Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2016

Λευκή Αδελφότητα και Μαύρη Στοά-Αυτοί που Ενώνουν και Αυτοί που Χωρίζουν

H Λευκή αδελφότητα σκοπό έχει την ενότητα των κρατών και λαών σε σχηματισμούς που θα αποβούν τελικά ήπειροι ειρήνης και ευημερίας.Το να κάνεις από την αρχή-βίαια-μια ένωση κρατών σοσιαλιστική και μετα κουμουνιστική και τέλος αναρχική,είναι κάτι που δε συνάγει με τη γενική αρχή της αδελφότητος:ΣΠΕΥΔΕ ΒΡΑΔΕΩΣ.
Ο στόχοςτων Αργοναυτών είναι το χρυσόμαλλο δέρας,η ευημερία των λαών σε μια ειρηνική συνένωση που θα απορροφήσει  έθνη και θρησκείες και θα δώσει συνομοσπονδίες και ομοσπονδίες κρατών -λαών με κοινή τελικά θρησκεία,πολιτισμό και μια διαρκή ειρήνη και ευημερία.Αλλά αυτό δε γίνεται εύκολα,από τη μια στιγμή στην άλλη.
Ας δούμε στις αρχέςτου 20ου αιώνα ,μυημένοι φωτισμένοι(illuminati) της Λευκής Αδελφότηττας με την καθοδήγηση των Δασκάλων αλλά και τη βοήθεια αδελφών από άλλους πλανήτες από τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία μπόρεσαν να ιδρύσουν αυτή τη μεγαλειώδη Ένωση Λαών την ΕΝΩΣΗ ΣΟΒΙΕΤΙΚΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΩΝ.
Στηριγμένοι θεωρητικά σε μεγάλους δάσκαλους που ήταν ενσαρκωμένοι Θεοί-Άγιοι.
Οι Μάρξ και Ένγκελς που γράψαμε ότι ήταν ενσαρκώσεις των Θεών Πάνα και Εκατης αντίστοιχα.
Η Θεά Εκάτη απεικονίζεται σήμερα στο άγαλμα της Ελευθερίας στην είσοδο της ΝέαςΥόρκης.
Ο Μαρξ ήταν μυημένος στην αδελφότητα των τεσσάρων εποχών,μια μυστική εταιρεία,που όπως άλλες σκοπό είχαν την φώτιση των λαών και την άνοδο του μορφωτικού επιπέδου και της πνευματικότητας με συνακόλουθα την ηθική άνοδο ως επακόλουθο της φώτισης.
Όλοι αυτοί οι Δάσκαλοι της Λευκής Αδελφότητας και οι Εταιρείες τους,συκοφαντήθηκαν από τη Μαύρη Στοά και κατηγορήθηκαν ως εχθροί των λαών και των εθνών.Η καταπίεση της εκμεταλλέυτριας τάξης είτε φεουδαρχικής είτε αστικής ήταν και είναι θα εντείνεται στο μέλλον και θα χρησιμοποιεί κάθε μέσο για να εμποδίσει την μόρφωση των λαών την αφύπνιση τους,την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ τους και τη συνένωση τους σε ειρηνικούς σχηματισμούς που φέρουν την πρόοδο και το σταμάτημα του αλληλοσπαραγμού μέσω των εθνικών και θρησκευτικών διακρίσεων.
Η ΛΑ φτιάχνει ΕΝΩΣΕΙΣ και η ΜΣ τις ΔΙΑΣΠΑ.
Ο Ενσαρκωμένος Δίας,ο Λένιν με την ενσαρκωμένη Μήδεια την αρχαία Γεωργιανή μάγισσα,δηλαδή τον Στάλιν μπόρεσαν να φτιάξουν μια μεγάλη ένωση λαών και έβαλαν στο περιθώριο τον εθνικισμό και τον θρησκευτικό φονταμενταλισμό.
Η Μαύρη Στοά ,ως όφειλε ,άλλωστε τους χτύπησε αλύπητα,παντού.Με τον ενσαρκωμένο αρχαίο Αθηναίο νομοθέτη Δράκοντα (Ο ΔΡΑΚΩΝ=1045=ΧΙΤΛΕΡ) με τη συκοφαντία,την προπαγάνδα που συνεχίζεται μέχρι τις μέρες μας.Και κατάφερε με πολιορκητικό κριό το Βατικανό,την Θρησκεία δηλαδή να τη διαλύσει την Ένωση αυτή και να τη μετατρέψει σε μια φεουδαρχική ένωση οικονομικών ολιγαρχών (πρώην νομενκλατούρα) με τη θρησκεία του χριστιανισμού ξανά κυρίαρχη και τους λαούς υπνωτισμένους από τα λιβάνια του φοίνικα μάγου τους Απολλώνιου του Αντίχριστου που δήθεν σταυρώθηκε και αναστήθηκε.Αλλά κυρίως φρόντισαν να τους υπνωτίσουν και με τους κουμουνιστές ηγέτες τους Λένιν και Στάλιν που τους έκλεψαν όπως συνήθως κάνουν και τους έκαναν όργανα τους.
Αν σηκωνόταν οι Λένιν-Τρότσκυ-Στάλιν από τον τάφο τους θα έβλεπαν τους κουμουνιστικούς λαούς τους να σταυροκοπιώνται μπροστά στα εικονίσματα του Αγίου Πάυλου και να λατρεύουν τους οικονομικούς ολιγάρχες τους ως σωτήρες τους.
Θα ξαανγύρναγαν αμέσως από εκεί που ήρθαν-στους τάφους τους και δε θα ανασταινόταν ξανά.
Όπως διέλυσαν το 1990 εκείνη την ΕΝΩΣΗ λαών άρχισαν και στις μέρες μας να διαλύουν μια άλλη Ένωση λαών-κρατών.Την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Ένωση που αποτελεί προϊόν και αυτή των φωτισμένων-μυστών (illuminati) και των Ροδόσταυρων.
Που ξεκίνησε σαν καπιταλιστική συμμαχία αστικών κρατών,όμως είχε θεμέλια Ιδέες,όπως την Αλληλεγγύη την Ειρήνη ,την Αδελφοποίηση.
Και εν μέρει κάπως τα κατάφερε και έκανε πράγματα που θα θεμελιώσουν την μελλοντική επόμενη ένωση.Όπως και η αντίστοιχη ένωση φυλών της Δύσης,οι ΗΠΑ που επίσης έγινε από φωτισμένους (lluminati) και ελυθεροτέκτονες που κυνηγήθηκαν από την αντιδραστική θρησκεία της Ευρώπης και τις καταπιεστικές βασιλείες.Και έφτιαξαν μια μεγάλη ένωση φυλών με σημαντική κοινωνική και επιστημονικη και τεχνολογική πρόοδο.
Τα κυριότερα επιτεύγματα στον πλανήτη στην Επιστήμη-Τεχνολογία-Διάστημα αλλά και τα ανθρώπινα δικαιώματα προήλθαν από αυτές τις τρείς μεγάλες Ενώσεις.
Τις ΗΠΑ την ΕΣΣΔ και την ΕU.Και οι τρέις προϊόν των μεγάλων φωτισμένων της Λευκής Αδελφότητας σε συνεργασία με τους αδελφούς της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας.
Και η Μαύρη Στοά με όπλα τον εθνικισμό τη θρησκοληψία άρχισε το ξήλωμα.
Η ΕΣΣΔ τελικά αποδείχτηκε εύκολος στόχος.Η Ευρωπαϊκή Ένωση και αυτή άρχισε τελικά εύκολα να αποδομείται.Φρόντισαν να χτυπήσουν πρώτα την Ελλάδα.Την βάση τον ιδεολογικό θεμέλιο λίθο της Ένωσης και δεν τα κατάφεραν να τον αποσπάσουν.
Έτσι προχώρησαν στην εύκολη Μ.Βρεττανία.Και θα συνεχίσουν με άλλα κράτη όπως Ολλανδία,Βέλγιο και Σουηδία και ίσως Ισπανία.
Δε μπορώ να γνωρίζω αν θα τη διαλύσουν τελικά.Έχουν όμως αυτό το σκοπό.
Και αμέσως μετά την ανθεκτική Ένωση της Δύσης .Τις ΗΠΑ που είναι ακόμη φυλετική ένωση.
Δεν είναι κράτος και ούτε βέβαια Έθνος.Και ας έχουν σε κάθε βαγόνι του μετρό στη Ν.Υόρκη την Αμερικάνικη σημαία για να δηλώσουν την εθνική τους ταυτότητα.Δεν είναι έθνος.
Είναι κουρελού φυλών.Οι μαύροι με τους μαύρους οι κίτρινοι με τους κίτρινους ,οι ισπανόφωνοι με τους ισπανόφωνους και οι λευκοί με τους λευκούς.Με μεγάλες έριδες.Και με την αντιπάθεια μεταξύ τους να είναι καταφανής.Απλά εγώ είδα πως σε ένα συρμό του μετρό στο Μπρονξ γεμάτο μαύρους τον Αύγουστο μήνα τους έβαλαν ζεστό αέρα στο κλιματιστικό και  φρόντισαν να τους χαλάσουν και το τραίνο για να μην πάνε τελικά στον προορισμό τους!!!
Μικτοί γάμοι που ονειρευόταν η Μπλαβάτσκυ για την εμφάνιση της πέμπτης φυλής ,είναι ελάχιστοι.Ίσως πιο πολλοί στην Κούβα.Που και εκεί παρά το κουμουνιστικό καθεστώς οι έχοντες πιο λευκή επιδερμίδα είναι οι κυρίαρχοι.Παρόμοια και στην Κίνα ,την Ταυλάνδη ,την Ινδία και απότι κατάλαβα και στις Αραβικές χώρες.Γενικά όσο πιο σκούρος είσαι τόσο λιγότερες πιθανότητες να αναδειχθείς.
Τελικός στόχος λοιπόν η διάσπαση της Αμερικής και οι πρόβες έχουν αρχίσει με την ανεξαρτητοποίηση του Τέξας και μετά μάλλον της Καλιφόρνια και άλλων πολιτειών.
Η Διάσπαση σε μικρότερα κράτη,ευνοεί την καλλιέργεια διχόνοιας μεταξύ τους και τη δημιουργία τοπικών πολέμων που θα είναι πιο συχνοί στο μέλλον λόγω της ερημοποίησης.(έλλειψη νερού και τροφής ).Θα μπορούν να πουλούν λοιπόν τα όπλα τους και να αυξάνουν τα κέρδη των πολεμικών τους βιομηχανιών και τα ορυκτά τους καύσιμα ,αφού ήδη ελέγχουν τις μεγάλες εταιρείες παραγωγής ενέργειας.Μεγάλα κέρδη αναμένονται μελλοντικά από τις εταιρείες παραγωγής τροφίμων (μεταλλαγμένων) αφού η έλλειψη τροφής θα είναι ιδιαίτερα σημαντική στους επόμενους αιώνες.
Με λίγα λόγια η Λευκή Αδελφότητα είναι πίσω από τις ΕΝΩΣΕΙΣ κρατών και τις εξαλείψεις εθνικών και θρησκευτικών διαχωρισμών ενώ η Μαύρη Στοα είναι ΠΑΝΤΑ πίσω από τις ΔΙΑΣΠΑΣΕΙΣ των μεγάλων Ενώσεων κρατών αλλά και των μικρότερων και φροντίζουν πάντα να κρατούν άσβεστο το εθνοτικό,φυλετικό και θρησκευτικό μίσος μεταξύ των κατοίκων του πλανήτη για να τους κρατούν υπνωτισμένους και υπόδουλους.
Έτσι εκμεταλλέυονται την εργατική τους δύναμη αλλά και απορροφούν τη μαύρη ενέργεια που εκχέεται στην ατμόσφαιρα του πλανήτη από τους πολέμους,το άγχος,τις οικονομικές κρίσεις, τα δυστυχήματα,τα ατυχήματα,τους σεισμούς και τα ακραία κλιματικά φαινόμενα που οι ίδιοι παράγουν.
Η μαύρη αυτή ενέργεια-οργόνη τους είναι απαραίτητη και τη συσσωρεύουν σε ειδικά όργανα -πυκνωτές για να τη χρησιμοποιήσουν στους πλανήτες τους σε διάφορες μορφές ενέργειας ,όπως διαστρικά ταξίδια,στα βιολογικά υβρίδια τους που έρχονται στη γη αλλά και σαν ελιξίριο νεότητας για τους ίδιους.
Η χρήση και του καθαυτού πλανητικού ορυκτού πλούτου (ευγενή μέταλλα,αέρια και σπάνιες γαίες) είναι επίσης μια από τις δραστηριότητες τους.
Αν κάποιοι από σας βλέπουν συχνά τελευταία αστροσκάφη τους με χαρακτηριστική μεταλλική χροιά και φώτα καλό είναι να τα αποφεύγουν .Ο κίνδυνος απαγωγής είναι πάντα υπαρκτός.
Τα σκάφη άλλωστε της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας φροντίζουν να είναι,διακριτικά και συνήθως καμουφλαρισμένα με τη μορφή νεφών.
Θα τελειώσουμε με την άποψη ότι θα ενταθεί τα επόμενα χρόνια η προσπάθεια ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ τόσο των Ενώσεων κρατών όσο και των ίδιων των κρατών,ενώ κινδυνεύει και η χώρα μας.
Θα ριψοκινδυνέψουν αν δουν ότι χάνουν την πλανητική τους κυριαρχία και σε ένα Γενικό Παγκόσμιο Πλανητικό Πόλεμο με χρήση μη συμβατικών όπλων που θα οδηγήσει στο θρυμμάτισμα του πλανήτη.
Αυτό βεβαίως δε θα γίνει γιατί θα αποφευχθεί από έξωθεν παρέμβαση αλλά είναι στα σχέδια τους.
Η Ελλάδα θα πρέπει να παραμείνει στην ΕU μέχρι τέλους και να επιδείξει ουδετερότητα τόσο με τους Ανατολικούς όσο και τους Δυτικούς αντίπαλους.Όσο παραμένει πιστή στη Λευκή Αδελφότητα και σέβεται τους Θεούς της και τους Προγόνους της δεν θα κινδυνέψει να εμπλακεί στους επερχόμενους πολέμους και θα ζήσει φτωχά αλλά με ειρήνη εν μέσω πολέμων και καταστροφών.

κωπηλάτης

Υ.Γ. 5-7-16.Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζ.Κ.Γιουνκέρ..ανέφερε δημόσια την ανησυχία των Παρατηρητών για την επερχόμενη διάσπαση των Ενώσεων εθνών στον πλανήτη.
Εννοεί προφανώς τους Επόπτες της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας και έχει δίκιο.Όντως ανησυχούν και υπάρχει πρόβλημα παρέμβασης  αφού απαγορεύεται από το καταστατικό της ΓΟΜ η παρέμβαση σε αναπτυσσόμενους πλανήτες όπως η Γη.Γιαυτό κάνουν ότι μπορούν οι εδώ ιθύνοντες ,ώστε να αποτραπεί η είσοσδος σεμια εποχή γενκευμένης οικονομικής και πολιτικής αστάθειας με έναρξη τοπικών πολέμων μεταξύ των "ανεξάρτητων"πλέον και "κυρίαρχων" κρατών!!!