Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2016

Θρησκεία και Πολίτευμα ή Καθρέφτης και Είδωλο.

Αποτέλεσμα εικόνας για θρησκειαΗ αρχαιότερη θρησκεία του πλανήτη ήταν αυτή της Γαίας-Μεγάλης Μητέρας που αντανακλούσε την ένωση των ανθρώπων-ακόμη- με τη Θεά Φύση-Ύλη και την καθυπόταξη του Εγώ τους στη Θέληση και την Αρμονία Των Κανόνων της Μεγάλης Θεάς.
Όπου :


   ΟΚΑΝΩΝ=991=ΚΑΤΟΠΤΡΟΝ=ΦΥΛΑΞ                                                             
Οι κανόνες λειτουργίας του κεντρικού υπολογιστή της Φύσης αντανακλούσαν στον καθρέπτη των μορφών που η ίδια η Φύση έφτιαχνε και ήταν Φύλακας αληθινός για τη λειτουργία Όλων των μικρών Εγώ που την αποτελούσαν.Συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων.
Στην ιστορική πορεία ,για κάποιο λόγο,το παραπάνω άρχισε να ξεχνιέται και έπρεπε να εμφανιστούν Άνθρωποι-Φύλακες.....Ιερείς και Μάγοι για να υπενθυμίζουν τους κανόνες λειτουργίας του Μητρικού Υπολογιστή και να επαναφέρουν στον "ίσιο δρόμο" τους παρεκλίνοντες Αδάμ και Εύα..
Κάπου εκεί ξεκινά και η ιστορία του δόγματος,της υποχρεωτικής θρησκείας που τελικά αντανακλά σαν καθρέπτης ..όχι τους κανόνες της Φύσης αλλά τους κανόνες λειτουργίας της ανθρώπινης κοινωνίας και του ταξικού,πλέον,διαχωρισμού.
Για το αναλυτικότερο,θα ανατρέξετε στα σχετικά βιβλία της Ρόζα Λούξεμπουργκ και του Ένγκελς.
Έτσι εμφανίστηκε το ολυμπιακό δωδεκάθεο με τον Δία αρχηγό που αντανακλά το θεσμό της Βασιλείας και την Ήρα ως Βασίλισσα.Η Αριστοκρατική τάξη προηγείται με την θεά Εστία που δηλώνει τους πλούσιους κατόχους παλατιών με εστία στη μέση,για να ακολουθήσουν οι μεγαλογαιοκτήμονες με την αδελφή του Δία τη Δήμητρα,οι εφοπλιστές με τον αδελφό του Δία ,Ποσειδώνα, και η τάξη των Ιερέων-Μάγων με τον αδελφό του Δία,τον Πλούτωνα.
Θα ακολουθήσουν οι τάξεις των γιατρών με τον Απόλλωνα,των πολεμιστών με τον Άρη και η κατώτερη κάπως τάξη των τεχνιτών με τον κουτσό Ήφαιστο που τον έριξε η αριστοκράτισσα Ήρα ,κάτω στη Γη.
Αποτέλεσμα εικόνας για δωδεκαθεο
Θα ακολουθήσουν η τάξη των εμπόρων με τον Ερμή(δεν έχει έρθει ακόμη η σειρά της να ανέβει ταξικά) και τέλος των βοσκών με τον Πάνα και του προλεταριάτου-λαού με τον θεό της Χαράς τον Διόνυσο-Ίακχο που χαίρεται και φωνάζει και στους Εβραίους ήταν ο Γιαχβέ-Βάκχος μέχρι που αντικαταστάθηκε από τους πολεμικούς θεούς των Χετταίων-Λευκοασσύριων και Φοινίκων ως ένας και οι τρείς μαζί,σαν πολεμική τριάδα Χαντάτ-Ασσούρ-Μπέλ για κάθε ένα λαό.Μια Αγία πολεμική τριάδα σε ένα λαό που έχασε πια την επαφή του με τη Μεγάλη Μητέρα και τη χαρά του να είσαι απλός λαός των Εβραίων-Γηγενών.
Για τους δούλους δε γνωρίζουμε το θεό τους αν και υποψιάζομαι κάποια μορφή του θεού Διόνυσου.
Η σταδιακή μετάβαση από το δουλοχτητικό σύστημα στο φεουδαρχικό δεν αλλάζει τόσο τη μορφή της Θρησκείας.Ο Πατέρας των Χριστιανών θυμίζει τον Δία που κατοικεί στον Ουρανό με τη μορφή ενός αγριωπού γέροντα που παρακολουθεί τα πάντα και το γιό του Χριστό που μπορεί να πεθαίνει από τις επαναστάσεις του αμόρφωτου λαού και των δούλων,αλλά ξαναγεννιέται γιατί είναι αθάνατος όπως ο Πατέρας του στους ουρανούς.Πιθανά μια αντανάκλαση του πολέμου των δούλων με αρχηγό τον Σπάρτακο το 72 π.χ.που ξεκίνησε νικηφόρα εναντίον των Ρωμαίων με το θάνατο του πραίτορα Κλαύδιου Γάϊου Γλάβρου αλλά την τελική ήττα τους από τον Μάρκο Λικίνιο Κράσσο και τη μαζική σταύρωση τους στην Αππία Οδό.
Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΠΑΡΤΑΚΟ
Προσθήκη λεζάντας
Η Βασίλισσα των Ουρανών η Μαρία-Παναγία θα πάρει τη θέση της δίπλα στον Πατέρα-Βασιλιά -Θεό του οποίου η Θέληση αντανακλάται στο Άγιο Πνεύμα που εκπορεύεται Μόνο απ'αυτόν και όχι από το Γιό του-Πρίγκηπα....Στη Δύση λόγω των πολλών Φέουδων και την αστάθεια των Γερμανικών Αυτοκρατοριών η Θέληση-Άγιο Πνεύμα ..εκπορεύεται και από τους Φεουδάρχες-Πρίγκιπες που υπακούουν όμως στον Θεό-Αυτοκράτορα..Καρλομάνγο π.χ....
Στα ανατολικά η δύναμη του Βυζαντινού Αυτοκράτορα και του Ρώσου Τσάρου είναι αρκούντως μεγάλη,ώστε το Άγιο Πνεύμα να εκπορεύεται μόνο από τον Πατέρα-θεό-αυτοκράτορα.
Και έχουμε του Άγγελους-Αρχάγγελους Φύλακες-Αξιωματικούς του Θεού-Αυτοκράτορα και τους Μαθητές-Υπουργούς και Διοικητές επαρχιών που θα μεταφέρουν το Θέλημα -Άγιο Πνεύμα του Πατέρα-Αυτοκράτορα στον αμαθή λαό της επικράτειας.Λαός φοβισμένος που οφείλει να υποταχθεί στη Θέληση του Πατέρα και να ξέρει ότι δεν συγχωρείται βλασφημία εναντίον του Αγίου Πνεύματος ή Αυτοκρατορικού Θελήματος ...Και όλος ο λαός και οι αξιωματούχοι και διοικητές είναι Δούλοι του Θεού ως αντανάκλαση του αυτοκρατορικού πολιτεύματος και του οικονομικού φεουδαρχικού συστήματος που θα κρατήσει μέχρι και τις μέρες μας και θα επαναδυναμωθεί και θα εμφανιστεί με νέα μορφή!!!
Η Θρησκευτική μεταρρύθμιση με τον Λουθήρο θα καθρεπτιστεί στη θρησκεία με την υποχώρηση του Βασιλιά-Θεού και της Βασίλισσας-Παναγίας και την έμφαση στο Χριστό που θα είναι ο αρχόμενος Αστός ο γιός του Βασιλιά-Θεού,αφού το αστικό οικονομικό σύστημα γεννήθηκε από το πρότερο οικονομικό φεουδαρχικό.Το Άγιο Πνεύμα είναι πλέον η Θέληση του Αστού γιαυτό και πολλές προτεσταντικές ομάδες σχετίζονται με την Πεντηκοστή και το Άγιο Πνεύμα.
Στην Ανατολή θα παραμείνει έντονα το αυτοκρατορικό στοιχείο με αντανάκλαση στη θρησκεία και γίνεται πιο εμφανές στο Ισλάμ με τον Σουλτάνο-Αυτοκράτορα ως αντανάκλαση του Θεού-Αλλάχ
και της τάξης των εμπόρων που αντανακλάται στον Προφήτη-Μωάμεθ που εκφράζει το Θέλημα του Σουλτάνου-θεού.Η γυναίκα βέβαια στην κοινωνία αυτή είναι παραγκωνισμένη έτσι δεν καθρεπτίζεται,σημαντικά,σε κάποια μορφή του Ισλάμ.
Αποτέλεσμα εικόνας για θρησκειαΠαρόμοια μορφή του φεουδαρχικού πολιτεύματος θα δούμε στην θρησκεία του Κομφούκιου στην Κίνα και βέβαια του Ινδουϊσμου στην Ινδία που είναι ταυτόσημη της Ολυμπιακής θρησκείας και αντανάκλαση του ταξικού διαχωρισμού στην Ινδική κοινωνία.
Η λατρεία της αληθινής Θεάς-Φύσης θα παραμείνει κρυφή στις αδελφότητες των Γνωστικών και Καθαρών στη Δύση και μετά στους Αλχημιστές και τους Ροδόσταυρούς και τους Πεφωτισμένους.
Αδελφότητες που θα αλλοιωθούν εύκολα από την κυρίαρχη τάξη τόσο με χρηματισμό και εισβολή εντός τους ή με τη συκοφαντία και τις ποινικές διώξεις που κατέληξαν τελικά σε ένα ολοκαύτωμα μαγισσών για το οποίο δεν έχουν γραφεί πολλά και βέβαια ούτε έχει αναγνωριστεί από κάποιο οργανισμό ή κράτος του πλανήτη.Αλλά αυτό θα γίνει στις επόμενες γενιές και ενώ ο πλανήτης θα βαδίζει προς τα ύστερα του.
Οι παραπάνω αδελφότητες μοιάζουν στη διδασκαλία τους με τις απόψεις του Βουδισμού και του Ζεν στα ανατολικά του πλανήτη και στην πυθαγόρεια φιλοσοφία στην Αρχαία Ελλάδα.Ψήγματα της φιλοσοφίας-θρησκείας αυτής υπάρχουν συγκαλυμμένα και στα Ομηρικά έργα και στα έργα του Πλάτωνα.
Τα ιερατεία των δογμάτων όπου είχαν συμφέρον υιοθέτησαν με άλλη μορφή αυτές τις θεωρίες,ενώ φρόντισαν ακόμη και τους Θεούς και Ήρωες των αρχαίων να τους κάνουν δικούς τους Αγίους.
ΑΓΙΟΙ=94=ΘΕΟΙ
Ακόμη και ο φιλόσοφος Πυθαγόρας φαίνεται να αιχμαλωτίστηκε από το Δόγμα....αφού ο Άγιος της Κεφαλονιάς φαίνεται να είναι ενσάρκωση του ή μήπως το διατηρημένο λείψανο του(φύσει ή παραφύσει) να είναι ο ίδιος ο Πυθαγόρας?
ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΕΣΤΙ=934=Ο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ
Ο βυζαντινολόγος ιστορικός Φαίδων Κουκουλές διατύπωσε την άποψη ότι η θρησκεία του Χριστιανισμού είναι συνέχεια της αρχαίας Αιγυπτιακής θρησκείας.Και προφανώς δεν είχε άδικο.
Αποτέλεσμα εικόνας για αγιος γερασιμος κεφαλονιαΑρκεί να ρίξουμε μια ματιά στα άμφια των δεσποτάδων,στα μυστήρια,και σε αρκετά θεολογικά δεδομένα ενώ μην ξεχνάμε τα διατηρητέα-άφθαρτα σώματα των Αγίων (φύσει ή παραφύσει?) που θυμίζουν τα διατηρητέα σώματα των φαραώ.Να υπενθυμίσουμε ότι πολλοί χριστιανοί ασκητές τα πρώτα χριστιανικά χρόνια κατέφευγαν στην έρημο και εκεί τους έβρισκε μόνους τους ο θάνατος.
Το ξηρό και θερμό κλίμα της ερήμου είναι αυτό που οδήγησε στη διατήρηση των νεκρών σωμάτων των ασκητών!
Βεβαίως το να διατηρείς το σώμα οποιουδήποτε νεκρού ανθρώπου άταφο,είναι κατά τους προγόνους μας μέγιστη ύβρη αλλά κατά μια μαγική τεχνική, μάλλον το ποθούμενο για την δημιουργία προστατευτικού μαγικού τείχους!!!
Και στα Επτάνησα οι τρείς άφθαρτοι Άγιοι σχηματίζουν μαγικό τόξο προστασίας εναντίον του καθολικισμού που επιβουλευόταν τα Ιόνια Νησιά.Καλό ή κακό?Άγνωστο!!!!
Πάντως οι μαγικές τεχνικές και η χειραγώγηση του μαγικού αστρικού παράγοντα,μπορεί να οδηγήσει σε ανεπιθύμητα αποτελέσματα και σε κίνδυνο αυτού που τον τελεί.
Έτσι η μαύρη στοά μπορεί εύκολα ,τον σε Άγνοια-τελούντα,να τον κάνει υποχείριο της αλλά και να τον θυσιάσει για να τον κάνει ήρωα της.Και αφορά αυτό μακαρίτες ιερείς που έπεσαν θύμα αυτών που θεωρούσαν σωτήρες και προστάτες της Ορθοδοξίας και δε γνώριζαν τι ακριβώς συμβαίνει στον πόλεμο Λευκής Αδελφότητας με Μαύρη Στοά.Δεν ήξεραν καν ποιοί είναι οι εχθροί και ποιοί οι φίλοι!!!
Η σημερινή Εκκλησία της Ανατολικής Ορθοδοξίας φέρει την ιστορία μαύρων στιγμών αλλά φέρει και την επίδραση μέσα της των Ελληνιζόντων που διατήρησαν τη λατρεία των αρχαίων Θεών και ηρώων και τις παραδόσεις του Ελληνικού γένους ακόμη και τις λαϊκές-παγανιστικές πρακτικές όλων των τόπων της Ελληινκής επικράτειας.
Ακόμη και η διατήρηση της Παλαιάς Διαθήκης φέρει στο διηνεκές τον πλούτο γνώσης των αρχαίων πλανητικών φυλών αλλά ακόμη και  των εξωγήινων και τη σχέση τους με τη Γη.
Έχουμε γράψει για τοπωνύμια που παραπέμπουν στην Αφρική,στον Ειρηνικό ωκεανό στον πλανήτη Άρη,ακόμη και στον Φαέθωντα με το δορυφόρο του,όταν διαβάζουμε για τον Λωτ και τα Σόδομα και Γόμορα...
Πως μπορεί λοιπόν να χαθεί η Παλαιά Διαθήκη?
Η Καινή Διαθήκη και η Αποκάλυψη του Ιωάννου αποτελούν επίσης ένα είδος Γρίφου που ο ερευνητής μπορεί να ανακαλύψει σημαντικά πράγματα και να φτάσει στην έξοδο από το Λαβύρινθο!
Άλλωστε υπάρχει ήδη η προειδοποίηση από το Χριστό ότι θα αποτελέσει αμφίσημο πρόσωπο!
Ο Γαλιλαίος-Παιδί-Θεός που δολοφονήθηκε στα 12 του και η αντικατάσταση του από τον Αντίχριστο....το θηρίο με την μαγική τελετουργία της σταύρωσης του στα 33 και την θεατρική ανάσταση του μετά ,κατά τα πρότυπα του Αιγύπτιου θεού ,Όσιρι!!
ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΘΗΡΙΟΝ=870=Ο ΚΥΡΙΟΣ
Και το Θηρίον δε θα έρθει ξανά,υπάρχει ήδη ανάμεσα μας,εδώ και 2000 χρόνια και πλανά με το όργανο βασανισμού του ή Ξίφος όλη την ανθρωπότητα!!!
Όλη?Όχι υπάρχουν ακόμη κάποιοι που αντιστέκονται στον Μέγα Γόη και τη διδασκαλία του!!!
Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΤΑΥΡΟΣΑλλά όταν νιώθει ότι κινδυνεύει γίνεται ιδιαίτερα επικίνδυνος και αδίστακτος και με μια τυφλή μανία επιτίθεται χρησιμοποιώντας κάθε στοιχείο!
Αν δεν είσαι δούλος του είσαι εχθρός του.Και αν είσαι χλιαρός είσαι τελειωμένος.Θα σε φάει όπως ο λύκος το πρόβατο έξω από το κοπάδι που το φυλάνε τα σκυλιά και ο Βοσκός.
Αλλά έτσι είναι το παιγνίδι μεταξύ Λευκής Αδελφότητας και Μαύρης Στοάςσε αυτόν τον πλανήτη-φυλακή που ζούμε.Σε άλλους πλανήτες γίνεται αλλιώς ή δε γίνεται καθόλου!
Με σεβασμό λοιπόν στο παιγνίδι της Μ.Μητέρας και στους μαύρους αδελφούς μας δε μπορούμε  να αλλάξουμε τους κανόνες.
 ΄Ετσι λοιπόν δε γίνεται να καταργηθεί ο θεσμός της Εκκλησίας.
Γιατί εκτόςτων άλλων,καταργείς την παράδοση και τη ρίζα,ακόμη και τους Θεούς και Ήρωες του Ελληνικού Γένους.Θα παραμείνει λοιπόν μέχρι τέλους ,στη δογματική της μορφή,αλλά χωρίς να επηρεάζει τη θρησκευτική και ιδεολογική- φιλοσοφική ελευθερία του κάθε Έλληνα και Μετανάστη στη χώρα.
Και βεβαίως οφείλουμε να σεβόμαστε τη Δογματική της  σχηματοποίηση και του κανόνες της.
Δε γίνεται να μετέχουμε στο Δόγμα και να παντρευτούμε με θρησκευτικό γάμο,αλλά να ζητάμε να μην αποκαλούμαστε "Δούλος του Θεού...τάδε".Ή μετέχεις ή δε μετέχεις.Σε κάθε περίπτωση, ας είναι υπόλειμμα του φεουδαρχικού συστήματος,οφείλεις να το σεβαστείς και να το διατηρήσεις αναλλοίωτο όπως τα άφθαρτα σώματα των Αγίων της.
Γιατί είναι μια Ζωντανή Βιβλιοθήκη και Ένα Ανεκτίμητο Μουσείο.
Άλλωστε και ο πλούτος του αποκρυφισμού και μυστικισμού είναι τεράστιος εντός της και δε γίνεται να αποσυρθεί ξαφνικά.Αυτό εξυπηρετεί μόνο τη Μαύρη Στοά.
Στην επερχόμενη,λοιπόν Νέα Εποχή,τηνΥδροχοϊκή όπως λένε,τις ωδίνες της οποίας μόλις νιώθουμε,δε μπορεί να αποκλειστεί κανένας.Ακόμη και η Εκκλησία του Σατανά θα πρέπει να μείνει..με την γραφική ,βέβαια,μορφή της και την έννομη λειτουργία της κατά τους νόμους μιας οργανωμένης  πλανητικής κοινωνίας.
Μιας πλανητικής κοινωνίας όπου Λαοί,Φυλές,Ιδεολογίες θα ζούν αδελφωμένοι με κοινούς νόμους και αρχές και μια βέβαια Πλανητική Κυβέρνηση που θα οδηγήσει τον Πλανήτη στην πορεία του προς τα τελευταία χρόνιατης Ζωής του.

κωπηλάτης