Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΞΩΓΗΪΝΟΙ-Υπάρχουν ή Είμαστε Μόνοι?

Αποτέλεσμα εικόνας για ροσγουελΓια να είσαι Ελεύθερος πρέπει να έχεις Πλήρη Γνώση των βασικών στοιχείων λειτουργίας του κόσμου που ζεις.
Και κόσμος δεν είναι μόνο ο πλανήτης Γη.Υπάρχουν και άλλοι πλανήτες στο ηλιακό σύστημα και Γαλαξίες και πιθανά και άλλα σύμπαντα σαν τα μορίδια του μούρου!
Αν δεν γνωρίζεις,λοιπόν,ή δεν έχεις πρόσβαση στην γνώση αυτή δεν είσαι Ελεύθερος και δεν μπορεί να έχεις άποψη για το σύστημα διακυβέρνησης όχι μόνο του πλανήτη αλλά της χώρας σου και του σπιτιού σου ακόμη.
Αυτό βέβαια το διακήρυξε πρώτος ο Αριστοτέλης με άλλον τρόπο και το άφηναν βέβαια να εννοηθεί στα περί Πολιτικής και ο Πλάτων και ο Ισοκράτης και άλλοι αρχαίο Έλληνες.
Όπου Έλλην,μάλλον αυτός που έχει ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΝΟΥ και όχι τόσο αυτό που λένε ΦΩΤΕΙΝΟ.
Αρα υπάρχουν Έλληνες με αυτή την έννοια σε αυτόν τον πλανήτη?
Αν υποθέσουμε ότι κάπου σε κάποιον άλλο πλανήτη υπάρχει ζωή με ανθρώπους σαν εμάς που έχουν οργανωμένη κοινωνία με συγκεκριμένα πολιτικά-οικονομικά και ιδεολογικά συστήματα και έχουν προσπαθήσει,οι ίδιοι οι κάτοικοι του πλανήτη, να μας πληροφορήσουν γιαυτό,τότε γιατί εμείς δε γνωρίζουμε κάτι?
Αν μάλιστα υπάρχει οργανωμένη ένωση ανεπτυγμένων πλανητών ,λογικά και ηθικά ,δε θα μας άφηναν μόνους μας αλλά θα μας βοηθούσαν στην εξέλιξη μας,πνευματική ,ηθική και τεχνολογική ακολούθως.
Που είναι λοιπόν αυτοί οι άλλοι άνθρωποι?Οι Εξωγήινοι?
Δεν υπάρχουν μέχρι τώρα επίσημα στοιχεία καταγραφής επικοινωνίας με άλλους πλανήτες και η Ιστορία του πλανήτη μας,αναφέρεται μόνο στον πλανήτη μας.Επίσης όλα τα πολιτικά-οικονομικά και ιδεολογικά συστήματα,επίσημα ,όλα προέρχονται από τον πλανήτη Γη!!!
Άρα επισήμως ,Εξωγήινοι δεν υπάρχουν!
Υπάρχουν ανθρώπινες γήινες κοινωνίες που θυμίζουν αγέλη ή κοπάδι ζώων που τα διοικούν-βόσκουν κάποιοι άνθρωποι ανώτεροι από τους άλλους.Λίγοι Βοσκοί και ακόμη λιγότεροι Τσέλιγγες!!
Η εκμεταλλεύτρια τάξη ,πάντα διοικούσε τις κατώτερες τάξεις σε κάθε εποχή.
Αρκεί να είχες το χρήμα και τα όπλα.
Βέβαια στον πλανήτη μας υπάρχουν πολλά κοπάδια από πρόβατα,κατσίκια,γουρούνια και βόδια.
Και υπάρχουν λίγοι Τσέλιγγες ,αρκετοί Βοσκοί και περισσότερα Σκυλιά-Φύλακες για να φυλάνε τα πλήθη των ζώων που ανήκουν στα κοπάδια.
Θυμίζει κάπως τη Φάρμα των Ζώων του Όργουελ.!!
Αλλά ας εξετάσουμε ένα σενάριο με βάση τα παραπάνω:
Αν οι Τσέλλιγγες αρχίζαν να φιλονικούν μεταξύ τους,θα ξέσπαγε πόλεμος και τα ζώα θα έπεφταν θύματα αρπαγής ή δολοφονίας από τους Βοσκούς και τα Σκυλιά-Φύλακες.
Αποτέλεσμα εικόνας για φαρμα των ζωωνΑυτό θα οδηγούσε σε μείωση του πληθυσμού των ζώων λόγω των συνεχών πολέμων και σε εξαθλίωση τους λόγω και μείωση της τροφής από τα κατεστραμμένα βοσκοτόπια.
Λογικά θα μέναν κάποιοι λίγοι τσέλιγγες συνασπισμένοι που και αυτοί λόγω καχυποψίας και φόβου θα πολεμούσαν μεταξύ τους μέχρι να επικρατούσε ένας τσέλιγγας τελικά!!!
Η Αλήθεια είναι ότι αυτό δεν έγινε στη Γη.Πόλεμοι γινόντουσαν και γίνονται αλλά η πλήρη εξαθλίωση δεν έχει έρθει.Και ο πλανήτη Γη,υπάρχει με μια υποτυπώδη παγκόσμια συνεννόηση μεταξύ των κρατών και μετά από αιματηρούς ,καταστροφικούς πολέμους και με χρήση όπλων μαζικής καταστροφής .βλ.πυρηνικά!
Αυτό ,λένε ,οφείλεται στην επικράτηση της λογικής και του φόβου!
Ο Φόβος φυλάει τα Έρμαια.
Αν καταστραφεί μια μεγάλη χώρα,θα καταστραφούν και οι άλλες και ίσως όλος ο πλανήτης.
Άρα αυτό κρατά τα ηνία.Δηλαδή η ανακάλυψη της ατομικής βόμβας και η τεχνολογία μαζικής καταστροφής στα χέρια πολλών κρατών-ΕΣΩΣΕ τον πλανήτη από την καταστροφή.
Αφού δεν την έχει μόνο μία χώρα αλλά πολλές!!!
Πιθανά αν δεν υπήρχε αυτή η τεχνολογία οι πόλεμοι να ήταν πιο συχνοί και μαζικοί με περισσότερα θύματα και σήμερα να ζούσαμε μια καθημερινότητα κόλασης.
Η εφεύρεση της ατομικής βόμβας οφείλεται κατά κύριο λόγο στους Ότο Χαν- καθαρός Γερμανός και Ενρίκο Φέρμι- καθαρός Ιταλός.Οι Γερμανία και Ιταλία πρωτοστάτησαν στον τελευταίο παγκόσμιο πλανητικό πόλεμο που κατέληξε με την εφεύρεση και τη ρίψη της ατομικής βόμβας αλλά και την τελειοποίηση των πυραύλων ,εφεύρεση επίσης καθαρού Γερμανού (Φον Μπράουν).
Εκεί κάπου στην νίκη επί του φασισμού και του ναζισμού στην Ευρώπη στις αρχές του 20ου αιώνα βρίσκεται και το κλειδί στην απάντηση για την ύπαρξη Εξωγήινων ή όχι.
Αν θυμηθείτε γράψαμε και για ραδιοσήματα που εστάλησαν στις αρχές του 20 αιώνα και απεκρύφθησαν από τον κόσμο....Ήταν αστρόπλοια από το ε-Βοώτη που ανήκαν στο Γαλαξιακό Στόλο.Όμως το κλειδί φαίνεται να δίνεται με την ανακάλυψη της ατομικής βόμβας από τις ΗΠΑ.
Αποτέλεσμα εικόνας για ατομική βόμβα χιροσίμαΠιθανά να βοηθήθηκαν οι Ναζί και οι Φασίστες από τους εξωγήινους Ταύρους για την εφεύρεση της ατομικής βόμβας.Όμως το 1942 σταμάτησε οριστικά το project κατασκευής ατομικής βόμβας από τους Γερμανούς!!Γιατί?
Το 1945 νικήθηκαν από τη Σοβιετική Ένωση και τους Δυτικούς και τελικά το όπλο της ατομικής βόμβας κατέληξε στο οπλοστάσιο των Δυτικών.Βομβάρδισαν την καπιταλιστική Ιαπωνία για να τρομάξουν τον Στάλιν,όμως δε χτύπησαν με το όπλο αυτό τις 10 πόλεις της Σοβιετικής Ένωσης που ζήτησε ο Τσόρτσιλ από τον Τρούμαν!!!Γιατί?
Από τον Αύγουστο του 1945 μέχρι τον Αύγουστο του 1949 δηλαδή 4 χρόνια ακριβώς η Σοβιετική Ένωση δεν είχε πυρηνικά κι οι Δυτικοί είχαν απόλυτη πλανητική υπεροπλία,αρκετό χρονικό διάστημα για να κατακτήσουν τη Ρωσία και να είναι σήμερα οι απόλυτοι κυρίαρχοι της Γης!!!
Να μην ξεχνάμε ότι η Σοβιετική Ένωση ήταν πλήρως εξαντλημένη και εξαθλιωμένη από τον Παγκόσμιο Πόλεμο και μάλιστα όσο καμιά άλλη χώρα!!Άρα ακόμη πιο εύκολος στόχος!!
Δεν προχώρησαν σε ρίψη άλλων ατομικών βομβών,δεν άκουσαν τον Τσώρτσιλ για ατομικό βομβαρδισμό της Σοβιετικής Ένωσης.Γιατί?
Ανέπτυξαν ξαφνικά ευγενή φιλάνθρωπα αισθήματα προς τους κομμουνιστές και σεβάστηκαν το περιβάλλον?
Δε νομίζω.
Η απάντηση δίνεται σε ένα περίεργο ,πρωτοφανές στην πλανητική ιστορία,αλλά αληθινό γεγονός!
Την κατάρριψη εξωγήινου σκάφους πάνω από τις ΗΠΑ...(που δεν ήταν το μόνο!!!!).
Τον Ιούλιο του 1947 στο Ρόσγουελ του Νέου Μεξικού καταρρίφθηκε εξωγήινος δίσκος και περισυλλέχτηκαν νεκροί και ζωντανοί εξωγήϊνοι αιχμάλωτοι από τις αρχές των ΗΠΑ.
Δεν καταρρίφθηκε μόνο εκεί αλλά και σε άλλα μέρη της Γης όπως στη Βαλτική στην Άπω Ανατολή ακόμη και στην Κύπρο!!!
Και υποθετικά ,γράφοντας,πλέον θα πούμε ότι έγινε κανονική σύρραξη στην στρατόσφαιρα και μέσα στην ατμόσφαιρα της Γης από σκάφη της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας και αστροσκάφη των εξωγήινων Ταύρων.
Οι εξωγήινοι Ταύροι,είναι μια λευκή ξανθή φυλή από το ι-Ταύρου που ανήκουν σε μια συμμαχία μάλλον 12 πλανητών ,ανεπτυγμένων τεχνολογικά που έχουν υπό την κυριαρχία τους δεκάδες άλλους υποανάπτυκτους και αναπτυσσόμενους πλανήτες ,από τους οποίους εκμεταλλεύονται τον ορυκτό πλούτο και την εργατική δύναμη αλλά και την οργόνη των κατοίκων τους.
Οι ίδιοι αποφεύγουν τα διαστρικά ταξίδια ,και παραμένουν σαν θεοί στους πλανήτες τους.Αντ'αυτών έχουν ολόκληρους στρατούς από ανθωποειδή-υβρίδια ,ρομπότ που ταξιδεύουν με τα σκάφη τους μέσω των μαύρων οπών (σκουληκότρυπες) από πλανήτη σε πλανήτη.Εκτελούν τις εντολές των αφεντικών τους.Έρχονται σε επαφή με τους "τσέλιγγες" του κάθε πλανήτη ,συνάπτουν συμφωνίες και τους δίνουν υψηλή τεχνολογία και πλανητική κυριαρχία σε αυτούς και στις οικογένειες τους με τα αναφερθέντα ανταλλάγματα.Αυτό ακριβώς γίνεται και στη Γη εδώ και χιλιάδες χρόνια....
Τα ανθρωποειδή-υβρίδια που αποστέλλουν είναι της μορφής που εντοπίστηκαν στο Ρόσγουελ...Θυμηθείτε τη χαρακτηριστική εικόνα των αμερικανών γιατρών που τα ανατέμνουν!!!
Τι κάνει γιαυτό η Γαλαξιακή Ομοσπονδία?
Υπομονή και ΄χειρουργικές επεμβάσεις όποτε διαταράσσεται πλήρως η ισορροπία στον πλανήτη και κινδυνέυει από πλήρη υποδούλωση ή και πλήρη καταστροφή όπως στον Φαέθοντα!!
Η ανοχή είναι απαραίτητη και εδράζεται στην ανεπαρκή ανάπτυξη της ηθικής και του πνεύματος ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΧΩΡΙΣΤΑ...Δηλαδή θα πρέπει να επέμβει πρώτα ο ΄κάθε άνθρωπος στον χαρακτήρα του,να νικήσει το ατομικό του εγώ και να φωτιστεί,και εν συνεχεία να ζητήσει βοήθεια από τους αδελφούς του στο διάστημα και αυτοί να επέμβουν!!
Αν και ξέρουν ΑΠΟΛΥΤΑ πότε και πως επεμβαίνουν!!
Όπως τότε το 1947 που δεν άφησαν τους Δυτικούς "Τσέλιγγες"να επικρατήσουν στον πλανήτη,διαλύοντας τη Σοβιετική Ένωση,και τον κομμουνισμό,εξαφανίζοντας έτσι κάθε ελπίδα του ανθρώπου για μια μελλοντική κοινωνία λαών που θα στηρίζεται στον άνθρωπο και όχι στο χρήμα.
Πιθανολογώ πως κατεστάφησαν τότε δεκάδες αστροσκάφη με ανθρωποειδή υβρίδια των Ταύρων,και πιθανώς να υπέστη επιδρομή και βάση τους στον πλανήτη Άρη ή ακόμη και στην μητρόπολη τους στον Ταύρο!
Σήμερα έχουμε τις ΗΠΑ-Ρωσία-Κίνα-Γαλλία-Αγγλία-Ινδία-Β.Κορέα-Ισραήλ και Πακιστάν να κατέχουν ατομικά όπλα...Ο πλανήτης οδεύει σε status με πολλές υπερδυνάμεις και η διαδικασία συμμαχιών ΄θα είναι δύσκολη λόγω της καχυποψίας και του φόβου.Εδώ ισχύει πλέον:
Ο Φόβος φυλάει τα Έρμαια.
Αυτό είναι απαγορευτικό πλέον για ένα νέο παγκόσμιο πόλεμο ακόμη και με συμβατικά όπλα.
Γιατί τα θερμοπυρηνικά μάλλον είναι πια άχρηστα..Αφού δε θα αφήσουν ποτέ οι εξωγήινοι της ΓΟΜ να χρησιμοποιηθούν.Έτσι περιορίζονται σε οικονομικούς πολέμους και σε τοπικούς όπως στα Βαλκάνια ,Αν.Ευρώπη,και τη Μέση Ανατολή.
Αποτέλεσμα εικόνας για ακραια καιρικα φαινομεναΟι Ταύροι παραμένουν κυρίαρχοι στον πλανήτη με τα ανάλογα ανταλλάγματα,όμως βρίσκονται υπό διαρκή επιτήρηση και εποπτεία και θα αναγκαστούν στις επόμενες δεκαετίες ή και αιώνες να αποσύρονται σταδιακά,όσο εξαντλούνται και τα ορυκτά πλανητικά αποθέματα και τα ανθρώπινα θύματα από πολέμους και δυστυχίες αλλά και από τα ακραία καιρικά φαινόμενα που θεωρώ ότι έγιναν με δικό τους σχέδιο και συνεχίζουν να γίνονται!!!Ένα από αυτά μάλιστα ήταν ιδιαίτερα περίεργο και πρωτοφανές στη χώρα μας τελευταία.όχι οι σίφουνες της Ηλείας όσο η ξηρή καταιγίδα της Θάσου που οδήγησε σε πυρκαγιά με πολλές εστίες από τους κεραυνούς που κατέληξε ανεξέλεγκτη και καταστροφική..
Αυτά θα τα βλέπουμε δυστυχώς και μάλιστα σε συνδυασμό με τη φυσιολογική ερημοποίηση του πλανήτη που γίνεται σταδιακά.
Ομοίως θα βλέπουμε "περίεργα"ατυχήματα ΄οπως με το duende στην Αίγινα ή επιθέσεις τύπου Ορλάντο που μάλλον αποτέλεσμα είναι της χρήσης του μαγικού αστρικού παράγοντα.
Μιά άλλη μορφή "υψηλής τεχνολογίας" που έφεραν τα υβρίδια των Ταύρων στον πλανήτη μας.
Οι Άγιοι=Θεοί της Λευκής Αδελφότητας ας είναι στο πλάι καθενός που τους επικαλείται....και εφόσον είναι ,δε χρειάζεται να φοβάστε!!!

κωπηλάτης