Σάββατο, 5 Μαρτίου 2016

Το Κίνημα Της Γραβάτας

Το Γενάρη του 2016 έλαβε χώρα η γέννηση ενός περίεργου κινήματος στην Ελλάδα ,από επιστήμονες-ελεύθερους επαγγελματίες που κατέβηκαν στο δρόμο με σύμβολο τη Γραβάτα.
Γραβάτα που απεχθάνεται,όπως φαίνεται ο κουμουνιστής άθεος πρωθυπουργός μας ,ο οποίος συμμετείχε και αυτός στα μαθητικά του χρόνια σε κίνημα ενάντια σε αντιδραστικούς νόμους της Παιδείας επί Νέας Δημοκρατίας.Κίνημα,τότε που είχε αποτέλεσμα τη δολοφονία του καθηγητή Νίκου Τεμπονέρα από δεξιούς παρακρατικούς.
Για τη Γραβάτα,γράφει η wikipedia ότι την πρωτοφόρεσαν Κροάτες στρατιώτες στην υπηρεσία του Γαλλικού Βασιλικού Θρόνου κατά τον τριακονταετή πόλεμο της Ευρώπης (1618-1648) που τελείωσε με τη συνθήκη της Βεστφαλίας και την νίκη στην ουσία των Προτεσταντών..
Έχουμε λοιπόν σύνδεση αυτού του συμβόλου με τους WASP..δηλαδή τους Λευκούς Αγγλοσάξωνες (σε αυτούς ανήκουν οι Γερμανοί και οι Κροάτες ) Προτεστάντες.
Φαίνεται ότι η Γραβάτα,αποτελεί ,σημαντικό σύμβολο του Αστικού κινήματος.Αστοί που συνδέονται κατεξοχήν με τους Λευκούς Προτεστάντες.Είναι χαρακτηριστικό ,ότι δεν επιτρέπεται η είσοδος σε"πολυτελείς" χώρους των αστών,χωρίς να φοράς γραβάτα.
Και οι ελεύθεροι επαγγελματίες επιστήμονες που κατέβηκαν στους δρόμους ήταν πολλοί απαυτούς εεκπαιδευμένοι σε πανεπιστημία αστικών δυτικών χωρών ή απλά δυτικόφιλοι.
Αποτελεί λοιπόν το κίνημα της γραβάτα,σαφές αστικό κίνημα και μάλιστα φαίνεται καλά οργανωμένο,από αστούς της χώρας φίλα προσκείμενοι στη Δύση.
Θυμίζει ανάλογα κινήματα ,όπως το κίνημα της ομπρέλας στο Χογκ-Κονγκ το 2014 αλλά και την πορτοκαλί επανάσταση στην Ουκρανία το 2004-2005.
Θα μπορούσαμε να υποθέσουμε ότι εντάσεται σε προσπάθεια αποσταθεροποίησης της χώρας από χώρες του δυτικού κόσμου,όπως έγινε στην Ουκρανία και την Κίνα,αλλά και στη Βενεζουέλα κατά καιρούς.
Στην περίπτωση της Ελλάδας,υπάρχει ξανά προσπάθεια διχασμού με μέτωπα δυτικόφιλων και ανατολικόφιλων.
Είδαμε ότι προσπάθεια διχασμού είχε γίνει στο παρελθόν με το χωρισμό σε κουμουνιστές και εθνικιστές,αργότερα με την αναγέννηση της πατρώας θρησκείας σε χριστιανούς και εθνικούς και πιο πρόσφατα με τη Χρυσή Αυγή σε πατριώτες και παγκοσμιοποιητές.
Το τελευταίο σχέδιο διχασμού,φαίνεται να περιλαμβάνει το χωρισμό των Ελλήνων σε δυτικόφιλους και ανατολικόφιλους...Πάντα κάτι βρίσκουν οι Φοίνικες για να διχάσουν τον προαιώνιο εχθρό τους!!!
 Ορθά λοιπόν, ο υπουργός εσωτερικών περιγέλασε τους κινηματίες της γραβάτας,ως χοντρούς που καλά κάνουν και περπατούν στους δρόμους για να χάσουν κανένα κιλό!!!
Όμως μάλλον θα πρε΄πει να αντιληφθούμε ότι δεν είναι κάτι απλό και διασκεδαστικό το γεγονός,αλλά ίσως είναι οργανωμένο κίνημα,καλά σχεδιασμένο με σκοπό την αποσταθεροποίηση της χώρας.Είναι σαφώς πιο επικίνδυνο από το προσφυγικό το οποίο θα μπορούσε να συνδυαστεί με το κίνημα της γραβάτας για τον τελικό στόχο!!!
Τελικός στόχος που μάλλον είναι ο διαμελισμός της χώρας.Η εμφάνιση προ ετών σημαιών παλιών ελληνικών κρατών που αντιστοιχούν σε περιφέρειες του Ελληνικού κράτους,αποδεικνύει το γεγονός.
Θυμηθείτε τη σημαία της ανεξάρτητης Κρήτης.
Στην Κεφαλονιά μέχρι πρόσφατα είναι υψωμένη σε σπίτια και μαγαζιά η σημαία του Ιονίου Κράτους με τον ενετικό λέοντα.Ενώ η ιδέα να κυκλοφορήσει σημαία της Ελληνικής Μακεδονίας με το αστέρι της Βεργίνας ήταν ότι χειρότερο μπορούσε κάποιος να σκεφτεί.
Βέβαια όπως γνωρίζουμε σώζει τη χώρα η ομοιογένεια της φυλετικά,γλωσσικά αλλά και θρησκευτικά,αρκεί οι ιεράρχες να είναι αρκετά ξύπνιοι ώστε να ενσωματώνουν τις ιδεολογικές διαφορές και πεποιθήσεις με πνεύμα ενωτικό και να μην παίζουν άθελα τους το διχαστικό παιγνίδι των Φοινίκων-εχθρών.
Αλλά ας δούμε και την αποκρυφιστική πλευρά της γραβάτας ή λαιμοδέτη.
Θυμίζει η άκρη της κεφαλή φιδιού ή σαύρας.To σύμβολο της coca-cola απεικονίζει μια "γραβάτα" που θυμίζει κεφάλι φιδιού η γλώσσα ερπετού....Και μιας η ερπετολογία είανι η κυρίαρχη μόδα στη συνωμοσιολογία,να πούμε ότι άλλος ο δράκος και άλλο το φίδι και η σαύρα.Ο λευκόξανθος εκείνος Άγγλος συνωμοσιολόγος ,ο γνωστός "ερπετολόγος" απεικονίζει όλους τους κακούς λευκούς ως ερπετά και έτσι κρύβει την αληθινή καταγωγή τους από τον Ταύρο και την Άρκτο και συκοφαντεί τους πλανήτες από τον Δράκοντα και τον Ωρίωνα.Καλή δουλειά!!!
Ας ρίξουμε λοιπόν και μια διερευνητική ματιά στον αστερισμό του φιδιού με τον Ουνούκ (α-όφεως) αλλά και στον μικρό αστερισμό της Σαύρας .....ε-lisard-beth.

κωπηλάτης