Τρίτη, 14 Ιουνίου 2016

ΜΑΙΝΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΟΡΛΑΝΤΟ ΤΩΝ Η.Π.Α

Gregory Reinhart "Lascia Amor" Orlando Handel
https://www.youtube.com/watch?v=j5qKpxxPnTk&feature=share

Στους Ναούς της Θεάς Αστάρτης-Αφροδίτης υπήρχαν Ευνούχοι (Gay=άντρας που έχει υποστεί ακρωτηριασμό του ανδρισμού του). Η όπερα Αλτσίνα (Alcina) είναι μια σοβαρή όπερα (οpera seria) του George Frederic Handel. Alcina is: Feminine of Alcinous. AΛΚΥΩΝ-ΠΛΕΙΑΔΕΣ. To blog με το τελευταίο αυτό όνομα, γνωρίζει πάρα πολλά για την ερχόμενη Νέα Τάξη Πραγμάτων. Η πλοκή της όπερας προέρχεται από το έπος «Μαινόμενος Ορλάνδος/Orlando Furioso» του Αριόστο (ΑΡΗΣ/ΑΡΙΟΙ), το οποίο διαδραματίζεται στα χρόνια των πολέμων του Καρλομάγνου ενάντια στο Ισλάμ. Ο Mάγος Ζοροάστρο ωθεί τον Ορλάντο να απαρνηθεί την αγάπη της Αφροδίτης και να διαλέξει τη δόξα του θεού του πολέμου Άρη!
Recitative:
Mira, e prendi l'esempio!
(Observe and learn from his example!)
Né apprender voti che di gloria al tempio!
(Give your vows only to the glory of the temple!)
ARIA:
"Lascia Amor e segui Marte, va! Combatti per la gloria. Sol oblio quel ti comparte, questo sol bella memoria".
(Leave Love and follow Mars, go! Fight for glory. Sol oblivion that comparte you, this single beautiful memory)
Προφανώς ο θεός του πολέμου θέλει την Αμερική να καταδικάζει την ομοφυλοφυλία και να εξυμνεί την οπλοκατοχή και τον πόλεμο... Οι 49 gay που σκοτώθηκαν είναι οι Αιγύπτιοι σύζυγοι των Δαναΐδων, στις Ικέτιδες. Να σημειωθεί ότι η μόνη από τις 50 αδελφές που δεν υπάκουσε τη διαταγή του πατέρα τους Δαναού και δεν σκότωσε τον σύζυγό της Λυγκέα την πρώτη νύχτα του γάμου της ήταν η Υπερμνήστρα, αδελφή της Λήδας και θεία των Διοσκούρων.
  Οι Iκέτιδες (1073 στίχοι) που έγραψε ο Αισχύλος αποτελεί ύμνο στη δημοκρατία και την αξιοπρέπεια της γυναίκας και εξιστορεί την ικεσία των Δαναΐδων και του πατέρα τους προς την πόλη του Άργους, για να αποφύγουν τον αιμομικτικό γάμο με τους γιούς του Αιγύπτου. Σχετικά με τον Αίγυπτο και τους 50 γιους του https://el.wikipedia.org/wiki/Αίγυπτος_(μυθολογία)
Oι Ικέτιδες είναι ο γενέθλιος μύθος του Άργους (Αργολίδα). Στην ελληνική μυθολογία, ο Αργος, γνωστός και ως πανόπτης ή μυριωπός, ήταν το φοβερό τέρας με τα εκατό μάτια που δημιούργησε η Ήρα για να φρουρεί την Ιώ, την παράνομη ερωμένη του Δία. Ο Άργος είναι σαν τον Μεγάλο Αδερφό του Τζορτζ Οργουελ στο «1984», όπου οι «οθόνες» λειτουργούν ως διαδραστικά μάτια μέσω των οποίων κάθε ιδιωτική δραστηριότητα παρακολουθείται από την κυβέρνηση. Ένα απόλυτα αστυνομοκρατούμενο καθεστώς. Ψηφιακά όρια όχι τόσο για ασφάλεια όσο για έλεγχο. Ένα πρόγραμμα σαν τον Άργο θα καταγράφει και θα εντοπίζει το παραμικρό και παράνομο για την ισχύουσα τάξη πραγμάτων. Και θα το τιμωρεί ή θα το σκοτώνει.
Με πιθανή εκλογή του Τράμπ, μετενσάρκωση του πολεμοχαρή Aμερικανού στρατηγού επί Β΄ Παγκοσμίου πολέμου George Smith Patton, στη θέση του πλανητάρχη, θα επικρατήσει παντού ο Φασισμός των Δαναών-Φοινίκων, αυτοί που κρύβονται από πίσω κατηγορώντας για όλα τους Εβραίους.
 49 Killed at Pulse Gay Club in Orlando
http://www.cityoforlando.net/blog/victims/

Η χθεσινή τρομοκρατική ενέργεια που έγινε σε gay-bar στο Ορλάντο των Η.Π.Α ήταν μια πρώτη γεύση...Το bar λεγόταν PULSE,δηλαδή Παλμός που αντιστοιχεί στις δύο κινήσεις της Θεάς (εισπνοή-εκπνοή ή γιν-γιανγκ) που συμβολίζονται με τον αριθμό 11=ΓΗ..Επίσης PALM σημαίνει Φοίνικας (έτυχε!!!)
 Επίσης η ζώνη του Άρη σχετίζεται με την Αμερικανική πολιτεία Arizona με όνομα πρωτεύσουσας: Phoenix!
Και τέλος ένα ερώτημα που θα μπορούσε να είναι αρχή για σενάριο : Τι έγινε με τον 50-1: Λυγκεύς? Κατά τη Μυθολογία ο Λυγκεύς ήταν παιδί του Αιγύπτου και σύζυγος της Υπερμνήστρας. Λέγεται ότι σκότωσε το Δαναό και τον διαδέχθηκε στη βασιλεία του Άργους. Έλαβε μέρος στην Αργοναυτική εκστρατεία και ήταν περίφημος για την οξυδέρκεια του, για την οποία και μέχρι σήμερα το όνομα του παρέμεινε παροιμιώδες. “Έχει μάτι λυγκέως” λέει η παροιμία, για εκείνους που βλέπουν σε πολύ μακρινές αποστάσεις ή καλύτερα για εκείνους που προβλέπουν τα γεγονότα.

dora limoura

ΣΧΟΛΙΟ (από κωπηλάτη):  Υποψιάζομαι..πως είναι θυσία ...Θυσία 50 ευνούχων της Θεάς Αστάρτης (πάνδημος Αφροδίτη) για κάποιο σκοπό...Άραγε για να γίνει πρόεδρος ο Τραμπ ή η Χίλαρυ? Ίσως το δευτερο πιο πιθανό...αφού ΧΙΛΑΡΥ=1141=Ο ΤΑΥΡΟΣ....
ΙΩ=810=ΠΑΡΑΚΛΗΤΟΣ είναι η γενάρχης των Ιώνων-Δαναών-Φοινίκων..πορεία προς Σκυθία κια μετά Αίγυπτος..που γεννά τον Άποφι-Έπαφο( ΕΠΑΦΟΣ=856=ΕΙΝΑΙ ΟΦΙΣ...και δεν έχει σχέση με τον Τυφώνα-Σετ που συμβολίζεται με τον Αγριογάϊδαρο..)
Η ΙΩ=818=ΘΩΘ..Ο Φοίνικας Δαίμων..αρχαία ενσάρκωση του Απολλώνιου Τυανέα-Χριστού!!
Ο ΘΩΘ=888=ΙΗΣΟΥΣ
παραπομπές: 
http://kokkinokoupi.blogspot.gr/2012/10/blog-post_24.html
http://kokkinokoupi.blogspot.gr/2013/01/last-mystery.html