Τρίτη, 5 Απριλίου 2016

Wikileaks Panama και οι Τρεις "Μαύροι" Ποιμένες!!!

H Mεγάλη διαρροή εγγράφων που συγκλονίζει τον πλανήτη αναφέρει στοιχεία για offshore εταιρείες και παραμάγαζα που αφορούν 12 νυν και πρώην παγκόσμιους ηγέτες ,128 πολιτικούς και 15600 μεγάλες εταιρείες του πλανήτη..Δηλαδή ότι καλύτερο έχει να επιδείξει παγκοσμίως η εξουσία του πλανήτη Γη!!!
Το σκάνδαλο αφορά ηγέτες της Μ.Βρετανίας της Ρωσίας,της Βραζιλίας,της Ισλανδίας αλλά και της Κίνας που έχει Κομμουνιστικό καθεστώς.
Θα μπορούσαμε να δικαιολογήσουμε τις δυτικές χώρες ακόμη και τη "σοσιαλιστική" Βραζιλία.Επίσης δικαιολογείται και για τη Ρωσία,αφού η μετά το θάνατο του Στάλιν το 1953 συνεχίζει να κυβερνά η Νομενκλατούρα με άκρως νεοκαπιτιλιστικές πλέον αρχές..
Καμία απορία και για τις δυτικές εταιρείες...Φαινόμενα του καπιταλισμού και μάλιστα του καζινοκαπιταλισμού στην πιο εκφυλισμένη μορφή του..
Όμως κομουνιστικά μεγάλα κράτη όπως η Κίνα να εμπλέκονται υψηλόβαθμα στελέχη σε καζινοκαπιταλιστικές ενέργειες και μάλιστα οι πρώτοι τη τάξει κουμουνιστές!!!
Απαράδεκτο και σίγουρα θα επέφερε βαρύτατες ποινές σε χώρες που αληθινά επικρατούσε ο γνήσιος κομμουνισμός..
Όμως φαίνεται να είναι πια είδος υπό εξαφάνιση στον πλανήτη!!!
Δεν υπάρχει πια κάτι που να μπορεί ο λαός να ελπίζει ...σε μια μεγάλη χώρα δηλαδή που θα παλέψει για το λαό της πρώτα και μετά για τους καπιταλιστές της...
Και όταν εξαφανίζεται η Ελπίδα αρχίζει και εξαφανίζεται και η Αιδώ κατά τον Ησίοδο και τότε δε μένει παρά το Τέλος εκείνου του πέμπτου γένους του ανθρώπινου εκφυλισμένου γένους που στερείται πια κάθε ελπίδας για πνευματική και ηθική πρόοδο...
Και να πούμε κάτι παράξενο και περίεργο?
Ίσως οι Ρόκφέλερ-Ρότσιλντ και Σόρος να είναι οι καλύτεροι όλων τελικά...
Να είναι οι καπιταλιστές εκείνοι που νοιάζονται λίγο και για το λαό και την ανθρώπινη ευημερία...
Γιατί κανείς άλλος καπιταλιστής ή ηγέτης δε φαίνεται να νοιάζεται!!!
Μήπως μας τους παρουσιάζουν χρόνια τώρα σαν τους κακούς της υπόθεσης που λέγεται καπιταλισμός για να εξαφανισθούν στα σκάνδαλα τους οι υπόλοιποι?
Γιατί να φταίνε μόνο αυτοί οι τρείς?
Αυτοί άραγε κυβερνούν τον καπιταλιστικό κόσμο?
Δυστυχώς αρχίζω και αμφιβάλλω...Ίσως να είναι τελικά το απόλυτο hoax της παγκόσμιας ιστορίας!!!
Άλλοι να κάνουν  το έγκλημα και σε άλλους να το αποδίδουν...
Μήπως απλά και μόνο επειδή είναι Εβραίοι?
Λένε πως τη διαρροή αυτή την έκαναν οι αναφερόμενοι τρείς κακοί της υπόθεσης !!
Για να χτυπήσουν τους αντιπάλους τους?Μα τότε αντίπαλοι τους είναι ο πρόεδρος της, Μ.Βρετανίας,της Ρωσίας,της Κίνας,της Βραζιλίας και μεγάλες καπιταλιστικές εταιρείες και δυτικά ΜΜΕ!!!!
Τι περίεργο!!!
Ίσως να βρισκόμαστε μπροστά στο μεγαλύτερο σκάνδαλο όλων των εποχών...Ίσως να αποκαλύψει αυτό τελικά την παγκόσμια συνωμοσία ,τους αληθινούς κυβερνώντες και τους αληθινούς ένοχους για την υποδούλωση του πλανήτη.Τότε θα δούμε με διαφορετικό μάτι την παγκόσμια ιστορία και ανακαλύψουμε το αληθινό σχέδιο υποδούλωσης των λαών και τους αληθινούς πρωτεργάτες του σχεδίου..Δε μπορούμε να γράψουμε περισσότερα....άλλωστε είναι νωρίς και μόλις αρχίζει να διαφαίνεται μια άλλη σκοτεινή πτυχή των παγκόσμιων εξουσιαστών...
Θα τελειώσω αναγράφοντας ξανά τις αριθμολεξικές σχέσεις για τους τρείς αυτούς "μαύρους ποιμένες" της Κυβέλης και παροτρύνοντας τους αναγνώστες να αρχίζουν να είναι πιο υποψιασμένοι σε αυτά που μας σερβιρουν όχι μόνο τα ΜΜΕ αλλά και το δίκτυο της συνωμοσιολογίας!!
" Μην πιστεύετε ό,τι διαβάζετε στο διαδίκτυο"

 ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΠΟΙΜΕΝΕΣ

ΡΟΚΦΕΛΕΡ=830=ΣΚΕΛΕΤΟΣ =Ο  ΚΥΚΝΟΣ και ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΕΣΤΙ=851=ΝΑΡΚΙΣΣΟΣ
ΡΟΤΣΙΛΝΤ=1060=ΣΙΩΝ=Ο ΠΕΡΣΕΥΣ και ΠΕΡΣΕΥΣ=Ο ΟΦΘΑΛΜΟΣ και ΟΦΘΑΛΜΟΣ=ΟΩΝ
Ο ΣΟΡΟΣ=710=Η ΧΑΡΑ=ΑΓΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ!Δέστε και εδώ:
 1]http://kokkinokoupi.blogspot.gr/2013/06/blog-post_12.html
2]http://ellinikahoaxes.gr/2014/11/13/%CE%BF%CE%B9-%CE%BC%CF%8D%CE%B8%CE%BF%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-rothchild-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%81%CF%81%CE%AF%CF%80%CF%84%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9/
3]http://ellinikahoaxes.gr/2015/12/02/teva/