Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016

Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος και Τηλεμεταφορά.

Αποτέλεσμα εικόνας για star trek transportΠρόσφατα αναρτήθηκε δημοσίευμα  και βίντεο του 2012 που αποδεικνύει ότι οι Ρώσοι κατάφεραν την τηλεμεταφορά ανθρώπου!Μέχρι τώρα πιστεύαμε ότι αφορά η τηλεμεταφορά το Star Treck ή άλλο έργο επιστημονικής φαντασίας.Όμως έχουν γίνει ήδη πειράματα στην Τηλεμεταφορά με θετικά αποτελέσματα από τις ΗΠΑ,Κίνα και Καναδά.Αυτά βέβαια που δόθηκαν στη δημοσιότητα αφορούσαν τηλεμεταφορά κβαντικών σωματίων και όχι ανθρώπων και υλικού εξοπλισμού.
Γιατί στο βίντεο φαινεται να τηλεμεταφέρεται Ρώσος επιστήμονας με τα ρούχα του και την ποδιά του.Δηλαδή με τον εξοπλισμό του!!!
Πολλοί επιστήμονες θεωρούν πλέον βέβαιη την επιτυχία της Τηλεμεταφοράς στο μέλλον.Όμως φαίνεται πως ήδη έχει επιτευχθεί.Και ασχολούμαι με αυτό το γεγονός γιατί,ο ίδιος είχα μια περίεργη εμπειρία που σχετίζεται με το φαινόμενο αυτό,πριν από λίγους μήνες.!!!
Και θα γίνω  πιο συγκεκριμένος:
Καθώς έτρεχα στον επαρχιακό δρόμο της περιοχής μου στην εξοχή κοντά στη θάλασσα προσπέρασα ένα τουρίστα,πιθανόν,από το γειτονικό ξενοδοχείο,που περπατούσε με αθλητική ένδυση.
Ήταν μετρίου αναστήματος ,μέτρια παχύς θα έλεγα με ασιατικά,φυσιογνωμικά χαρακτηριστικά. Πιθανολογώ ήταν Ρώσος αφού αυτοί κάνουν διακοπές στο ξενοδοχείο εκείνη την περίοδο.
Αφού τον προσπέρασα ,μετά 1 χιλιόμετρο περίπου και ενώ έφτανα στο τέλος της διαδρομής,αντίκρυσα τον ίδιο "τουρίστα" με τα ίδια ρούχα να έρχεται με αντίθετη πορεία προς το μέρος μου!!!Μου χαμογέλασε και του ανταπέδωσα το χαμόγελο πηγαίνοντας στο σπίτι μου....
Τότε συνειδητοποίησα ότι ο άνθρωπος αυτός που προσπέρασα πριν κάποια λεπτά της ώρας είχε φτάσει ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ στο τέλος της διαδρομής ,ενώ απλά περπατούσε και αποκλείοντας να ακολούθησε κάποιο αγροτικό μονοπάτι και να έτρεξε εκεί σαν speeder σε ανώμαλο δρόμο για να με ξεπεράσει..Άλλωστε η σωματομορφή του δεν επέτρεπε κάτι τέτοιο,αλλά αποκλείω και να γνώριζε τα αγροτικά μονοπάτια της περιοχής!!!
Έτσι υπέθεσα ότι ήταν μυημένος στη yoga και πραγματοποίησε sinti(πράξη υπερφυσικής δύναμης).
Δεν με απασχόλησε έκτοτε αφού ήξερα ότι πολλοί yogi εφαρμόζουν και ακολουθούν τέτοιες πρακτικές..Πράγμα ,βέβαια,που αντιβαίνει σε ένα ορθό ,πνευματικό δρόμο εξέλιξης ...Στις περισσότερες ,μάλιστα σχολές ζεν αλλά και ταό,αποπέμπουν αυτούς που εφαρμόζουν τέτοιες πρακτικές!
Με απασχόλησε ,όμως ,εκ νέου πρόσφατα,με το δημοσίευμα στο διαδίκτυο για επιτυχή τηλεμεταφορά από τους Ρώσους..Και ο "τουρίστας" ήταν Ρώσος.
Και μου κέντρισε περισσότερο το ενδιαφέρον όταν σχεδόν ταυτόχρονα ή λίγες μέρες πριν ανακοινώθηκε μεγάλη άσκηση πυρηνικού πολέμου από τη Ρωσία με συμμετοχή 40 εκατομμυρίων πολιτών!!!
Φοβόταν άραγε πυρηνική επίθεση από τις ΗΠΑ?Και γιατί?
Η απάντηση είναι στην εφεύρεση της τηλεμεταφοράς και στην πληροφόρηση από τις ΗΠΑ ότι έχει επιτευχθεί από τη Ρωσία,Βεβαίως δεν είναι ακόμη σίγουρες,πιθανά,οι δυτικές υπηρεσίες πληροφοριών ότι έχει επιτευχθεί η τηλεμεταφορά από τους Ρώσους.
Αποτέλεσμα εικόνας για call of dutyΌμως αν έχει γίνει,που κατά τη δική μου γνώμη,έχει γίνει,τότε ζούμε παρόμοιες μέρες με το 1945-1949 όταν οι Αμερικανοί πέτυχαν την κατασκευή ατομικής βόμβας.Γιατί η τηλεμεταφορά είναι όπλο και μάλιστα μη συμβατικό,ίσης αξίας με τα πυρηνικά όπλα και με την ίδια καταστρεπτική δύναμη.
Θυμήθηκα το παιγνίδι που έπαιζε ο γιος μου:Το call of duty.Μονάδες Ρώσων κομάντο,πολεμούν στην Ουάσιγκτον μπροστά από τον Λευκό οίκο και Αμερικανοί πεζοναύτες αντίστοιχα πολεμούν στο Βλαδιβοστόκ!!!
Λένε πως αυτό που θα γίνει στο μέλλον το μεταφέρουν στους ανθρώπους ως πληροφορία ,μέσω κινηματογραφικών τανιών,τραγουδιών και μέσω ηλεκτρονικών παιγνιδιών.
Νομίζω ότι αυτό γίνεται τώρα.Και στο άμεσο μέλλον ίσως από το "περίεργο" 2018 να δούμε δυνάμεις Αμερικανών και Ρώσων να τηλεμεταφέρονται σε εχθρικά εδάφη-ξαφνικά και να είναι αναγκασμένοι οι αμυνόμενοι να αντιμετωπίσουν έναν απρόσμενο εχθρό!!!
Απλά σκ΄΄επτομαι τι άγχος και αγωνία θα επιφέρει αυτό τόσο στους κυβερνώντες αλλά και στον ίδιο τον λαό.Αφού θα μπορεί ξαφνικά να βρίσκεται,απρόσμενα στο μέσο ενός πολεμικού μετώπου,ανυπεράσπιστος!!!Ή θα αναγκαστούν οι κυβερνήσεις να οπλίσουν όσο γίνεται περισσότερο κόσμο για να αντιμετωπίσει τον "από μηχανής εχθρό".Και η μηχανή του Ευριπίδη τώρα είναι η Τηλεμεταφορά στρατευμάτων ,αλλά και όπλων πιθανά,σε "εχθρικό" έδαφος!!!
Η χαρά των πολεμικών βιομηχανιών!!!
Αν προηγούνται οι Ρώσοι στην τηλεμεταφορά,μιλάμε για μια αντίστροφη κατάσταση της τετραετίας 1945-1949 όταν οι Σοβιετικοί δεν κατείχαν πυρηνικά όπλα και κατείχε η Αμερική.
Άραγε γιαυτό προχώρησαν σε άσκηση πυρηνικού πολέμου οι Ρώσοι?Αν δεν κατέχουν αυτό το όπλο οι Αμερικανοί,τότε είναι μια "λογική" να εξαπολύσουν πυρηνικό πόλεμο,αφού ούτως ή άλλως υπολείπονται τεχνολογικά στον εξοπλισμό και θα ηττηθούν!!!Είναι δηλαδή ,κίνηση απελπισίας.
Αποτέλεσμα εικόνας για lois hay
Ή αναγκάζονται να αποδεχθούν την ήττα τους και να αφήσουν στους Ρώσους την πρωτοκαθεδρία στον πλανήτη.Πολύ πιθανό και αυτό.Άλλωστε υπάρχει και σχετική "προφητεία" στην Κοιλάδα των Ρόδων γιαυτό με την υποχώρηση της Αμερικής στο ¨καβούκι" της και την ανάπτυξη ενός πνευματικού πολιτισμού ,ψήγματα του οποίου ήδη υπάρχουν με σημαντικούς πνευματικούς ανθρώπους στη Δυτική Ακτή των ΗΠΑ.

Όπως και να είναι ,πιστεύω ότι θα φανεί στα επόμενα 2-3 χρόνια.
Eπίσης πιστεύω ότι πιθανά "έβαλαν το χεράκι τους" και οι εξωγήινοι ,χωρίς να είμαι σίγουρος αν προέρχεται από τους καλούς της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας ή του κακούς του Ταύρου.
Ας τελειώσουμε με την ευχή να μην γίνει πραγματικότητα το χειρότερο σενάριο με την αιφνίδια εμφάνιση πολεμιστών μπροστά μας,στα επόμενα χρόνια και να μείνουμε στην αιφνίδια εμφάνιση clown του Halloween . Και να το γιορτάζουμε,ξέγνοιαστοι,τo Halloween κάθε χρόνο όλοι οι γήινοι με ποικίλες μορφές,πάντα ειρηνικές και μακρυά από οτιδήποτε πολεμικό.

κωπηλάτης

παραπομπές:
1]http://tvxs.gr/news/sci-tech/egine-praksi-i-kbantiki-tilemetafora-se-apostasi-xiliometron
2http://www.pronews.gr/portal/item/%CE%B5%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%84%CE%AE-%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CF%8C%CF%80%CF%89%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-star-trek-%CE%BB%CE%AD%CE%BD%CE%B5-%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%B5%CF%82]
3]http://www.newmoney.gr/diethni/303125-kataferan-tin-tilemetafora-oi-rosoi-tromos-apo-rosiko-binteo-tou-2012-stin-disi