Δευτέρα, 11 Απριλίου 2016

Ο Αιώνιος Πόλεμος "Θεών" και Τιτάνων-Είναι Αλήθεια?

Στον τροχό του Ιξίωνα ή κύκλο της Σαμσάρα,δηλαδή στη ροή των μετενσαρκωσέων σύμφωνα με τον Βουδισμό υπάρχουν 6 κόσμοι απ'οπου περνάνε οι επανασαρκωμένες ψυχές:
1]Ο κόσμος της κολάσεως όπου βρίθει φρίκης και βασανιστηρίων από κάθε μορφής κακοποιό οντότητα.Συνήθως αφορά τους αρρώστους συνανθρώπους μας,με εκ γενετής ασθένειες ή επίκτητες χρόνιες ή μετά από ατυχήματα αναπηρίες.Συχνά βλέπουμε να γεννιούνται παιδιά με γενετικές ανωμαλίες ή παιδικές ασθένειες ή να προσβάλονται από καρκίνους και νοσήματα αίματος της νεαρής ηλικίας.Πιθανά πληρώνουν ,αυτές οι ψυχές εδώ σε αυτόν τον φυσικό κόσμο,αμαρτίες που οι ίδιες προκάλεσαν με βλάβες σε άλλους συνανθρώπους τους σε προηγούμενες ζωές.
Όταν εξαντληθεί η τιμωρία-κάρμα τότε θα σταματήσει και η ασθένεια ή θα αποχωρήσουν από αυτή τη ζωή για να επανέλθουν καθαρισμένοι σε μια νέα μελλοντική ζωή,με σκοπό να βελτιώσουν και να αναπτύξουν το χαρακτήρα τους κατά το σχέδιο της Φύσης.
2]Ο κόσμος των πεινασμένων φαντασμάτων που ψάχνουν απεγνωσμένα να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους,όπως ο Σίσυφος και ο Τάνταλος ή άλλες πεινασμένες σεξουαλικά ψυχές..
Δεν αφορά βέβαια μόνο το πάθος του σεξ,αλλά του φαγητού,του χρήματος,της δόξας,του τζόγου της κυριαρχίας στον συνάνθρωπο,του εγωισμού κλπ.Πρόκειται ξανά για βασανισμένες ψυχές που βρίσκουν όμως περιστασιακά ευτυχία από την πραγματοποίηση του πάθους τους...Συχνά αν δε το κατανοήσουν καταλήγουν και αυτοί στην ασθένεια και φεύγουν απ'αυτή τη ζωή και τις επόμενες με έντονη την επιθυμία να εκτονώσουν το πάθος τους.Ίσως κάποια στιγμή αντιλαμβάνονται τη ματαιότητα των παθών και των προσκολλήσεων και πετυχαίνουν τη φώτιση.
 3]Ο κόσμος των ζώων..με ψυχές που ζούνε σε σώματα ζώων ή σαν ζώα οι ίδιες ,με διαρκή φόβο και έντονη επιθυμία να συντηρήσουν το εγώ τους,αντιμετωπίζοντας πάμπολλους κινδύνους.Συχνά είναι άνθρωποι που μοιάζουν φυσιογνωμικά αλλά και στο χαρακτήρα με ζώα,όπως σκύλοι,αρκούδες, πίθηκοι ή γουρούνια κλπ.Πολλά ζώα κατέχουν το "εγώ"και έτσι αντιλαμβάνονται την κατάσταση τους και το μαρτύριο του να είσαι ζώο.Οι άνθρωποι που μοιάζουν με ζώα,σπάνια το καταλαβαίνουν και θα χρειαστεί και εδώ πολλές ζωές για τη φώτιση.Σίγουρα πάντως είναι σε καλύτερη θέση από την προηγούμενη τάξη αφού νιώθουν συχνά ευτυχία που εναλλάσσεται όμως με έντονο πόνο,οργή και μίσος....
 4]Ο κόσμος των Ανθρώπων(Ανθώπων με Α κεφαλαίο!!!).Πρόκειται για όντα σαν εμάς στη Γη και σε άλλους πλανήτες,Αρτιμελή και Υγιή σωματικά και νοητικά που κατάφεραν να περάσουν το στάδιο των ζώων,νικώντας ένστικτα και δείχνοντας αγάπη και υποχωρητικότητα.Αυτό βέβαια αφορά κυρίως ζώα σε προηγμένο εξελικτικό στάδιο,όπως σκυλιά,πίθηκοι,θαλάσσια θηλαστικά (δελφίναι-όρκες),πτηνά (κοράκια,γεράκια,κοτσύφια κλπ) αλλά και γουρούνια,αγελάδες κ.α.
Βεβαίως και ανθρώπους που ήταν άρρωστοι σε παλιές ζωές ή κατακυριευμένοι από πάθη (prettas) όπως περιγράψαμε.Στη ζωή των Ανθρώπων συνήθως ζουν σε οικογένειες με καλή σχετικά οικονομική κατάσταση και σε περιοχές με καλό κλίμα και χωρίς πολέμους,ώστε να προοδεύσουν και πνευματικά.
 Η δυνατότητα στο βασίλειο των Ανθρώπων έγκειται στο ότι μπορείς να φτάσεις στη Φώτιση.
Να αντιληφθείς δηλαδή ότι το μικρό σου "εγώ" δεν υπάρχει,παρά μόνο εκείνο της Φύσης και σιγά-σιγά να αρχίζεις να βιώνεις το Μητρικό Εγώ φθάνοντας στην Ομοίωση και τελικά στην Αφομοίωση-Διάλυση σε αυτό.Αυτό ίσως διαρκέσει πολλές ζωές...Το βασίλειο των Ανθρώπων είναι το μόνο που παρέχει αυτή τη δυνατότητα και έτσι ακόμη και οι Τιτάνες (Μποτισάτβα) δηλαδή τα πλεόν εξελιγμένα όντα,οι Δάσκαλοι και Άγιοι και Προφήτες θα ενσαρκωθούν στο πλήρωμα του χρόνου σε Ανθρώπους ξανά ώστε να τελειώσουν το έργο τους.Το έργο της ευσπλαχνίας,ελέους και βοήθειας στα υπόλοιπα όντα....
Οι Άνθρωποι που έζησαν με θετικές σκέψεις και έργα θα απολαύσουν το επόμενο στάδιο της ανώτερης μετενσάρκωσης που είναι ατό των Θεών...
5]Ο κόσμος των Θεών.Εδώ πρόκειται για όντα-παλαιούς σπουδαίους Ανθρώπους που διάγουν ευτυχή ζωή γιατί είχαν κάνει καλά έργα σε προηγούμενες ζωές και απολαμβάνουν το καλό τους κάρμα.Είναι ψηλοί,όμορφοι,υγιείς και ζούν πάρα πολλά χρόνια ίσως και χιλιάδες χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε γερνούν και κάποια στιγμή,όταν εξαντληθεί το καλό τους κάρμα πεθαίνουν.Ή ακόμη και πέφτουν σε χαμηλότερα βασίλεια λόγω του έντονου ναρκισσισμού τους.Γιατί ξεχνούν ότι όλα κάποτε τελειώνουν.Ξεχνούν ότι υπάρχουν και άλλα πλάσματα που υποφέρουν και πρέπει να τα βοηθήσουν και όχι να απέχουν,δικαιολογώντας τη στάση τους με τη σωστή κατά τα άλλα άποψη,ότι καταναλώνουν το κακό τους ριζικό (κάρμα).Θυμίζουν την ιστορία του Εωσφόρου και του τάγματος του,που είναι μέγιστοι αλάζονες μακριά στον Όλυμπο τους και δε κατεβαίνουν να βοηθήσουν τους υποφέροντες στα κατώτερα βασίλεια ή αν το κάνουν το κάνουν με περισσή περηφάνια και σκέψη για επιπλέον απολαβή είτε υλική είτε με τη μορφή δόξης!!!
Αν υπάρχουν και τα ΜΜΕ από κοντά να διαφημίσουν το ενάρετο ανθρωπιστικό τους έργο,τότε αυτό είναι το τέλειο.
Όμως έχουν ξεχάσει ή έχουν αποφασίσει να ξεχάσουν το δεσμό με τη Μεγάλη Μητέρα και να αντισταθούν στους κανόνες της και τους Φύλακες της.
Δεν είναι  πλέον Ολύμπιοι Θεοί...αλλά Ψευτοθεοί...Δαίμονες -Ασούρας όπως τους παρουσιάζει το πάνθεον των Φοινίκων-Χετταίων-Βαβυλωνίων και Βραχμάνων...
Η Μητέρα Φύση είναι ,πλέον,εχθρός γιαυτούς.
Ο μέγιστος εχθρός και πρέπει να τον νικήσουν.Να μείνουν αιώνιοι και κυρίαρχοι με τα κατώτερα βασίλεια των ανθρώπων και των ζώων να τους υπηρετούν.Και όταν λέμε ζώων θα συμπεριλάβουμε και τα ρομπότ ,είτε μηχανικά είτε βιολογικά.Φαινομενικά θα μπορούν με τις ικανότητες τους να τα καταφέρουν.
Μοιάζουν ανίκητοι, ένδοξοι, αιώνιοι, παντογνώστες  και πάνσοφοι.Χρησιμοποιούν την επιστήμη για να παρατείνουν τη διάρκεια της ζωής τους σε πολλά χρόνια ίσως και χιλιάδες αφού γνωρίζουν ότι τυχόν σωματικός θάνατος θα οδηγήσει σε ανθρώπινες κατώτερες,δυστυχείς υπάρξεις ή και σε ζώα όπως αρπακτικά της ζούγκλας και όρνια του ουρανού!!!
*Επισημαίνουμε πως όταν εξαντληθεί το κάρμα τους και ετοιμάζονται να πεθάνουν,αρχίζουν να εκπέμπουν μια δυσάρεστη οσμή με τον ιδρώτα τους,κάτι που αναγνωρίζουν οι υπόλοιποι "Θεοί" και απομακρύνονται από αυτούς ΄διαισθανόμενοι το θάνατο και φοβισμένοι μην έχουν την ίδια τύχη..
Χάρη στη γνώση τους και με την υπηρεσία των κατώτερων όντων καταφέρνουν να ζούν πολύ και να παραμένουν κυρίαρχοι."Μακάριοι" και "Ολύμπιοι"...στη μακαριότητα τους με τους πολλούς να υποφέρουν ,και χωρίς να εκτιμούν τη δύναμη των Φυλάκων της Μεγάλης Μητέρας....και γιαυτούς θα πούμε στη συνέχεια...
6]Ο κόσμος των Τιτάνων.Στην ανατολική μυθολογία λέγονται  και Νταιτιγια και πολλές φορές..σωστά ταυτίζονται με τους Αγαθούς Δαίμονες,και Προπάτορες Θεούς ή Πίτρις...Είναι και αυτοί παλαιοί Άνθρωποι που έκαναν έργα καλά και ανταμοίφθησαν με καλές διαμονές.Δηλαδή στην ουσία πρόκειται για Αγαθούς Θεούς.Είναι και αυτοί ψηλοί,υγιείς,όχι τόσο όμορφοι και ζούν όσο πρέπει να ζήσουν,σύμφωνα με το μέτρο και τους κανόνες της Θεάς,της οποίας είναι πιστοί ακόλουθοι.Πεθαίνουν όπως οι Άνθρωποι ,όμως Ανασταίνονται σε άλλα χωροχρονικά διαστήματα,πάντα με συγκεκριμένο σκοπό,σύμφωνο με το θείο σχέδιο της Μεγάλης Μητέρας.
Θυμούνται τις προηγούμενες ζωές τους και αποκτούν τη γνώση και σοφία που είχαν στην προηγούμενη ζωή,βοηθούμενοι από άλλους προχωρημένους αδελφούς τους αλλά και από ανθρώπους άγιους και δασκάλους που τους βοηθούν.Εχθρός τους είναι οι Αλάζονες Ψευτο-Θεοί,οι διώκτες της Μεγάλης Μητέρας,και ο πόλεμος μαζί τους είναι λυσσαλέος.Πέφτουν στο πεδίο της μάχης από τους στρατιώτες των Ψευτο-Θεών,αλλά ξαναγεννιούνται και συνεχίζουν σε επόμενες ζωές.Όπως το πουλί Φοίνικας που σύμφωνα με τη μυθολογία,ανασταίνεται από τις στάχτες του.Είναι οι Αληθινοί Φοίνικες όπως το περιγράφει συγκαλυμμένα ο Ηλιοδωρος στα Αιθιοπικά του,και όχι οι Ξανθοί Δαναοί,οι υπηρέτες και στρατιώτες των Ολυμπίων-Θεών!
Η Τιτανομαχία ήταν-είναι και θα είναι σε ενεργή μορφή.Τότε-Τώρα και Αύριο..ο πόλεμος "Ολυμπίων" και Τιτάνων θα συνεχίζεται και το τελευταίο βασίλειο ,διαλέγει να πολεμήσει είτε με τους "Ολύμπιους-Θεούς"...τους αποστάτες από την Εκκλησία της Μεγάλης Μητέρας,,είτε με τους Τιτάνες..τους Άγγελους -Φύλακες της Θεάς και των κατωτέρων κόσμων,ζώων και ανθρώπων.
*Η ύπαρξη των "Θεών" αφορά όντα με σώμα και νου ,που διαμένουν σε διάφορους πλανήτες,κυρίως εξελιγμένους και πολύ ανεπτυγμένους με προηγμένο τεχνολογικό και διαστημικό πολιτισμό.
Θα μπορούσαμε να αναφέρουμε εδώ τον ι-Ταύρο και τον Πολικό Αστέρα αλλά και τον δ-Ταώ...
Έμεναν παλαιά στη Γη και κάποιοι απ'αυτούς μένουν ακόμη σαν τοποτηρητές των μητρικών τους "ανωτέρων" πλανητών.Θα τους αναζητήσετε στους πολύ πλούσιους,υγιείς ανθρώπους με επίγειες δόξες και μεγαλεία ,αλλά και με άφθονη γνώση και πονηρία ,απαραίτητη για την παραμονή τους στο αξίωμα των Θεών.
**Οι Τιτάνες διαμένουν ,όπως οι "Θεοί "σε εξελιγμένους πλανήτεςόπως οι παραπάνω,όμως "εργάζονται" σε πλανήτες,κυρίως εξελισσόμενους και αναπτυσόμενους και βέβαια ένας απ'αυτούς είναι η Γη.
Αναφέραμε ήδη σε παλιά άρθρα κάποιους πλανήτες της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας που είναι κατοικίες των Τιτάνων(στην ουσία οι περισσότεροι της ΓΟΜ είναι.....),θα επαναλάβουμε τον ε-Βοώτη ,τον σ-Δράκοντος αλλά και αστέρες του Κύκνου,του Δελφινιού και της Λύρας....
Όπως καταλαβαίνεται υπάρχει εκεί πάνω ένα αιώνιος διαστρικός-διαπλανητικός πόλεμος που συμπαρασσύρει και τον πλανήτη μας.Πάντα υπήρχε και πάντα θα υπάρχει αφού έτσι είναι σχεδιασμένο από τον Μητρικό Υπολογιστή!!!
Η αναφερομένη μάχη στον Ζωροαστρισμό καταρχάς και μετά στον Ινδουισμό και τον Χριστιανισμό μεταξύ,Αγγέλων και Σατανάδων,μεταξύ του Εωσφόρου και του Αρχάγγελου Μιχαήλ,απεικονίζει αυτή την προαιώνια Τιτανομαχία που αναφέρεται και στη Μυθολογία μας δηλαδή στην ουσία στην Αρχαία Θρησκεία των προγόνων μας.Ένας αιώνιος πόλεμος δύο αντιθέτων δυνάμεων που συμπεριλαμβάνει όπλα "ανορθόδοξα" όπως είναι η μαγεία!!!Και να είστε επιφυλάκτικοί στο αν κακός είναι ο Εωσφόρος ή Σατανάς με τη μορφή ενός μελαγχροινού γηγενούς ανθρώπου ή ο λευκός ξανθός Αρχάγγελος Μιχαήλ!!!Παρόμοια δέστε στο Ινδουιστικό Πάνθεον τον Άρειο Λευκογάλανο Σίβα να πατά τον μελανό γηγενή Δραβίδα!!!

Έτσι ο Τόλκιν με τα έργα του αναπαριστά και αυτός αυτή τη μάχη Μάγων,Λευκών και Μαύρων δηλαδή των Τιτάνων με τους αλάζονες -υπερόπτες Ολύμπιους που φαίνεται να νικούν εδώ κάτω στον πλανήτη Γη,πλανήτης που βαδίζει πια προς στην ερημοποίηση και στο τέλος του ανθρώπινου γένους...Γιαυτό και διαλαλούν οι Ολύμπιοι στα θρησκευτικά τους βιβλία,ότι θα νικήσουν τελικά,όμως η Γη δε θα μπορέι πια να φιλοξενήσει τον άνθρωπο και θα αναγκαστούν οι "εκλεκτοί" μετά των" Θεών-Ολυμπίων" να μεταβούν σε νέο ουρανό κια νέα γη,δηλαδή σε άλλον πλανήτη,που υποψιάζομαι ότι θα είναι ο 4ος του α-Κεντάρου...ή κάπου στον ι-Κόρακα......Η Γη θα αποτελέσει πεδίο ένδοξο για την εποποιία του τελευταίου ζωικού είδους που θα είναι ή θα μοιάζει με τον σημερινό σκίουρο.Και βέβαια οι Φωτισμένοι άνθρωποι και οι Δάσκαλοι-Άγιοι Τιτάνες θα έχουν εγκαταλείψει προ πολλού τον πλανήτη,με φυσικό βέβαια θάνατο και επανασαρκούμενοι σε άλλους αναπτυσσόμενους πλανήτες του διαστήματος για να συνεχίσουν το άγιο έργο τους.Και δε θα παύσουν πριν ,όσο περισσότερα όντα (άνθρωποι και ζώα) εξελιχθούν και πετύχουν τη Φώτιση.Τότε θα τελειώσει το έργο τους και αποσυρμένοι σε μέρη άγια με μορφή Ανθρώπων θα διαλυθούν στο Αιώνιο Είναι...

κωπηλάτης