Κυριακή, 7 Φεβρουαρίου 2016

Αθηνά- Παλλάδα:Η Παναγιά της Ελλάδας.Αθηνά-Γλαύκα.Περίεργες Συμπτώσεις
Της Δώρας Λίμουρα
O χάρτης της εκστρατείας του Μέγα Αλέξανδρου, έχει τη μορφή της Αθηνάς.Το όνομα «Αθήνα» (= η πόλη) έχει προέλθει ετυμολογικά από ουσιαστικοποίηση (και με μεταφορά του τόνου) του επιθέτου «Αθηνάα – Αθηνά» (= η θεά) κάτι ως  τα: θερμή - Θέρμη, αξία – άξια, αξίαι - άξιαι κλπ. Στον πλατωνικό Κρατύλο το όνομα Αθηνά ετυμολογείται από το Α-θεο-νόα ή Η-θεο-νόα, δηλαδή η νόηση του Θεού. Η Αθηνά κατά την Ελληνική μυθολογία ήταν η θεά της σοφίας, της στρατηγικής και του πολέμου. Η Αθηνά απεικονίζεται και στην Ινδία και στην Φοινίκη.  Στην ΙΝΔΙΑ : Μέσα στο νερό αργοσαλεύει η αόρατη Θεά Αχάνα. Oι Ινδοί την έλεγαν αυγή ή εκείνη που καίει. Στην ΦΟΙΝΙΚΗ: Η Θεά Αστάρτη, Ασταρώθ, Αθάρ, Ιστάρ, Ινίνα, Βααλίς κ.ά.
 
"Γλαύκα" το υπερόπλο της Αθηνάς που σκοτώνει αθόρυβα! Γιατί άραγε η Αθηνά επέλεξε αυτόν τον αθόρυβο κυνηγό να την ανιπροσωπεύει? Γλαυκώπις ή Γλαυκή ή Γλαυξ: Hesiodus Th. 924. Λαμπρό-φθαλμος, που έχει γλαυκά μάτια ή "γλαυκό" δηλαδή «πυρώδες βλέμμα, η έχουσα φλογερούς απαστράπτοντας οφθαλμούς…  Δηλαδή από το πυρώδες (πυρωμένο, φλογερό) βλέμμα, όχι μόνο των οφθαλμών αλλά και της διανοίας πυρώδες είναι το βλέμμα της θεάς. Πολλοί πιστεύουν, πως τα μάτια της Αθηνάς, έχουν το ανοιχτό το χρώμα των φύλλων της ελιάς!
Η εκπληκτική αυτή μυθολογική σύνδεση της νικηφόρου Αθηνάς και της γλαύκας, είναι άκρως εκπληκτική, μιας και ουσιαστικά είναι η αρχαιότερη σύλληψη - παραπομπή στη σημερινή "τεχνολογία Stealth"!!! Αυτά τα αεροσκάφη που σιωπηλά μας αεροψεκάζουν... Πράγματι η γλαύκα, το κυριότερο σύμβολο της θεάς, έχοντας εκπληκτική περισκοπική και νυχτερινή όραση, αλλά και αθόρυβη πτήση, παραπέμπει σε προωθημένο επιθετικό οπλικό σύστημα! Τα φτερά της είναι εντελώς διαφορετικά των άλλων πτηνών, «πετά δε τόσο αθόρυβα που ούτε η ίδια δεν ακούει το πέταγμά της! Το θύμα της θα νιώσει πρώτα τα νύχια στην πλάτη του, προτού ακούσει οτιδήποτε»!
Μπορείτε να απολαύσετε ένα εκπληκτικό πείραμα, για την απολύτως αθόρυβη πτήση της ΕΔΩ: https://www.facebook.com/bbctwo/videos/692661264176378/?hc_location=ufi
 
Προς τι η αντιπαλότητα Ελλήνων-Λεμούριων και Φοινίκων-Ατλάντων; Το ανθέμιο του κεντρικού ακρωτηρίου της στέγης του Παρθενώνα είναι φυτό φοίνικας, πάνω ακριβώς από την μάχη μεταξύ Αθηνάς (Μαύρης Μαντόνας Λεμουρίας) & Ποσειδώνα (Ποσειδωνία-Ατλαντίδα). Η Λεμουρία, πρόγονος της ανθρωπότητας και κυρίως των ΕΛ-λήνων βυθίστηκε από την τεχνολογία κακών εξωγήινων που εισέβαλαν στη Γη και συμμάχησαν με την Ατλαντίδα - ΟΖ που κατείχε κλιματικά υπερόπλα και λευκόξανθους Φοίνικες μαύρους μάγους-ΟΖ. 

Σύμφωνα με την ετυμολογία το όνομα «Ακτική – Αττική» σημαίνει  η παράλια γη (εξ ου και στη μυθική ονομασία της Αθήνας περιπλέκεται ο Ποσειδώνας) και ως λέξη παράγεται από το ουσιαστικό «η ακτίς – ακτή» =  «ακίς + τίθημι»: άκρα (η), ακρωτήριο (το), ακτάζω, άκτιος, παράκτιος (ο,η) κ.α. Από αυτά και τα: ακτή > Ακτική – Αττική, Ατθίς κ.α. Αθήναι = λατινικά  «Attenae - Athenae” = αγγλικά Athens.
Σύμφωνα με το Δημοσθένη: «Ο Κέκροπας ήταν μισός δράκοντας και μισός άνθρωπος, αναμφίβολα, η φρονιμάδα του ήταν ανθρώπινη(προσομοιάζονταν με την ανθρώπινη μορφή του)  και η δύναμή του δρακόντεια (τω συνέσιν αυτού προσωμομοίουν ανθρώπω και αλκήν δε δράκοντι»)».(Δημοσθένης, Επιτάφιος 31). Η ασπίδα της Αθηνάς σκεπάζει ίσως τον όφι "Lost Lemuria-Kumari Kandam" (Νότια Ινδία-Σρι Λάνκα) ή τον Δράκο που ακουμπά στον χάρτη την περιοχή Ινδίας-Κίνας (σ-Δράκων). Ο Δράκος δίπλα στα πόδια της Αθηνάς, συμβολίζει τους Έλληνες! http://www.greatlie.com/index.php/el/ellinismos/muthologia/2432-ti-symvolizei-o-drakontas-ofis-para-tous-podas-tis-theas-athinas-tou-m-kalopoulou
Μια Παναγιά έχει η Ελλάδα, την Αθηνά Παλλάδα. Η παναγία αντικατέστησε την μάνα Γή, Παν-Γαία. Το αι προφερόταν αϊ. Όπως ο Ζευς από το ζην ονομάστηκε έτσι και η Αθηνά από του αιθείν (το καίειν) της όψεως. Πατήρ=Ζευς, Υιός: Απόλλων και Πανάγιο Πνεύμα: Αθηνά. Αυτό το τρίπτυχο παραλάβαμε από τους Ούμπιους στη θέση των Τιτάνων... του Ουρανού=Ουράνιου πατέρα, του Ιαπετού=ιαχή των ΕΛ=γενάρχης των Ελλήνων, δηλ. ο Χριστός=υιός με το χρίσμα και της Μητέρας Γαίας/Παναγίας=Πανσελήνου δηλ. Μεγάλης φάσης της γυναίκας.
Φιγούρες όπως η Αθηνά-Παναγιά κι ο Μέγας Αλέξανδρος-Πολέμαρχος του Θεού, ας μας προστατέψουν από την κόκκινη λαίλαπα αυτών που ήρθαν από μακριά… (κόκκινο πλανήτη Άρη, Φαέθωντα, Ερυθρά Θάλασσα).
Τμήμα σωζόμενο της βυθισμένης στον Ειρηνικό ωκεναό ηπείρου Λεμουρίας ήταν και η Χαβάη, μέρος εκ διαμετρικά αντίθετο της πανάρχαιης Μεγαρικης Γης της Αττικής-Εκάτης, της οποίας τα τότε ορυχεία και ο σημερινός φυσικός της πλούτος της ήταν και είναι στο μάτι των Χρυσοθήρων Αννουνάκι (εξωγήινοι με ανθρώπινο μανδύα που μας εξουσιάζουν από τότε μέχρι σήμερα από καίριες θέσεις εξουσίας). 
Όπως υπάρχει αρσενικό τρις-ήλιος θεός έτσι και η Σεληνιακή θεότητα η Εκάτη, τεκούσα Σελήνη η Παναγία. Οι τρεις θεές που στην ουσία είναι μια φεγγαρο-Θεά με την τριπλή έκφραση και τις ιδιότητες της όπως η δική μας θεά του φεγγαριού με τις τρεις υποστάσεις και τις τρεις μορφές της, αλλα και η μεγάλη Μητέρα θεά με τις τρεις εκφράσεις της ως Κόρη (γέννηση), Μεγάλη Μητέρα (πανσέληνος) και Γραία (χάση).
Aleka (Hawaiian) Variant of Alekanekelo: Protector of Mankind. Alekanekelo is of Old Greek origin and it is used largely in the Hawaiian language. Alekanekelo is a variant of Alexander . 
ΑΛΟΧΑ ΕΚΑΤΗ (Χαιρετισμός των Πελασγών Ινδιάνων στη Μαύρη Τρίμορφη Αθηνά?).   
Οι θησαυροφύλακες  απέναντι στους θησαυροθήρες σε χαιρετούν!                                                 
Aleka's Attic - Goldmine (Lyrics) https://www.youtube.com/watch?v=jkdX7802z38

Dora Limoura