Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016

Το Χτύπημα του Μάρτη από τη Μαύρη Στοά

Τελικά το χτύπημα που αρκετοί προέβλεπαν ότι θα γίνει το Μάρτη του 2016,έγινε.Το περίεργο είναι ότι ήταν κάτι σχετικά αναμενόμενο.Ακόμη και δικοί μας τηλεπωλητές βιβλίων το είχαν σχεδόν προβλέψει.
Ο Πρόεδρος της Τουρκίας είχε προειδοποιήσει λίγες μέρες πριν..στηριζόμενος προφανώς σε ασφαλείς πληροφορίες της Τουρκικής υπηρεσίας πληροφοριών.Ενώ ο ένας των δραστών είχε συλληφθεί από τους Τούρκους για τον απελευθερώσουν οι Ευρωπαίοι-Φοίνικες μετά!!!
Και δικαιολόγησαν το γεγονός ότι έδειξαν κύριο βάρος στην ασφάλεια των πυρηνικών εργοστασίων και όχι στο αεροδρόμιο και το μετρό!!!
Έχουμε γράψει παλιότερα ότι ,σήμερα σε αυτές τις οργανωμένες κοινωνίες της Δύσης δε μπορεί να γίνει έτσι απλά ένα τρομοκρατικό χτύπημα.Όταν όλα παρακολουθούνται από κάμερες και κινητά τηλέφωνα.Όταν μπορούν ακόμη και τις σκέψεις να διαβάζουν!! δε μπορούν πια να πείσουν ότι τρείς νεαροί ισλαμιστές σχεδίασαν και χτύπησαν την καρδιά της Φοινικικής Ευρώπης!
Μόνοι τους χωρίς υποστήριξη από κρατικές υπηρεσίες πληροφοριών και μάλιστα αρκετών κρατών.
Χαρακτηριστική η σκηνή όπου δύο νεαροί στο αεροδρόμιο κυκλοφορούν με ένα γάντι στο ένα χέρι και οι δύο!!σέρνοντας τα καρότσια!!Και δεν τους είχαν δει από τις κάμερες ασφαλείας!!!!Ούτε διερωτήθηκαν γιατί φοράνε από ένα γάντι!!!
Προφανώς γνώριζαν και το άφησαν να γίνει για να συσπειρώσουν τους λαούς της Ευρώπης σε μια καθαρή-λευκή-χριστιανική Ευρώπη μακρυά από μιαρές-γηγενείς φυλές!
Ο ψυχωτικός γαλανόξανθος μακελάρης της Νορβηγίας θα πρέπει να ένιωσε δικαιωμένος όπως και για το βιβλίο του που φαίνεται να είναι ο νέος"Αγών" των αρείων.Εννοώ το "2083 Ευρωπαϊκή Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας" που μεταφράστηκε και στα Ελληνικά...
 Το ότι έγινε 22-3 όπως έγινε το χτύπημα στους δίδυμους πύργους στο Μανχάταν την 11-9 είναι αριθμητικά ανάλογο..Δηλαδή βλέπουμε ένα διπλασιασμό του 11 και μια τριχοτόμηση του 9.
Η διαφορά των χτυπημάτων είναι 2016-2001=15χρόνια.
Τόσο το 11 όσο και το 15 είναι Ιεροί αριθμοί της Μεγάλης Μητέρας.
ΓΗ=11=ΙΑ και ΓΑΙΑ=ΘΕΑ=ΕΙ=15
Καταλαβαίνουμε ότι οι Φοίνικες και η συνοδός Μαύρη Στοά φροντίζει να κάνει το απαίσιο έργο της και να αποδίδει το κακό στη Μεγάλη Μητέρα και το ιερατείο της.
Φροντίζει επίσης να "μαυρίζει" εποχικές ημερομηνίες της Φύσης που παλιά γιορταζόταν από τους λαούς της Γης ως αφιέρωση στη Μεγάλη Μητέρα.
Δηλαδή τις ισημερίες.Στην προκειμένη την Εαρινή Ισημερία.Μάλιστα προηγήθηκε ένα περίεργο τροχαίο στην Ισπανία τα ξημερώματα της εαρινής ισημερίας (20-3-16),Κυριακή με θύματα 13 νεαρούς Ευρωπαίους φοιτητές που συμμετείχαν στο πρόγραμμα "Εrasmus"...
Και ο Έρασμος είχε γράψει 500 χρόνια ακριβώς πρίν...το 1516 το "Εγχειρίδιο του Χριστιανού Ιππότη"...έτυχε!!!
Το φοινικικό λευκό ιερατείο,συκοφαντεί βέβαια το ιερατείο της Γης και τις γηγενείς φυλές αποδίδοντας τους τα εγκλήματα που η ίδια η Μαύρη Στοά εκτέλεσε.
Η τακτική πλέον είναι γνωστή: Κάνε το κακό και απέδωσε το στους καλούς.
Όπως το :"Διαίρει και Βασίλευε"
Και όταν αποδίδεις κάτι στους καλούς-"κακούς" παρασύρεις μαζί και όλο το ιδεολογικό και κοινωνικό σύστημα...
Είναι κακό το Ισλάμ.Γιατί τρέφει τρομοκράτες!!!
Δεν είναι κακό γιαυτό,αλλά γιατί ίσως αυτή η θρησκεία αποκάλυψε την απάτη με τον ¨Εσταυρωμένο Απολλώνιο"..Τον Αντίχριστο στην ουσία..Τον μάγο των φοινίκων και το μαγικό  τέχνασμα για να εξιλεώσουν τον φόνο του Παιδιού-Θεού-Γαλιλαίου αλλά και να γοητέψουν τους κατοίκους της Γης για να αποδεχτούν τη θρησκεία τους και την κυριαρχία τους..
Δονήσεις απάισιες και δυναστικές που απλώθηκαν τότε σε όλη τη Γη...αλλά κυριάρχησαν τελικά στη Δύση γιατί η Ανατολή ήξερε και απέκρουσε!!!
Το Ισλάμ στην ευγενή-αποκρυφιστική πλευρά του,δεν είναι παρά συγκαλυμμένη λατρεία της Μεγάλης Μητέρας-Αλλουάτ που έγινε Αλλάχ.Άλλωστε προσεύχονται 5 φορές την ημέρα όπου το 5 και η πεντάλφα είναι ιερά σύμβολα της Παρθένου-Μητέρας και ΠΑΡΘΕΝΟΣ=515 που το άθροισμα τους 5+1+5=11=ΓΗ...
Η Χρήση της ημισελήνου με τον αυγερινό ως σύμβολο δεν είναι παρά η συνέχεια της λατρείας της Εκάτης από του Μεγαρείς-Δωριείς αποίκους του Βυζαντίου ..
Επίσης η χρήση του 8 στην κατασκευή των μουσουλμανικών ναών ως ιερός αριθμός της Αφροδίτης..Χρησιμοποιείται και ως σύμβολο το οκτάγωνο αστέρι στον υψηλό-πατριαρχικό βαθμό της Ορθοδοξίας.
Και βέβαια ο Κρόνιος Λίθος στη Μέκκα που συμβολίζει τη Μάνα-Γη-Ρέα και αντίστοιχο σε σμίκρυνση έχουμε στους Δελφούς και πιθανά παλιότερα στις Θεσπιές όπου λατρευόταν ο Θεός Έρως ο γιος της Αφροδίτης-Μεγάλης Μητέρας.Και μιλάμε για την Ουράνια Αφροδίτη και όχι την Πάνδημο ή Αστάρτη των Φοινίκων που είναι θεά του πολέμου και βρίσκεται ήδη ενσαρκωμένη στις μέρες μας πάνω στον πλανήτη...
Ήρθαν σαν πρόσφυγες από τους κατεστραμμένους πλανήτες τους και ζήτησαν φιλοξενία στον πλανήτη Γη.Το περιγράφει ωραία και αλληγορικά ο μύστης Αισχύλος στην τραγωδία "Ικέτιδες".
Ζήτησαν οι Δαναοί φιλοξενία στο Άργος από τους Πελασγούς..Τους δώθηκε και τελικά για ευχαριστώ- σε συνέχεια της τραγωδίας -εξόντωσαν τους Πελασγούς(κίτρινη φυλή) και τους Λέλεγες(μαύρη φυλή) και τους υπέταξαν..
Αυτή ήταν η ανταπόδοση των ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ,λευκών,Δαναών-Φοινίκων προς τη φιλοξενία που τους δόθηκε.
Και συνεχίζουν στις μέρες μας.Με σύμβολο τον Σταυρό,ένα κατουσίαν όργανο φρικτού βασανισμού και  ξίφους που αλλοιώνει την Ιερή Συμμετρική Σφραγίς ή Τετρακτύς των Αρχαίων Ελλήνων ,όπως επί ναζιστικής Γερμανίας με σύμβολο τη μαύρη Σβάστιγγα που αλλοιώνει την ιερή Σφραγίδα στο Ανάχατα(Καρδιά) του Βούδα αλλά και το ιερό σύμβολο του Ινδουισμού.
Και βέβαια φροντίζουν συνεχώς να συκοφαντούν τους Ιερούς Γηγενείς αριθμούς...
Το 666=ΙΑΠΕΤΟΣ που συμβολίζει τον γενάρχη των Τιτάνων αλλά και τις τρείς ιδιότητες της ύλης(γκούνας) δηλαδή την αδράνεια-αρμονία και κίνηση.Χρησιμοποιούν το τσίπ (chip) συκοφαντικά αφού ΤΣΙΠ=590=ΤΟ ΟΛΟΝ και ΤΣΙΠ ΕΙΝΑΙ=666...ωθόντας έτσι τους φανατικούς χριστιανούς και εθνικιστές να αποφεύγουν το "τσιπάρισμα" και τον καλύτερο έτσι έλεγχο των τρομοκρατών!!!Γιατί αυτός που είναι Φωτεινός και δεν έχει κάτι να κρύψει γιατί να φοβηθεί να έχει μαζί του συσκευή με τσιπ?Το ότι καλλιέργησαν την ιδέα της εμφύτευσης έγινε για να συκοφαντήσουν αυτό ακριβώς το σχέδιο και να δημιουργήσουν διαιρέσεις και ταραχές...Γιατί είναι γνωστό ότι δε μπορείς κανέναν άνθρωπο να τον υποχρεώσεις σε χειρουργική επέμβαση χωρίς την άδεια του και δεν υπάρχει περίπτωση αυτό να γίνει...γιατί ευτυχώς υπάρχουν και οι Επόπτες εκεί πάνω που παρατηρούν τα τεκταινόμενα!!!
Και βέβαια το 11=ΓΗ που τυγχάνει να είναι και ο αριθμός ψηφίων του ΑΜΚΑ που σφραγίζει στην ουσία όλους τους πολίτες στη συναλλαγές τους με τις κρατικές υπηρεσίες υγείας και πρόνοιας...
Αλλά ας γυρίσουμε στο γεγονος...Πρόκειται βέβαια για χτύπημα που το γνώριζαν ότι θα γίνει και δεν το απέτρεψαν όπως σαφώς και ευφυώς "προφήτεψε" και εξήγησε ο πρόεδρος Ερντογάν.
Σε αυτό κατάφερε στην ουσία νίκη επί της εκφυλισμένης πλέον φοινικικής Ευρώπης και Δύσης που αναγκάζεται να αποκαθιστά πλέον σχέσεις με κομμουνιστικές χώρες όπως την Κίνα και το Βιετνάμ παλαιότερα και τώρα με την  Κούβα και πιθανά σε λίγο και με τη Βόρεια Κόρεα.
Ίσως να νιώθουν ότι αρχίζει και χάνεται ο πόλεμος γιαυτούς..Γιαυτό και θυσιάζουν μαζικά δικά τους παιδιά..όπως τότε που έπεσε η φοινικική Καρχηδόνα στους Δωριείς -Ρωμαίους το 146 π.χ.
Θυσίαζαν τους πρωτότοκους γόνους με λευκό δέρμα,μάτια γαλανά και ξανθό μαλλί στον Μολώχ για να τους προστατέψει...Αλλά δεν τους προστάτεψε..χάθηκε η Καρχηδόνα-Καρθαγένη των Φοινίκων το 146 όπου 1+4+6=11=ΓΗ...
Και από τότε μισούν το 11=ΓΗ ...ή θυμίζουν στους οπαδούς τους την πτώση της Καρχηδόνας για να συσπειρωθούν και να θυσιάσουν μερικά δικά τους παιδιά αν χρειαστεί!!!
Οι Φοίνικες θα συνεχίζουν να κάνουν θυσίες και να προκαλούν σύγχυση και διχασμό..
Είναι από φόβο για την επιβίωση τους..Ξέρουν πως σε μερικούς αιώνες δε θα είναι καθαρή φυλή..Θα απορροφηθούν από τις γηγενείς σκούρες φυλές του πλανήτη και ίσως να μείνουν μόνο νησίδες αρείου-καθαρού πληθυσμού στον πλανήτη, στην Ισλανδία και στα Φώκλαντς.
Περιοχές προστατευόμενες όπως τα νησιά Άνταμ στον Ινδικό ωκεανό που φιλοξενούν υπολείμματα των Δραβιδών..των γνήσιων Εβραίων...
Θα θυμίζουν έτσι στις μελλοντικές γενιές πως ένας επήλυς πληθυσμός εξωγήινων λευκών ανθρώπων κατέφυγε στη Γη και εξόντωσε τους Ινδιάνους της Ευρώπης και μετά της Αμερικής και άλλες μελανές φυλές και τελικά έγινε σχεδόν κυρίαρχος στον πλανήτη καταπιέζωντας τους ιθαγενείς πληθυσμούς κατά τα πρότυπα του μητρικού τους πλανήτη κάπου στον αστερισμό του Ταύρου..
Τώρα σχετικά με την Ελλάδα...Φρόντισαν να μας υπενθυμίσουν οι Δυτικοί ότι αναβαθμίστηκε ο κίνδυνος τρομοκρατικής ενέργειας από ισλαμιστές στη χώρα σε βαθμίδα 2...
Η Φωτεινή Χώρα όμως (ΕΛ-ΛΑΣ) έχει ήδη επίσημη θρησκεία πλην της Ορθοδοξίας και το Ισλαμ..
Αφού οι μουσουλμάνοι βουλευτές της Θράκης ορκίζονται στο Κοράνι...Έπειτα το ιερατείο των Σούφι και Ντερβίς γνωρίζει καλά την ιστορία του Ισλάμ και τη σχέση των Νεστοριανών-Ελλήνων καλογήρων από τη Συρία με τον Μωάμεθ ....
Ας φροντίζουν λοιπόν να λένε την αλήθεια...Μπορεί να υπάρξει κίνδυνος τρομοκρατικής ενέργειας αλλά όχι από το Ισλάμ...Η Φωτεινή Χώρα ήταν πάντα στόχος της Μαύρης Στοάς και την παρούσα επιδιώκει με κάθε τρόπο τον διαμελισμό της...
Ίσως θα πρέπει να δούμε πιο προσεκτικά τη σχέση με την Τουρκία και να μελετήσουμε καλύτερα την μυστική ιστορία των δύο λαών...Οι φοίνικες φρόντιζαν πάντα να διαιρούν την περιοχή σε δύο μέτωπα για πουλάνε τα όπλα τους και να μπορούν να εξουσιάζουν τους λαούς...Παρόμοια τακτική και σε άλλες χώρες όπως Ισραήλ-Παλαιστίνη...
Καλό θα είναι να επαναφέρουμε το όραμα του Ρήγα Φεραίου για μια Βαλκανική Συνομοσπονδία Λαών συμπεριλαμβανομένης βεβαίως της Τουρκίας και να περιθωριοποιήσουμε ακραίους εθνικιστές και χριστιανούς πατριώτες που ενδιαφέρονται για την καθαρότητα της φυλής...
Έτσι ίσως σε λίγους αιώνες να επαναγεννηθεί εκείνη η παλιά Βυζαντινή Αυτοκρατορία αλλά με άλλη μορφή,άλλο πολίτευμα πιο σοσιαλιστικό και καλύτερη προοπτική βιωσιμότητας στον χρόνο.

κωπηλάτης