Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2016

Ένα Ευχαριστώ....Στους Ουκρανούς Συντρόφους

Το μπλογκ "Κόκκινο Κουπί"
με κλυδωνισμούς, προχωρά στον 7ο χρόνο λειτουργίας και προς τις 60.000 προβολές.
Αναγκάστηκε να διακόψει για μικρά ή μεγάλα χρονικά διαστήματα..όταν κατάλαβε ότι οι επιθέσεις της Μαύρης Στοάς είναι αρκούντως ισχυρές με πλήρη χρήση και των 5 στοιχείων της Μεγάλης Μητέρας και η άμυνα δεν επαρκούσε...αλλά χρειαζόταν καταφυγή σε  ανθεκτικό καταφύγιο,με τη βοήθεια των Δασκάλων πάντα,της Λευκής Αδελφότητας.
Δε θα ευχαριστήσω βέβαια τους Δασκάλους..δεν το έχουν ανάγκη..κάνουν τη δουλειά τους προς, τους μαθητές και τους αδελφούς της Λευκής Αδελφότητας...
Θα ευχαριστήσω κάποιους άγνωστους αδελφούς από την Ουκρανία...Ή μάλλον από τις Λαϊκές Δημοκρατίες του Λουγκάνσκ,Ντονέτσκ και Κριμαίας..
Επειδή τον τελευταίο χρόνο και μετά την "Τελευταία Ανάρτηση" παρατηρώ ότι εισέρχονται σε μεγάλο ποσοστό..ακόμη και 40% ,καθημερινά, στο μπλογκ και ανεβάζουν έτσι το ποσοστό προβολών του...
Βεβαίως δεν αποκομίζει κέρδη το μπλογκ από το ποσοστό προβολών αφού δεν έχει ενεργοποιήσει λογαριασμό ή δεν έχει διαφημίσεις..Άλλωστε ξεκαθαρίσαμε από την αρχή ότι το μπλογκ αυτό δεν έχει σκοπό να πάρει..αλλά να δώσει...
Ίσως σε κάποια προηγούμενη ζωή ο συντάκτης του να πήρε αρκετά και θα πρέπει να δώσει τώρα τα οφειλόμενα!!!
Σε κάθε περίπτωση..ευχαριστώ τους συντρόφους από τις Τρείς Λαϊκές Δημοκρατίες της Ουκρανίας και προσεύχομαι για τον αγώνα τους...
Μέχρι την Τελική Νίκη..

Εμείς εδώ στο μπλογκ θα συνεχίζουμε ,όποτε μπορούμε,να αποκαλύπτουμε και να ερευνούμε,με αναγκαίες αν χρειαστεί,διακοπές ,αναλόγως των επιθέσεων από τους Μαύρους Αδελφούς μας...(κάνουν και αυτοί τον αγώνα τους...)

κωπηλάτης

Y.Γ.Υπάρχει η φήμη ότι το Παλλάδιο της Θεάς (Graal) βρίσκεται ήδη σε αυτήν την πολύπαθη χώρα..Λένε πως από τη Θήβα της Αιγύπτου πήγε στην Τροία και μετά στην Αθήνα και μετά στη Ρώμη και μετά στην Κωνσταντινούπολη και τώρα κάπου εκεί στη χώρα που είναι η πύλη της Ευρασίας.... 
ΟΥΚΡΑΝΙΑ=652=ΕΣΤΙ ΘΑΝΑΤΟΣ
Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΣΤΙ=681=ΟΥΣΙΑ=ΒΟΥΔΔΑΣ
Υ.Γ.2..Δυο μέρες μετά ανακοινώθηκε η σύλληψη ενός νεαρού Γάλλου ακροδεξιού και αντισημίτη με κατοχή πυρομαχικών και όπλων που σκοπό είχε την οργάνωση τρομοκρατικής ενέργειας στο Παρίσι!
Τα δυτικά ΜΜΕ ανακοίνωσαν ότι καθοδηγούταν από τους ρωσόφωνους κουμουνιστές αντάρτες της Ανατολικής Ουκρανίας..Η κλασική μέθοδος των δυτικών..Ακροδεξιά και κουμουνισμός σε ένα τσουβάλι μαζί...όπως οι Στάλιν και Χίτλερ είναι και οι 2 δικτάτορες!!Η  λυπηρή δυτική προπαγάνδα!
Επαναλαμβάνουμε ότι για να δημιουργήσεις τρομοκρατική ομάδα ή να σχεδιάσεις τρομοκρατικό χτύπημα στην σημερινή κοινωνία του Μεγάλου Αδελφού...όπου ακόμη και από τις Smart TV είναι πιθανό να παρακολουθείται ο πολίτης ,όχι μόνο από τα smartphones και μέσω των νέων λειτουργικών των computers (windows 10)...είναι μάλλον,ακατόρθωτο..
Χρειάζονται ,πιστεύω ,οι κρατικές υπηρεσίες πληροφοριών ,από τουλάχιστον  δύο κράτη και βέβαια τα άτομα που γίνονται όργανα αυτών ,είναι άτομα του κοινού ποινικού δικαίου ή με ψυχολογικά προβλήματα ή κατάχρηση τοξικών ουσιών (ναρκωτικά,αλκοόλ..).που εύκολα παγιδεύονται από τις μυστικές υπηρεσίες με την καλλιέργεια φανατικών ιδεολογιών όπως ο εθνκισμός και η θρησκοληψία.Όταν βέβαια δεν πετυχαίνουν την εκτέλεση των τρομοκρατικών ενεργειών οι μυστικές υπηρεσίες της Μαύρης Στοάς θριαμβολογούν για αποτροπή τρομοκρατικού χτυπήματος...η νέα μόδα!!
Ο λαός βέβαια αρχίζει και ξυπνάει και γίνεται πονηρός και επιφυλακτικός σε αυτά που του σερβίρουν τα ΜΜΕ...Δυστυχως είναι αναγκασμένος να ακούει και να βλέπει  και ευτυχώς να σκέφτεται πλέον αλλά χωρίς να μπορεί ακόμη να κάνει τίποτε..όταν ξυπνησει αρκετά και αρχίσει να οργανώνεται,τότε θα δείξουν και αυτοί το πιο σκοτεινό αλλά αληθινό προσωπείο τους!!!