Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2016

H Ενσάρκωση Ελλήνων Θεών και Φοινίκων Δαιμόνων

Στο Συμπόσιο του Πλάτωνος ο Σωκράτης προχωρά σε διδασκαλία για την διαφορά του Ουράνιου κόσμου με τον επίγειο κόσμο που κατοικούν τα σώματα  και οι νόες μας.
Αναφέρει τη διαφορά μεταξύ της Ουράνιας Αφρόδίτης με την Πάνδημο Αφροδίτη,και συνακόλουθα του Ουράνιου Έρωτος με τον Πάνδημο-επίγειο-ανθρώπινο Έρωτα.
Άλλη η ουράνια αγάπη και η ουράνια ομορφιά ως άχραντες ιδέες και Θεοί των προγόνων μας και άλλες η εγκόσμια αγάπη και ομορφιά σαν πάθη και δαίμονες που κατακυριεύουν τις ανθρώπινες ψυχές και τις βασανίζουν ,όντας διαβιώντας στην κόλαση της Γης.
Είναι γνωστό στα Ιερατεία και στους μύστες ότι από χιλιάδες έτη ,ενσαρκώνονται ψυχές που προσεγγίζουν με το χαρακτήρα τους τις Ιδέες-Αρετές του Αγαθού..δηλαδή Θεοί αληθινοί που καταξιώθηκαν με τα έργα τους και την Αρετή τους και λατρεύτηκαν από τους λαούς του πλανήτη ,όπως ακριβώς ήταν ..Άνθρωποι Άγιοι και ΑΓΙΟΣ=284=ΘΕΟΣ.
Θεοί άλλοτε μεγάλοι σε αρετή και πράξεις αγαθές και άλλοτε μικρότεροι,αλλά πάντα Θεοί ή Άγιοι.
Θεοί τότε στην Αρχαία Ελληνική Θρησκεία και Άγιοι στη Νέα Ελληνική Θρησκεία (Greek Orthodox).
Βεβαίως όπως ενσαρκώνονται Θεοί-Άγιοι ,ενσαρκώνονται και Δαίμονες,ψυχές κολασμένες,με πάθη που παραμένουν στην αγκαλιά της Μεγάλης Μητέρας μετά θάνατο και επανέρχονται όχι για να τελειοποιηθούν και να εξυψωθούν ηθικά και πνευματικά,αλλά να τελειοποιήσουν το ανόσιο έργο τους και να συνεχίσουν το βασανισμό των ανθρώπων,ικανοποιώντας τα πάθη τους και την αγάπη τους προς τη δόξα,το χρήμα,την πολυτέλεια,την αυταρέσκεια,τον αυταρχισμό και άλλες έννοιες-θεούς ή μάλλον δαίμονες προς τις οποίες προσεγγίζουν...
Ας ρίξουμε μια ματιά σε Θεούς-Αγίους που έχουν ενσαρκωθεί σε αυτόν τον πλανήτη.Βλέπουμε ότι στην Αρχαία εποχή ήταν συχνή η ενσάρκωση των Θεών και η συναναστροφή τους με ευσεβείς ανθρώπους και ήρωες ,όπως η Θεά Αθηνά με τον Οδυσσέα ή η Ήρα με τον Ιάσωνα ή ο Απόλλων με την Κορώνη κλπ.Επίσης ο Κρίσνα στην Ινδία που πιθανά αντιστοιχούσε στον Κρόνο ή τον Απόλλωνα και τελευταία ο Γαλιλαίος στην Ιουδαία που αντιστοιχούσε στον Κρόνο ή στον Πάνα...
αφού ΘΕΙΟΣ ΠΑΝ=425=Ο ΓΑΛΙΛΑΙΟΣ..Έπειτα είναι και ο περίφημο απόσπασμα του Πλούταρχου για το θάνατο του Παν που αναγγέλθη στον Αιγύπτιο κυβερνήτη ενός εμπορικού πλοίου που πέρναγε έξω από τη νήσο Οξιά στον Πατραϊκό κόλπο!!!
Γράψαμε σε άλλη ανάρτηση ότι ο ΕΜΑΝΟΥΗΛ ΓΑΛΙΛΑΙΟΣ=999 ήταν ήδη φτασμένος μύστης σε ηλικία 12 ετών αφού δίδασκε στην ουσία τους ιεροδιδασκάλους του Ναού...Πιθανά ανησύχησαν τότε το ιερατείο αλλά και η πολιτική εξουσία,αφού ο Γαλιλαίος ήταν βασιλικής καταγωγής και τον εξολόθρευσαν στα αμέσως ,επόμενα χρόνια.Ο Γαλιλαίος δεν πρέπει να έζησε πέρα των 15 ετών όπως γράψαμε και ίσως να μην πέθανε με σταυρικό θάνατο σε δημόσια θέα αλλά με πνιγμό κατά την "βάπτιση" του ή με λιθοβολισμό όπως ο πρωτοδιάκονος Στέφανος των επτά διακόνων των πρώτων χριστιανών.
Άλλωστε  : Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ-ΕΣΤΙ=999=ΕΜΑΝΟΥΗΛ ΓΑΛΙΛΑΙΟΣ=ΤΟ ΑΡΡΗΤΟΝ=
Ο ΑΠΟΡΡΗΤΟΣ=ΠΑΤΗΡ ΚΡΟΝΟΣ...Και ίσως ο Θεός Κρόνος να είναι μια αρχαιότερη ονομασία του Πάνα.
Βέβαια αυτά εξαφανίστηκαν και έμεινε ως ανάμνηση ξανά στο νεώτερο πια έργο και θρύλο για τον Πήτερ Παν τον προστάτη των παιδιών από τον πειρατή Κάπτεν Χούκ.Παρόμοια και με τα μπλέ σαν τον Κρίσνα ,στρουμφάκια που τα κυνηγά ο κακός Δρακουμέλ.
Αυτός που -δήθεν-σταυρώθηκε το 33μ.χ. σε μια μάλλον θεατρική παράσταση που θυμίζει το σημερινό Χόλιγουντ ήταν μάλλον ο Φοίνικας Μάγος ,Απολλώνιος Τυανεύς ή Τυανέας.
 Ο ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ ΤΥΑΝΕΑΣ=2368=ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ με το ΣΤ αριθμολεξικα ως 500 αφού το ΣΤ=6 το απεχθάνονται οι Φοίνικες όπως οι Ολύμπιοι του Τιτάνες..και ΙΑΠΕΤΟΣ=666.
Παλαιότερα είχε εμφανισθεί ως  Πέρσης  ή Μήδος μάλλον επί το ορθότερον,Δάσκαλος και Μάγος
με το όνομα ΖΑΡΑΤΟΥΣΤΡΑ=986=ΧΡΙΣΤΟΣ και πιο παλιά ακόμη ως Αιγύπτιος δαίμονας Θωθ και Ο ΘΩΘ=888=ΙΗΣΟΥΣ. 
Εκείνη λοιπόν την εποχή στην Παλαιστίνη ,εντεταλμένοι ,ηθοποιοί ,στρατιώτες ,ιερείς και προύχοντες ,από το Στωικό Ιερατείο των Φοινίκων προχώρησαν σε μια μαγική πράξη ή μάλλον μαγικό τελετουργικό,χρησιμοποιώντας κατάλληλες δαιμονικές φόρμες, επιγραφές,πράξεις,δονήσεις και με πρωταγωνιστή τον Απολλώνιο,ο οποίος με μαγεία επανέφερε το νεκρό του σώμα σε ζωή.
Aν διαλογιστεί κάποιος στο όλο σκηνικό του "μαρτυρίου" του Χριστού θα βιώσει τελικά ,Πόνο,Οργή και Θλίψη.Τα συγκεκριμένα συναισθήματα δεν καθαρίζονται,τελικά,όπως γινόταν στις αρχαίες Ελληνικές τραγωδίες αφού ο "αναστημένος" Χριστός-Απολλώνιος απλά επιδεικνύει την "ανάσταση" του και υψώνεται στους ουρανούς,όπως λένε ότι έγινε και στη Λίνδο της Ρόδου από τον Φοίνικα μάγο Απολλώνιο!!!
Περιέργως ΘΛΙΨΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΣΤΙ=1056=Ο ΧΡΙΣΤΟΣ....
Παρόμοιες τελετές γινόταν στην Αφρική και στη Λεμουρία την εποχή της Ατλαντίδας,αλλά και μέχρι την σύγχρονη εποχή στην Αιτή με τα ζόμπι.
Αιτή,η ταλαίπωρη χώρα της Καραϊβικής, που εξαιτίας αυτών των τελετών βασανίζεται από λιμούς,λοιμούς,σεισμούς και καταποντισμούς μέχρι σήμερα...
Χαρακτηριστικό είναι 'οτι στις μέρες μας,οι ηθοποιοί που έπαιξαν το ρόλο του Χριστού σε ταινίες,ή τηλεοπτικές σειρές,είχαν ατυχήματα ή και κακή κατάληξη ακόμη και εδώ στην Ελλάδα!!!Επίσης περιοχές όπως η πατρίδα μου, το Ληξούρι,ίσως να υπέστη τον καταστροφικό σεισμό,αυτή την εποχή ,προ 2ετίας,εξαιτίας της διακωμώδησης του Χριστού-Απολλώνιου σε ένα καρναβάλι.

Γεγονός είναι πως το ιερατείο των Φοινίκων είναι ευερέθιστο και εκδικητικό και δεν του αρέσουν τα αστεία και το πείραγμα που κάνουν τα στρουμφάκια στον Δρακουμέλ!!!
Έτσι λοιπόν εκείνη την εποχή της αρχής του ημερολογίου μας αποφάσισαν να επικρατήσουν στη Δύση οι Φοίνικες με φιλοσοφικό όχημα τον Στωικισμό και με τη θρησκεία του βασανισμένου λαού των Ιουδαίων.Είχαν την ατυχία δυστυχώς οι Εβραίοι να βρίσκονται στο μεταίχμιο Ασίας, Αφρικής, Ευρώπης και η θρησκεία και ο πολιτισμός τους να είναι στην ουσία μείγμα και από τις τρείς ηπείρους.Κάτι που βόλευε αφάνταστα για τη Νέα Θρησκεία με την οποία θα επέβαλαν τη Νέα Τάξη στην τότε Δύση..Και βρήκαν τον πρώην διώκτη των Χριστιανών και μετέπειτα Απόστολο Παύλο για να φέρει εις πέρας την αποστολή με πλήρη υποστήριξη,βέβαια από τους Ρωμαίους διοικητές των επαρχιών και από τον αυλικό περίγυρο του Ρωμαίου Αυτοκράτορα...Του Ελληνολάτρη Νέρωνα...Δεν τα κατάφεραν τότε,τελικά,απεκαλύφθη το σχέδιο τους,χάρη στον αρχηγό της μυστικής αστυνομίας της Ρώμης ,Τιγγελί και προχώρησε ο Νέρων σε μαζικές εκτελέσεις και αναγκαστικές αυτοκτονίες των πρωτεργατών του κινήματος..Τα κατάφεραν όμως μετά από τρείς αιώνες με τον Μακεδόνα Κωνσταντίνο και επικράτησαν μέχρι τις μέρες μας σε όλη τη Δύση και σε αποικίες της Ασίας και της Αφρικής.
Βεβαίως παρέμειναν εντός της Νέας Θρησκείας,μυημένοι της Λευκής Αδελφότητος,ώστε να εξευγενίσουν και να αλλάξουν σταδιακά στο πέρασμα των αιώνων τη θρησκεία αυτή προς το καλύτερο,κάτι που πέτυχαν και συνεχίζουν μάλλον να πετυχαίνουν...
 Αλλά ας δούμε και στη νεώτερη ιστορική περίοδο....Είχαμε ενσαρκώσεις Ελλήνων Θεών όπως ήδη γράψαμε σε παλαιότερη ανάρτηση.
Και ήταν  ΜΑΡΞ=201=Ο ΠΑΝ μια δηλαδή ακόμη εμφάνιση του Γαλιλαίου που ήρθε ξανά να κηρύξει τον κομμουνισμό και την υποχώρηση του μικρού "εγώ" μπροστά στο μεγάλο "Εγώ" του Λαού και της κοινωνίας.Μαζί του εμφανίστηκε και η Θεά Εκάτη η δαδηφόρος ,η προστάτιδα των Δωριέων και των αποίκων Μεγαρέων του Βυζαντίου...Ως ΕΝΓΚΕΛΣ ΕΣΤΙ=334=ΕΚΑΤΗ..
Αλλά αυτοί οι μικροί Θεοί δεν ήταν παρά το προοίμιο για την εμφάνιση του παντοδύναμου Θεού των Θεών....ως:
 Ο ΛΕΝΙΝ=215=ΔΙΑΣ....
Μοιάζει αστείο,αλλά δεν είναι... ...Είναι αληθινό..και η ευστροφία,η σοφία,η δυναμικότητα και η άριστη γνώση της πολιτικής στους παραπάνω άνδρες,ήταν τέτοια,που σίγουρα ταιριάζει σε "φτασμένους" και "σφυρηλατημένους" χαρακτήρες ..μέσα από πολλά "αλχημικά λουτρά"-ενσαρκώσεις,ώστε να αναδειχθούν και να λατρευτούν σαν Θεοί.
'Ηταν αληθινοί Θεοί και οι γνήσιοι Άγιοι Άνθρωποι που δίδαξαν τους λαούς την ανθρωπιά ,και την αλληλεγγύη μέσα από την εργατικότητα και τον αλτρουϊσμό...Και πέθαναν κυνηγημένοι και βασανισμένοι με ανθρώπινες αρρώστιες ,όπως οι κοινοί άνθρωποι.Και συκοφαντήθηκαν όπως όλοι οι προηγούμενοι Θεοί σε όλες τις εποχές ...και θα ξανασυκοφαντηθούν και στις επόμενες...
Αλλά αυτή είναι η μοίρα των Ελλήνων Θεών και των Αγίων της Λευκής Αδελφότητας..
Γιατί οι δαίμονες των Φοινίκων,έχουν άλλη μοίρα.Διαφορετική με δόξες,πολυτέλειες και υστεροφημία ..και ενσαρκώνονται συχνά και αυτοί για να εμποδίσουν το έργο των Ελλήνων Θεών.
Μια τέτοια ενσάρκωση,πιθανά υπάρχει και σήμερα..Μια Φοίνισσα θεά ή μάλλον δαίμονας που κοσμεί τα μαγαζιά και τα φλυτζάνια παγκόσμιας αλυσίδας ροφημάτων.Καταλάβατε ποιά είναι...
Δε θα πούμε πολλά.Είναι επικίνδυνη και νομίζω ότι αυτή τη στιγμή,υπάρχει και κυριαρχεί σε μεγάλη μερίδα του ανθρώπινου πληθυσμού.Ενσαρκωμένη σε ανθρώπινο σώμα,και με τίτλους που ίσως να συμπεριλαμβάνουν και τον αρχηγό της Μαύρης Στοάς..προχωρά στο ανόσιο έργο της,αδίστακτη και σκληρή,χωρίς ίχνος ευσπλαγχνίας και αποφασισμένη ,με κάθε μέσο!!!,για την τελική επικράτηση της Στοάς στον πλανήτη....Θα τελειώσω με την αριθμολεξία του δαίμονα αυτού..ή μάλλον κάντε το μόνοι σας...βάζοντας βέβαια στο ΣΤ =500 και όχι το απεχθές ΣΤ=6 των ΕλλήνωνΘεών και Τιτάνων!!!

ΑΣΤΑΡΤΗ

κωπηλάτης

Υ.Γ.Η αριθμολεξική απόδοση σε συγκεκριμένο πρόσωπο γίνεται ,με ευθύνη του ενεργούντα τον υπολογισμό!!!!