Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2016

Πρόσφυγες-Οι Σημερινοί Εβραίοι

Oι σημερινοί πρόσφυγες στη χώρα,δεν είναι παρά οι Εβραίοι της δεκαετίας του 40...Άλλωστε η καταγωγή τους είναι η αραμαϊκή και κατουσίαν ίδια με την καταγωγή των γηγενών Εβραίων- Σεφαρδείμ.Αυτοί τότε υπέστησαν και τον κύριο όγκο διώξεων μαζί με τους τσιγγάνους και βέβαια τους Σλάβους,τους ομοφυλόφιλους,τους κομουνιστές αλλά και τους τέκτονες.
Βέβαια είναι κατά κύριο λόγο ισλαμιστές και μάλιστα σουνίτες.
Και σίγουρα αποκτούν την παγκόσμια συμπάθεια,ανεξάρτητα της καταγωγής και του θρησκεύματος τους...
Όμως ας ρίξουμε μια ματιά στις αναλογίες στη δεκαετία του 1940 και τη σημερινή του 2010..δηλ.εβδομήντα χρόνια μετά.
Η Ναζιστική Γερμανία με σύμβολο τη μαύρη σβάστιγγα της μάυρης στοάς,προχωρούσε σε δημιουργία στρατοπέδων συγκεντώσεων όπως τώρα και μάζευε όλους τους Εβραίους και λοιπές κατώτερες φυλές,απόλη την Ευρώπη.
Η σίτιση ελαχιστότατη και πολλές φορές με μια περίεργη γεύση κρέατος ή λίπους (που κάποιοι επιζόντες την περιέγραψαν,αργότερα, σαν ανθρώπινη!!!), το ντύσιμο τους,όπως των φυλακισμένων, μαρκαρισμένοι όπως στη ρωμαική εποχή οι σκλάβοι με πυρωμένο σίδερο και ο στόχος η εξολόθρευση τους εφόσον δε μπορούσαν να προσφέρουν την εργατική τους δύναμη,δωρεάν,στο ναζιστικό κράτος και στη δημιουργία της Νέας Τάξης Πραγμάτων του 20ου αιώνα!
Τελική κατάληξη οι φούρνοι των στρατοπέδων..
Η Ναζιστική Γερμανία υποτίθεται πλήρωσε για το έγλημα της και σήμερα η απόγονος χώρα της,η ενωμένη Ευρωπαϊκή Γερμανία είναι η κυρίαρχη δύναμη στην ενωμένη Ευρώπη..
Τα υπόλοιπα γνωστά από τους τηλεοπτικούς συνωμοσιολόγους..(δέν έχουν άδικο..).
Σήμερα στη θέση της Ναζιστικής Γερμανίας (όσον αφορά τη διαχείρηση των προσφύγων) είναι η χώρα μας.
Δεν είναι ναζιστική αλλά κυβερνείται για πρώτη φορά στην ιστορία της από την αριστερά με άθεο-κομμουνιστή πρωθυπουργό.
Δεν ευθύνεται για τη δημιουργία του προσφυγικού κύματος (κατά κύριο λόγο) αφού δε βομβάρδισε,ούτε ενεπλάκη ενεργά στους πολέμους των σταυροφόρων..
Όχι μόνο δεν βομβάρδισε και πολέμησε τους ισλαμιστές πρόσφυγες αλλά τους περιμάζεψε και τους έσωσε πολλές φορές από τα άγρια κύματα του Αιγαίου..
Έφτιαξε στρατόπεδα συγκέντρωσης όπως τότε η Ναζιστική Γερμανία..Τους μάρκαρε και αυτή με βραχιολάκι πλαστικό ! και τους κατέγραψε.Τους έδωσε φαγητό,πρωί-μεσημέρι-βράδυ και τους επέτρεψε να φύγουν και να πάνε εκεί που επιθυμούν..
Έκανε το θέμα τους παγκόσμιο,ως αθρωπιστική κρίση και προσέλκυσε ανθρώπους απόλον τον πλανήτη για να βοηθήσουν του πρόσφυγες.
Αυτά,παρόλη την οικονομική κρίση που περνά η χώρα και την πίεση που της ασκεί -οργανωμένα και με σχέδιο-η Μαύρη Στοά!!!
*θα αναφέρω εδώ ότι -σίγουρα-η χώρα,αποτελεί στόχο της Μαύρης Στοάς και δεν είναι μόνο,στόχος, η οικονομική εξαθλίωση αλλά και ο διαμελισμός της σε φέουδα-κρατίδια για να μπορούν να τα ελέγχουν κατά πρώτον και κατά δεύτερον να τα αναμίξουν σε πολεμικές συγκρούσεις για να πουλάνε τα όπλα τους οι πολεμικές βιομηχανίες τους.Δυστυχώς σε αυτό εμπλέκονται,μάλλον χωρίς,τη θέληση τους,και πρόσωπα του πολιτικού,οικονομικού καιμ ακαδημαικού χώρου...
Θυμίζει ,λοιπόν,λίγο λευκή μαγεία η απάντηση της χώρας.Άραγε το κάνει ηθελημένα?
Με τη θέληση ή χωρίς τη θέληση της,οι Γραικοί ως περιούσιος λαός της Παναγίας-Μεγάλης Μητέρας,ασκούν το Θέλημα της Μεγάλης Μητέρας...Ασκούν Λευκή Μαγεία!!!
Ο νεαρός λευκόξανθος υπουργός εξωτερικών της Αυστρίας,δεν το αντλήφθηκε...
Είναι νέος και θυμίζει τον Όγμιο από τις προφητείες του Νοστράδαμου,της λευκόξανθης Ντολόρες..
Η λευκόξανθη-γαλανομάτα Καγγελάριος,όμως,το αντιλήφθηκε..Έχει την πείρα πια..
Αρχίζει και κατανοεί ,πλήρως ,την λειτουργία του μαγικού αστρικού  παράγοντα..άλλωστε τα mudra της Μεγάλης Μητέρας που χρησιμοποιοεί (ενωμένα χέρια,στις άκρες των δακτύλων, με σχηματισμό κοιλότητας που θυμίζει γυναικείο γεννητικό όργανο)...υποδεικνύουν τη "μύηση" της..
Τώρα το αν ανήκει στη Μαύρη Στοά ή στη Λευκή Αδελφότητα δεν μπορώ να γνωρίζω...
Πάντως έσπευσε να συμπαρασταθεί στη χώρα μας και στον νεαρό Αλέξη,όπως η Μάνα στο Γιό της..
Και αυτό περίεργο σύμβολο...Δε θα προχωρήσουμε παραπάνω.
Η χώρα μας κάνει αυτό που πρέπει,όπως έκανε στον Β.Π.Πόλεμο με τους Εβραίους...
Δεν περιμένει ανταλλάγματα και πράττει σε συμφωνία με το Θέλημα του Μητρικού Υπολογιστή..
Είναι πραγματικά σοφή η ρήση του μακαρίτη πρωθυπουργού Γ.Ράλλη ότι οι Έλληνες είναι ο πιο ευφυής λαός του κόσμου..ίσως κε Πρωθυπουργέ ,να μας συναγωνίζονται οι Κινέζοι!!!

κωπηλάτης