Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2016

Ψευδονάρκισσος-Ο Θεός Της Δύσης

Ο Νάρκισσος είναι γνωστός από την Ελληνική Μυθολογία ως ο αυτοθαυμαζόμενος νέος που αιώνια κοιτά το είδωλο του στην επιφάνεια μιας λίμνης μέχρι που γίνεται σκελετός και τελικά θρυμματίζεται από το ελαφρύ φύσημα του αγεριού που σκορπά την σκόνη από τα οστά του στη Λίμνη που αιώνια κοιτούσε το είδωλο του.
ΝΑΡΚΙΣΣΟΣ=851=ΥΠΑΡΞΙΣ=ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΕΣΤΙ=ΑΝΩ=ΑΩΝ
Στον εσωτερισμό ο Νάρκισσος δηλώνει τη στάση σώματος και νου που Σιωπαίνει,ώστε να αντικρύσει τον αληθινό Εαυτό του,ο Μύστης που είναι και ο αληθινός Θεός.
Ο ΑΛΗΘΗΣ ΘΕΟΣ ΕΣΤΙ=631=ΘΑΝΑΤΟΣ εννοώντας τον Θάνατο του Νου,τη διακοπή των σκέψεων και τον περισπασμό του σε διάφορες εικόνες.
Σιωπή των σκέψεων και συγκέντρωση στο εντός μας διάστημα ή κενό.
ΕΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ=701=Ο ΘΑΝΑΤΟΣ=Ο ΑΛΗΘΗΣ Ο ΘΕΟΣ ΕΣΤΙ.
Έχουμε την πανάρχαια ιερότατη πράξη του Διαλογισμού (medidation) με τη σωστή θέση σώματος,τη σωστή συγκέντρωση και τη διακοπή των σκέψεων όπως συμβολίζεται με την ακύμαντη επιφάνεια της λίμνης όπου καθρεφτίζεται το είδωλο του Μύστη-Νάρκισσου.Τα κύματα(vritis) συμβολίζουν τις σκέψεις που παράγει ο Νους εμποδίζει τον Μύστη να φτάσει στη Γαλήνη.
Τα μυστήρια του Νάρκισσου είναι πανάρχαια,προ των Ελευσινίων και τελούνταν στη Βοιωτία,την περιοχή λατρείας της Θεάς Ήρας,της Βασίλισσας Θεών και Ανθρώπων και πρότερα ονομαζομένης Τιτανίδας Ρέας.Ο Νάρκισσος όπως διαβάζουμε στη μυθολογία ήταν από τη Βοιωτία και είχε μητέρα τη Λειριώπη,νύμφη που παραπέμπει μάλλον στον αστερισμό της Λύρας,ενώ ο πατέρας του,το ποτάμι Κηφισσός,ίσως το διαστημικό ποτάμι-"σκουληκότρυπα" που χρησιμοποιούν οι Λύριοι για να έρθουν στη Γη.Έτσι ίσως δίδαξαν τα μυστήρια στους Γήινους,ενώ σύμφωνα με τη Βουδιστική παράδοση,άνθρωποι-φίδια (Νάγκας) ερχόταν στη Γη,για να ακούσουν το κήρυγμα του Βούδα!!!
Αυτά τα μυστήρια χάθηκαν στη Δύση,στην πορεία του χρόνου και αντικαταστάθηκαν με τα χριστιανικά μυστήρια,ενώ το μυστήριο του  Νάρκισσου θα λέγαμε ότι επανήλθε στη Δύση,το 1341 με την Ησυχαστική σύνοδο που συγκλήθηκε τις 10-6 στην Αγιά Σοφιά,επικύρωσε τον Ησυχασμό (στην ουσία Διαλογισμό-medidation) που υποστήριζε ο Άγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς,ενώ ο πολέμιος του Βαρλαάμ ο Καλαβρός αναγκάστηκε να φύγει στην Ιταλία.
Βεβαίως στη σημερινή εποχή έχει επανέλθει στη Δύση με διάφορες μορφές η τεχνική του Διαλογισμού,όπως αυτή της yoga που είναι μια ελευθεριακή έκφραση της θρησκείας του Ινδουισμού και μάλλον προπαγάνδα του και προσπάθεια προσηλυτισμού σε αυτή τη θρησκεία των Αρείων!!!
Οι λευκοί Άρειοι επικράτησαν εύκολα και στις αρχές του χριστιανικού κινήματος με όχημα τον στωικισμό και εγκαθίδρυσαν τη λατρεία ενός υπερβατικού θεού που βρίσκεται έξω από τον κόσμο και κοιτάει τον κόσμο κάτωθεν σαν το είδωλο του!Κάτι σαν Νάρκισσος δηλαδή,αλλά που απέχει τελικά από την ουσία του μύθου του Νάρκισσου,αφού ο Βοιωτός-νεαρός-μύστης κοιτάει τον Εαυτό του ως την ίδια του την Ουσία και ταυτίζεται με αυτό το είδωλο που αντικρύζει.Δεν έχει διαφορά δηλαδή η Εικόνα του από την Ουσία του.Είναι αυτό που έλεγαν και οι Βουδιστές..ότι η Νιρβάνα δηλαδή η απελευθέρωση από τον τροχό των μετενσαρκώσεων και η Σαμσάρα..δηλαδή ο τροχός των μετενσαρκώσεων είναι στην Ουσία το ίδιο!!!Οι Άρειοι Ινδουιστές και για οικονομικούς-ταξικούς λόγους δε μπορούσαν να δεχθούν την ταύτιση του υπερβατικού με το κατώτερο υλικό.Δηλαδή την ανώτερη τάξη να είναι ίδια με τη φτωχή των παρίων..Και για να πάμε πιο μακρυά στα αστέρια!!..να είναι ίδιοι οι Λευκοί Ταύροι-Άρειοι -Κατακτητές με του υπανάπτυκτους Γήινους κατακτημένους!!
Και ξεκίνησαν το διωγμό οι Ινδουιστές και έκαιγαν τους Βουδιστές μοναχούς και έδιωξαν το Βουδισμό από την Ινδία ,ώστε σήμερα μόνο 0.5% να είναι Βουδιστές στην Ινδία .Αργότερα,βέβαια θα αναγνωρίσουν το Βούδα σαν Θεό,για να εξιλεώσουν τους διωγμούς....
Παρόμοια οι Χριστιανοί στο Βυζάντιο θα προχωρήσουν σε διωγμό των Εθνικών και των Γνωστικών που φέρουν τη γνώση των μυστηρίων του Διαλογισμού και της συγκέντρωσης στα 7 ενεργειακά κέντρα (τσάκρας).Γιαυτό θα τα παρουσιάσουν ως αποτρόπαιες σφραγίδες στην Αποκάλυψη του Ιωάννη,ενώ ο αντισημίτης ιεράρχης Ιωάννης Χρυσόστομος βλέποντας τον κίνδυνο να αποκαλυφθεί τελικά η Αποκάλυψη,δεν ήθελε κάν να υπάρχει αυτό το βιβλίο στον Κανόνα της Εκκλησίας.
Παρόμοια κυνηγήθηκε η μυστηριακή λατρεία του Μίθρα με τα ταυροπόλια.Η εικόνα του μύστη Μίθρα με τον φρυγικό σκούφο να σκοτώνει τον Ταύρο και δίπλα να βρίσκονται ο Σκορπιός και το Φίδι,σύμβολα της Μεγάλης Μητέρας-Γαίας,ήταν σκουπίδι στο μάτι για τους χριστιανούς ή μάλλον του Λευκούς Αρείους από τον ι-Ταύρο (Ι-ΤΑΥΡΟΣ=1081=ΣΙΩΝ ΕΣΤΙ)...Και η Σιών-Σιδών δεν είναι Εβραϊκή αλλά Φοινικική για να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα!!
Ο Θεός-Δαίμονας των Φοινίκων ,ο ΨευδοΝάρκισσος ο γιος του Φόβου κυριαρχεί σήμερα στη Δύση.
Είναι ¨Πανέμορφος"!!!Έχει μορφή σκελετού ,όπως έχουν τα μοντέλα που προωθούν στα ΜΜΕ.
Και τον λατρεύουν απόκρυφα στις μυστικές τους τελετές σε σκοτεινές αδελφότητες όπως οι Skull & Bones.Όποιος δεν είναι μαζί τους,όπως έλεγε και ο Μπους-Βους (Ταύρος) είναι εχθρός τους.
Ορθά το είπε!!!Δε διστάζουν να θυσιάσουν ακόμη και τους εκλεκτούς γόνους τους ,στο Θεό τους,όπως έκαναν στην Καρχηδόνα.Τους πιο όμορφους και όμορφες -Λευκόξανθους-ες....
Και δε θα διστάσουν να θρυμματίσουν τον πλανήτη,όπως φαίνεται στην κάρτα τους (illuminati) κακέκτυπο αντίγραφο των ιερών καρτών Ταρώ.Το έκαναν ήδη στον Φαέθοντα και ίσως και σε άλλους πλανήτες και απέδωσαν την καταστροφή στους εχθρούς τους ,τους Τιτάνες  της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας...Το θετικό είναι ότι δε θα γίνει κάτι παρόμοιο στη Γη,ούτε βέβαια Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος ,όπως περιμένουν οι εθνικιστές και θρησκόληπτοι.Είναι τόσο,άλλωστε καχύπτοτα,το ένα έθνος και η θρησκεία με τα υπόλοιπα έθνη και θρησκείες που αποτρέπει το γεγονός ενός γενικευμένου πλανητικού πολέμου που θα ήταν ο 4ος Παγόσμιος και όχι ο 3ος αφού εξηγήσαμε σε προηγούμενη ανάρτηση ότι ο Γ.Παγκοσμιος Πόλεμος ήταν ο τελευταίος ,αυτός που έληξε το 1945 και ο Α'Π.Πόλεμος ήταν ο Κριμαϊκός του 19ου αιώνα.
Τοπικοί πόλεμοι και διενέξεις θα συνεχίσουν βέβαια,όπως και οι καπιταλιστικές οικονομικές κρίσεις και οι κατασκευασμένες τρομοκρατικές ενέργειες από τις κρατικές μυστικές υπηρεσίες και τα κλιματικά και γεωλογικά ακραία φαινόμενα σαν αποτέλεσμα χρήσης μη συμβατικών όπλων.Ακόμη και τοπική χρήση "μικρών" πυρηνικών όπλων,αναμένεται ,αλλά όχι ένας Γενικός Πόλεμος που προφητεύουν οι καλόγεροι του κάθε Θρησκευτικού Δόγματος.Πόλεμος που θα οδηγήσει σε πλήρη καταστροφή του πλανήτη...
Δε θα γίνει κάτι τέτοιο,αφού οι πύλες έχουν ανοίξει και ο πλανήτης εποπτέυεται πλέον από τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία.Αλλά θα παραμείνει στην κατοχή τους μέχρι το τέλος..Το πρόσχημα ότι πλέον το κυρίαρχο ζωϊκό είδος του πλανήτη έχει εξαφανιστεί από τη Γη,μετά την καταστροφή του 65 εκατ/μυρια π.χ.Τότε που η κατασροφή του Φαέθοντα  επέφερε το τέλος των ερπετών και μαζί τυ αναπτυγμένου είδους του Ορνιθόσαυρου που κυριαρχούσε στις κορυφές των βουνών και έμεινε στην παράδοση της Γης ως οι χαμένοι Άγγελοι.
Αληθινοί Άγγελοι-Αράγγγελοι που ζούσαν όλβια ζωή ,πνευματική,συντροφική σε ένα πλανήτη που είχε άλλη όψη και τα θηλαστικά κρυβόντουσαν στις τρύπες των βράχων και των δέντρων...
Ο Αριστοφάνης το περιγράφει με τα 8 χέρια και πόδια που τα 4 από αυτά ήταν οι φτερούγες των άνω κα κάτω άκρων.Ιδιαίτερα αναπτυγμένα νοητικά ,έμεινε σήμερα ως ανάμνηση στην εξυπνάδα των Κορακιών και των Χελιδονιών. Μπορούσαν να πετάξουν πιο ψηλά από τους επιθετικούς πτερόσαυρους και να τους χτυπήσουν με το ακόντιο τους που έμεινε στην παράοση ως η Ρομφαία των Αρχαγγέλων.Παρόμοιος συγγενής πληθυσμός Ιπτάμενων Ορνιθόσαυρων , κατοικούσε στον μ-Λαγώο και πιστεύω ότι ο Αριστοτέλης είχε τέτοια μορφή,όπως και άλλοι δάσκαλοι και ήρωες ,πριν ενσαρκωθούν στη Γη.
Η ενσάρκωση αυτών των Ορνιθόσαυρων από άλλους πλανήτες στη Γη,φαίνεται να αντανακλά τον μύθο των Πεπτοκότων Αγγέλων.Αφού οι Θεοί που ενσαρκώνονται δεν είναι παρά 'Άγιοι ή στελέχη-μύστες της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας Πλανητών που έρχονται να βοηθήσουν τους Γήινους με τη διδασκαλία τους και την παρουσία τους ,αλλά και να εκπαιδευτούν και οι ίδιοι για τους ανώτερους σκοπούς τους.Άλλωστε αριθμολεξικά ΘΕΟΣ=284=ΑΓΙΟΣ και ΑΓΙΑ=15=ΘΕΑ.
Αυτή μάλλον είναι και η αληθινή σημασία της έννοιας του Θεού και όχι οι ψευθεοί και δαίμονες που παρουσιάζουν οι Άρειοι-Φοίνικες στον κόσμο.
Οι Λευκοί Ταύροι,όπως αντανακλά ο μύθος του Προμηθέα,προχώρησαν σε γενετική παρέμβαση στα  επιζώντα μικρά θηλαστικά από την πλανητική καταστροφή επί δεινοσαύρων και κατάφεραν να εξελίξουν ένα συγκεκριμένο είδος Λεμούριου πιθήκου στον σημερινό Homo Sapiens Sapiens.
(Την πρώτη αναφορά στη γενετική αυτή παρέμβαση από εξωγήινους την έκανε πρώτος στη Δύση ο Ελβετός Ντένικεν,τα βιβλία του οποίου έγιναν best seller τη δεκαετία του 1970).
Κατά τη διάρκεια της εξέλιξης αυτής πρέπει να έγινε πολλάκις γενετική παρέμβαση και οι Άρειοι Ταύροι,θεωρούν το σημερινό ανθρώπινο πληθυσμό,κτήμα τους,οπότε και δικαίωμα τους να επεμβαίνουν στον πληθυσμό του πλανήτη και να χρησιμοποιούν τον ορυκτό πλούτο του,σε συμφωνία με τις κυβερνήσεις της Γης.
Πιστεύω,ότι ελέγχονται όλες οι κυβερνήσεις της Γης και ομάδες όπως η G20 είναι μάλλον ήδη η παγκόσμια κυβέρνηση του πλανήτη που αποφασίζει τις οικονομικές κρίσεις,τους τοπικούς πολέμους,τα προγράμματα παρακολούθησης πολιτών,τα προγράμματα υγείας ,διατροφής και εμβολιασμού,την νέα την αλλαγή του κλίματος και άλλα πολλά...
Αυτό έγινε αποδεκτό από τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία,αφού ο πλανήτης ξέφυγε από την ομαλή του εξέλιξη και θεωρείται πλέον σαν ένα είδος φυλακής ή στρατοπέδου συγκέντρωσης και εκπαίδευσης...
Χωρίς όμως να ξεπερνιέται το μέτρο στην καταπίεση και στο βασανισμότων καταδίκων κατοίκων του πλανήτη!!!
Η χρήση ενος ψευδοθεού για να κρατούν σε υποταγή τον πληθυσμό ήταν απαραίτητη.Και βρήκαν βέβαια ένα υπερβατικό Νάρκισσο που σκορπά τον φόβο και το δέος και κρατά υπό έλεγχο την ανθρώπινη σκέψη,ώστε να μην υπερβαίνει συγκεκριμένα όρια.Αυτός ο Σκελετός-Θεός αντανακλά στην καθημερινότητα του ανθρώπου της Δύσης και η προσπάθεια να απεγκλωβιστείς απ'αυτόν είναι πολύ δύσκολη.Ο εγκλωβισμός σε αυτόν τον δαίμονα,οδηγεί σε μια ζωή γεμάτη φόβο και ανασφάλεια,και η υπακοή σε αυτόν είναι απαραίτητη ,όπως ο σκύλος στο αφεντικό του.Φροντίζουν άλλωστε να διαδίδουν ότι χωρίς την παρηγοριά και την "παίδευση" από τον θεό,δε θα δεις προκοπή,ούτε συ,ούτε τα παιδιά σου!!!Η χρήση μαγείας -γητείας για τον πιο αποτελεσματικό έλεγχο του ανρθώπινου νου είναι απαραίτητη.Παλιά γινόταν με το εκκλησιαστικό κήρυγμα και την κατήχηση,τώρα με άλλον τρόπο μέσω των ΜΜΕ.
Η κάθε λογής τρομοκρατική ενέργεια,πιστεύω ,όπως π.χ.αυτή του Ορλάντο ή των Βρυξελλών  ή της Κωσταντινούπολης κλπ,γίνεται με στρατηγικό σχεδιασμό,οργανωμένα από τουλάχιστον 2 κρατικές μυστικές υπηρεσίες,και βέβαια χρησιμοποιούν καθοδηγούμενα θύματα που γίνονται θύτες της τρομοκρατικής ενέργειας.
Το Ισλάμ στην παρούσα τους βολεύει ιδιαίτερα,όπως παλιά χρησιμοποιούσαν τον Κουμουνισμό (βλ.Ερυθρές Ταξιαρχίες,17Ν κλπ).Φροντίζουν οι ημερομηνίες ,τα μέρη,τα ονόματα να είναι συμβολικά,για να περνούν και τα μηνύματα τους και τις προειδοποιήσεις τους,προς την αντίπαλη πλευρά,και βέβαια να στοχοποιούν θρησκείες όπως το Ισλάμ και ιδεολογίες όπως ο κουμουνισμός,ως υπεύθυνους για την τρομοκρατία!!!
Πλανήτης λοιπόν υπό πλήρη έλεγχο,και με ένα θεό τον Ψευδονάρκισσο ,σκελετό ,θεό του Φόβου και της Σύγχυσης,που κρατά σε σύγχυση ,υπνωτισμένο τον κόσμο και φοβισμένο.
Είναι ο Υπερβάλλων Θεός που σπρώχνει τον κόσμο σε υπερβολές,ώστε να "ζήσει τη ζωή" του αλλά και να ενδυναμώσει το Εγώ του,που διαχωρισμένο τελικά από το Μητρικό Εγώ γίνεται εύκολα υποχείριο της Μαύρης Στοάς.
Η ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΕΣΤΙ=800=ΚΥΡΙΟΣ=ΥΠΝΟΣ
Μια άλλη εκδοχή του ο Μπαφομέτ.
Ο ΜΠΑΦΟΜΕΤ=1106=ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ,δηλαδή αυτός που επιβλέπει από Άνω ,και παρακολουθεί τα πάντα,ως ο δαίμονας του συλλογικού ασύνειδου που έφτιαξε στο πέρασμα των χρόνων η Μαύρη Στοά.
Και μια άλλη ακόμη μορφή του ο Μινώταυρος .
ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ=1971=ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ-ΕΣΤΙ
Και κανείς δε μπορεί να βρεί τον μίτο (το σχοινί) της Αριάδνης για να βγεί έξω από τον λαβύρινθο της Σύγχυσης και του Φόβου.Εκτός αν εμφανισθεί ο Θησέας ξανά και μας απελευθερώσει,αλλά δεν υπάρχει πια Θησέας,ούτε ανάσταση αυτού!
Καλή υπομονή λοιπόν,μέχρι το τέλος και όταν φεύγετε, μη σκεφτείτε να ξαναγεννηθείτε εδώ κάτω!!!

κωπηλάτης

Υ.Γ. Ο Ψευδοθεός του ατομικού Εγώ δεν έχει σχέση με τον Εωσφόρο,τον Θεό που φέρνει την Αυγή μέσα από τη Σκοτεινή Νύχτα της ψυχής.Ο Εωσφόρος είναι Θεός=Άγιος της λευκής αδελφότητας και εκούσια αναλαμβάνει την άχαρη θέση του βασανιστή και παιδευτή των ατομικών Εγώ,ώστε μια μέρα,σε κάποια ζωή,  να ξυπνήσουν και να φωτιστούν....Είναι αυτό το μυστικό του τελυταίου βαθμού της Μασονίας όπως λένε οι αστοί τέκτονες,ή για την Λευκή αδελφότηττα η τελευταία θυσία!!!Βλ.. http://kokkinokoupi.blogspot.gr/2013/01/last-mystery.html