερους και ικανότερους στον τομέα τους,να διοικούν.Και σοφότεροι και ικανότεροι  έγιναν μέσα από πλήθος "Αλχημικών Λουτρών" δηλαδή μετενσαρκώσεων,σε διάφορους πλανήτες,και υπέστησαν πλήθος βασάνων,όπως ο Οδυσσέας και έμαθαν πλήθος πραγμάτων και απέκτησαν πλήθος ικανότητων και γέμισαν Σοφία και Ευσπλαχνία και έγιναν οι Διοικητές και Δάσκαλοι της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας....σε ένα πολίτευμα που προσομοιάζει στο τελικό στάδιο του Κομμουνισμού και αγγίζει σε πολλούς πλανήτες το Αναρχικό(το ιδανικό Αναρχικό πολίτευμα).
Κάτι τέτοιο θα πίστευε και ο Αριστοτέλης για τον Αλέξανδρο..Ίσως να νόμιζε ότι ήταν παιδί"ίντιγκο"..δεν ήταν όμως..ήταν ο ίδιος ,όπως και ο Δημοσθένης και ίσως αργότερα ο Ασόκα!!!
Ο Αλέξανδρος ήταν βουτηγμένος στα πάθη και πέθανε απ'αυτά.Δε μπόρεσε να φέρει εις πέρας την εντολή του Δασκάλου του.Ίσως δεν τον άφησαν και οι Φοίνικες και η Μαύρη Στοά...
Πάντοτε ,όμως στην ιστορία του πλανήτη κατέρχονται ψυχές ,προσωπικοτήτων με ιδιαίτερες ικανότητες.Χαρακτήρες που ήταν και θα είναι στελέχη στη Γαλαξιακή Ομοσπονδία σε διάφορους τομείς,όχι μόνο στρατιωτικούς.
Γεννιούνται συνήθως μαζικά σε συγκεκριμένο γήινο έτος και αρχίζουν κάποια στιγμή να θυμούνται,τι ήταν και τι σκοπό έχουν εδώ στη Γη και τι θα είναι  σε επόμενες ζωές!!!
Ίσως λοιπόν τα παιδιά του 1983,τα παιδιά ίντιγκο,να είναι τέτοια στελέχη εκείνης της πανίσχυρης,ένωσης πλανητών και να γεννήθηκαν για να εκπαιδευτούν εδώ στον πλανήτη-φυλακή ,να ενισχύσουν και να αναπτύξουν τις δεξιότητες,τις ικανότητες τους,να υποστούν βάσανα και διωγμούς ,ακόμη και να πεθάνουν νωρίς,και να αποκτήσουν σοφία ,ώστε να επανέλθουν στο Στόλο τους ,καλύτεροι στρατιώτες,πιο εκπαιδευμένοι,έμπειροι σε πολλούς τομείς,στρατιώτες του διαστήματος στον αιώνιο πόλεμο,έτοιμοι να συντρίψουν τον εχθρό και να απελευθερώσουν κατακτημένους πλανήτες....
Η Μαύρη Στοά,το γνωρίζει αυτό.Η ίδια δεν έχει την ικανότητα αυτή,να εκπαιδεύει με τέτοιο τρόπο τα στελέχη της.Αφου γεννιούνται ,εκπαιδεύονται ως Βρωτοί-Θνητοί(γενιά Αχιλλέα) ,πράττουν το ανόσιο έργο τους και πεθαίνουν με σβησμένη τη μνήμη ,και όταν γεννιούνται ξανά,δε θυμούνται πια τίποτε,γιαυτό φοβούνται και ξαναγίνονται θύματα και υπάκουα όργανα-στρατιώτες της μαύρης στοάς.
Και δεν τους αφήνουν να θυμηθούν ,καλλιεργώντας τους συγκεκριμένες φιλοσοφικές ιδεολογίες και θρησκευτικά δόγματα,ώστε να απορρίψουν το βασικό μηχανισμό λειτουργίας του Μητρικού Υπολογιστή,δηλαδή την μετενσάρκωση.Γιατί αν πιστέψουν στη μετενσάρκωση,θα θυμηθούν και τότε δε θα φοβούνται,γιατί θα ξέρουν ότι είναι αθάνατοι!!...και η Μαύρη Στοά,θα τους χάσει,αργά ή γρήγορα και θα τους κερδίσει η Λευκή Αδελφότητα.....
Η μαύρη στοά κυνηγά τα παιδιά ίντιγκο ,είτε του 1983μ.χ. είτε του 384 π.χ. είτε άλλων ετών..Προσπαθεί να τα εξουδετερώσει γρήγορα,ώστε να μην τελειώσουν την εκπαίδευση τους εδώ και γίνουν ικανά στελέχη της Γ.Ομοσπονδίας και της Λευκής Αδελφότητας.
Τα δολοφονεί,συνήθως με ύπουλους τρόπους και μαγικά τεχνάσματα και ασύμβατα όπλα....
Άφησα υπονοούμενα σε παλαιότερες αναρτήσεις για τέτοια παιδιά και γεγονότα,όμως έκανα λάθος και δεν θα το επαναλάβω...
 Θα αφήσω όμως τελειώνοντας,ένα υπονοούμενο για ένα τέτοιο παιδί-ίντιγκο...και θα ευχηθώ να τα καταφέρει στο έργο του και είμαι σίγουρος πως και στην επόμενη ζωή-ζωές,θα τα καταφέρει και θα συνεχίσει να είναι ο φόβος και τρόμος των Ταύρων και της Μαύρης Στοάς...
Χρόνια Πολλά Σύντροφε Κιμ

κωπηλάτης