Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2016

Η Ήττα της Χίλαρυ και οι Εξωγήινοι Ταύροι

Αποτέλεσμα εικόνας για χιλαρυΗ νίκη του Ν.Τράμπ επί της Χ.Κλίντον στις προεδρικές των ΗΠΑ ,φαίνεται να είναι μια προσωρινή νίκη του εθνικού αστικού σταδίου του καπιταλισμού και μια προσωρινή υποχώρηση του ιμπεριαλιστικού καπιταλιστικού σταδίου.Γράψαμε ότι το τέρας Λεβιάθαν έχει δύο μορφές,δύο εαυτούς και παλεύει λυσσαλέα το ένα με το άλλο μέχρι την τελική νίκη.
Το ιμπεριαλιστικό στάδιο εκπροσωπείται από αυτό που αποκαλείται ¨Παγκοσμιοποίηση" και στη συγκεκριμένη περίπτωση των αμερικάνικων εκλογών από την Χ.Κλίντον και τον γερουσιαστή, Εβραίο την καταγωγή Μ.Σάντερς .Ο Τελευταίος έχασε το χρίσμα των Δημοκρατικών και φαίνεται να μην είχε κάποια ελπίδα να γίνει Πρόεδρος των ΗΠΑ ,όντας Εβραίος.
Ακόμη είναι ισχυρή η Αγγλοσαξωνική Εθνική συνείδηση στις ΗΠΑ και ας θέλουν να ονομάζονται Έθνος με πολλές διαφορετικές θρησκείες,φυλές,απόψεις κλπ..
Ο Λευκός Χριστιανός Αμερικάνος ήταν ,είναι και θα είναι ο κυρίαρχος και αυτό αποδείχτηκε στις τελευταίες εκλογές με τη συσπείρωση αυτών που τον υποστηρίζουν στο πρόσωπο του Φοίνικα νεοεκλεγέντα προέδρου των ΗΠΑ.
Η Χίλαρυ Κλιντον και αυτή Λευκή Αγγλοσάξωνας,Προτεστάντης με αναφορές στην Βίβλο,κατά τον απολογισμό της προεκλογικής εκστρατείας της.Θα μπορούσε να ήταν Πρόεδρος των ΗΠΑ ,και ήταν φαβορί αφού εκπροσωπούσε κατά κύριο λόγο το χρημαστηριακό-τραπεζικό σύστημα που είναι η αιχμή του δόρατος των Παγκοσμιοποιητών ,δηλαδή του Ιμπεριαλιστικού Καπιταλισμού.
Όμως δεν έγινε.Οι εθνικιστές καπιταλιστές επέδειξαν μεγάλη συσπείρωση και νίκησαν.
Πολλοί έγραψαν ότι αν έβγαινε η Χίλαρυ θα ξεκινούσε ο Γ.Π.Πόλεμος αφού ήταν σαφώς εχθρική με την καπιταλιστική Ρωσία που είναι η κύρια εκπρόσωπος του Εθνικού Αστικού σταδίου του καπιταλισμού την παρούσα εποχή.
Αυτό που είδαμε όμως την επομένη της νίκης του Ν.Τράμπ ήταν η άνοδος των μετοχών των πολεμικών βιομηχανιών (General Electrik) και των φαρμακευτικών αλλά και των κατασκευαστικών εταιρειών!!
Όταν γίνονται πόλεμοι κερδίζουν οι πολεμικές βιομηχανίες αφού πουλούν όπλα,αλλά και οι φαρμακευτικές που εφοδιάζουν με εμβόλια και φάρμακα το στρατό αλλά και τις ΜΚΟ που σπεύδουν να βοηθήσουν τον άμαχο πληθυσμό στα πολεμικά μέτωπα.
Και ακολουθούν οι κατασκευαστικές εταιρείες αφού μετά το τέλος του πολέμου ακολουθεί η ανοικοδόμηση των κατεστραμένων υποδομών των κρατών(γέφυρες,δρόμοι,δημόσια κτίρια) και των κατοικιών..
Άρα η δικαιολογία ότι δε θα γίνει πόλεμος είναι εν μέρει λάθος.
Δε θα γίνει γενικός παγκόσμιος πόλεμος που θα επιφέρει την καταστροφή του πλανήτη.Τον χρειάζονται τον πλανήτη τα αφεντικά εντός του πλανήτη αλλά και τα έξω αφεντικά.
Έχει ακόμη αρκετό πλούτο (ορυκτό και ανθρώπινο).
Τοπικοί πόλεμοι ,όμως μεταξύ Εθνικών κρατών θα γίνονται συνεχώς για εκατοντάδες χρόνια.
Κερδίζουν οι προαναφερόμενες εταιρείες αλλά και τα έξω αφεντικά από αυτή την μαύρη ενέργεια που εκπέμπεται από τη δυστυχία των ανθρωπίνων πληθυσμών και συλλέγεται για χρήση από αυτή την απαίσια εξωπλανητική φυλή που καταδυναστεύει τη Γη και άλλους πλανήτες.
Αποτέλεσμα εικόνας για νοστραδαμος
Με την εκλογή Τράμπ,εκπληρώνεται η προφητεία Νοστράδαμου για συμμαχία Αμερικής-Ρωσίας στα έσχατα χρόνια του πλανήτη.Ολλανδός-Σάξωνας ο Νοστράδαμος,προφανώς μυημένος στην Μαύρη Στοά και γνώστης του πολυετούς σχεδίου της με ορίζοντα τουλάχιστον 3 χιλιετιών,για την πλανητική πορεία της ανθρωπότητας.Το projekt για τον πλανήτη είναι καλά σχεδιασμένο με έγκριση των εξωπλανητικών αφεντικών και εκτελείται με σχετική ακρίβεια εδώ και χιλιάδες χρόνια.
Ξέρουν ποιοι θα είναι οι κυβερνώντες των κρατών σε κάθε ιστορική εποχή.
Για την ακρίβεια τους επιλέγουν και τους εκπαιδεύουν για να φέρουν σε πέρας την αποστολή που έχει σχεδιαστεί για τον καθένα τους και το καθένα κράτος και έθνος.Και αφήνουν κάποια από τα "μυστικά" σχέδια τους να διαρρεύσουν στις ανθρώπινες μάζες από εκλεκτούς "Άγιους" ανθρώπους που αποκαλούν προφήτες.Δεν πρόκειται για προφητείες αλλά για τα προ αιώνων σχέδια τους,που αφορούν κάθε γωνιά και κάθε λαό του πλανήτη.Προφήτες και Άγιοι και Σπουδαίοι άνθρωποι-Πολιτικοί Ηγέτες είναι όργανα ,χωρίς μάλιστα να το γνωρίζουν οι ίδιοι,της Μαύρης Στοάς και των εκτός Γης αφεντικών.
Μερικές φορές υποψιάζομαι ότι δεν υπάρχει φιλοσοφικό,πολιτικό,θρησκευτικό,οικονομικό και κοινωνικό σύστημα που δεν έχει σχεδιαστεί από αυτή την μισάνθρωπη εξωγήινη φυλή που καταδυναστεύει τον πλανήτη εδώ και χιλιάδες χρόνια.
Ελέγχουν τα πάντα και τους πάντες σε όλη την ανθρώπινη ιστορία του πλανήτη.Οι αρχαίες και σύγχρονες εφευρέσεις της επιστήμης,η τεχνολογία,ακόμη και η θεωρία του επιστημονικού σοσιαλισμού έχω υποψία ότι είναι δικά τους σχέδια.Ο τρόπος διακυβέρνησης των αρχαίων κοινωνιών ,οι φιλόσοφοι και οι μάντεις της Αρχαίας Ελλάδας,τα ιδεολογικά συστήματα,οι Ρωμαίοι και Βυζαντινοί Αυτοκράτορες και οι Ιερείς,οι Ινδοί γιόγκις,οι Ευρωπαίοι βασιλιάδες και οι Αμερικανοί πρόεδροι,είναι δικές τους επιλογές και υπάκουα όργανα!
Αν έχετε διαβάσει τους "Βίους" του Πλούταρχου θα δείτε ότι κάθε ανάδειξη σημαντικού ανδρός και κάθε σημαντικό γεγονός συνοδευόταν από "θεία σημεία" στον ουρανό.Και δεν ήταν τίποτε άλλο αυτά από την έγκριση των εξωγήινων Ταύρων για τα ιστορικά τεκταινόμενα στη Γη.
Και κάπου εδώ ,ίσως έχουμε την απάντηση στο γιατί απέτυχε η Χίλαρυ...Όπου
ΧΙΛΑΡΥ=1141=Ο ΤΑΥΡΟΣ.
Και κάποιοι λένε ότι ανήκει στην οικογένεια  Μπους...δηλ. ΒΟΥΣ=ΤΑΥΡΟΣ
Αποτέλεσμα εικόνας για ταυρος ωριωνΗ Χίλαρυ ήταν μέχρι τέλους,φαβορί στις δημοσκοπήσεις μέχρι τέλους.Ακόμη και το βράδυ των εκλογών,λένε ότι το επιτελείο του Τράμπ ετοίμαζε τον απολογισμό της εκστρατείας τους και τον αποχαιρετισμό των οπαδών του.Θεωρούσαν βέβαιη τη νίκη της Χίλαρυ.Είχε τους πάντες του συστήματος από πίσω της.Τις τράπεζες,τα ΜΜΕ,τα γυναικεία κινήματα,τις "προοδευτικές" οργανώσεις.Πώς έχασε,ξαφνικά,μέσα σε λίγες ώρες?
Ίσως να το ήξερα κατά βάθος και η ίδια!
Στις αρχές του 2016 δήλωσε στους οπαδούς της στο New Hamspire ,χιουμοριστικά,λένε ,ότι θα αποκαλύψει τα πάντα για τους εξωγήινους και ότι έχουν έρθει ήδη στον πλανήτη Γη.Ή για την ακρίβεια δεν απέκλεισε η επαφή των ανθρώπων με αυτούς,να έχει ήδη γίνει.Το CNN το παρουσίασε σαν joke της μελλοντικής προέδρου των ΗΠΑ.Όμως δε φαίνεται να ήταν.
Εδώ ήταν το λάθος της Χίλαρυ.Απεκάλυψε ήδη ότι υπήρχαν εξωγήινοι και υπήρχε ο φόβος να αρχίσει η διαρροή πληροφοριών,και να μιλούν και άλλοι υψηλά ιστάμενοι,αφού το πρώτο βήμα έγινε από την μελλοντική πρόεδρο των ΗΠΑ!Έπειτα άλλο να το αποκαλύπτει ο πρώην υπουργός εξωτερικών του Καναδά και άλλο η επόμενη πρόεδρος των ΗΠΑ!!
Και έτσι έγινε...Ακολούθησε και άλλο υψηλόβαθμο στέλεχος.
Αυτή τη φορά τον Ιούνιο του 2016 ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης,ο Ζ.Κ.Γιούνκερ δηλώνει:
"Θα πρέπει να ξέρετε ότι αυτοί που μας παρατηρούν από μακριά, ανησυχούν. Έχω δει και ακούσει αρκετούς ηγέτες άλλων πλανητών. Είναι πολύ ανήσυχοι, διότι αμφισβητούν τον τρόπο με τον οποίον η Ευρωπαϊκή Ένωση θα συνεχίσει. Έτσι πρέπει να καθησυχάσουμε και τους Ευρωπαίους και όσους μας παρατηρούν από μακρύτερα".
Οι εξωγήινοι που αναφέρεται ,εδώ ο Γιούνκερ,δεν είναι οι ίδιοι με τους εξωγήινους της Χίλαρυ.
Αναφέρει σαφώς ότι είναι Παρατηρητές και δεν επεμβαίνουν στην πορεία του πλανήτη ,άμεσα,όπως είχαν και έχουν και συνεχίζουν να παρεμβαίνουν οι εξωγήινοι της Χίλαρυ.
Ο Ζ.Κ.Γιούνκερ είναι και θα συνεχίσει μάλλον να είναι Πρόεδρος της Ε.Ένωσης.
Η Χ.Κλίντον δεν έγινε και δε θα γίνει ποτέ Πρόεδρος των ΗΠΑ.
Αποτέλεσμα εικόνας για γιουνκερ
Οι Ταύροι δε φαίνεται να έχουν εξουσία επί του Γιούνκερ.Έχουν όμως επί της Χίλαρυ.
Αν αυτοί την ανέδειξαν και την έκαναν υποψήφια Πρόεδρο των ΗΠΑ,τότε έχουν κάθε δικαίωμα πάνω της,Είναι όργανο τους.Και δεν μπορεί να αποκαλύπτεις την ύπαρξη των εξωγήινων Ταύρων.Ούτε καν να κάνεις jokes και να αφήνεις υπονοούμενα γιαυτό το σημαντικό θέμα.
Η επίσημη αποδοχή της ύπαρξης αυτής της εξωγήινης φυλής,ίσως σημάνει και το τέλος της επικράτησης τους στον πλανήτη.Γιατί ίσως ακολουθήσει η επίσημη αίτηση παρέμβασης κάποιας άλλης εξωγήινης φυλής ή συνασπισμού φυλών ή ομοσπονδίας πλανητών ώστε να αρθεί το απεχθές status κυβέρνησης ή μάλλον καταδυνάστευσης του πλανητικού ανθρώπινου πληθυσμού.
Γεγονός  είναι πως έχουν φροντίσει οι Ταύροι να μην υπάρχει καμιά επίσημη αποκάλυψη για την ύπαρξη τους,εδώ και χιλιάδες χρόνια.Και αυτό για να δικαιολογούν τη συνέχεια της "επιμέλειας" του πλανήτη Γη,από αυτούς και σύμφωνα με το δικό τους σύστημα διακυβέρνησης,όπως το παρουσιάζουν οι ίδιοι,ας πούμε,σε άλλους ενδιαφερόμενους διαπλανητικούς οργανισμούς και ενώσεις.Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία,είναι απλη Παρατηρητής των τεκταινομένων στον πλανήτη και δε μπορεί να παρέμβει σε αναπτυσσόμενο πλανήτη,στον οποίο έχει ανατεθεί η ¨Επιμέλεια"!!!
Απαγορεύεται από το καταστατικό της Ομοσπονδίας.Αυτό μπορεί να αλλάξει αν υπάρξει αίτημα των ενδιαφερομένων για άρση επιμέλειας ,λόγω κακομεταχείρισης και κακουργηματικών πράξεων.
Και αυτό ήδη υπάρχει,το ξέρουν,αλλά δε μπορούν να επέμβουν.Γιατί ο ανθρώπινος πληθυσμός είναι σε άγνοια και θα συνεχίζει να υπάρχει.Φροντίζουν με τα θρησκευτικά και πολιτικά τους συστήματα και ιδεολογήματα να απομακρύνουν το μυαλό των ανθρώπων από κάθε τι εξωπλανητικό και το στρέφουν μόνο εντός του πλανήτη,αποκλείοντας κάθε απόδειξη για εξωγήινη ύπαρξη.
Αν υπάρχουν αναγκαστικές ενδείξεις,τέτοιων εξωγήινων υπάρξεων,τότε τους αποκαλούν Θεούς ή Άγιους ή Αγγέλους.
Αποτέλεσμα εικόνας για τζιορντανο μπρουνοΜπορείς να δεχτείς την μεταθανάτια ύπαρξη του Εγώ σου και έναν εξωσυμπαντικό Δημιουργό αλλά όχι την ύπαρξη εξωγήινων.Είναι τόσο επικίνδυνο να μιλήσεις γιαυτό,όσο το να είσαι μάγος ή μάγισσα.Αμφότεροι καιγόντουσαν ζωντανοί το μεσαίωνα.Όπως ο Τζιορντάνο Μπρούνο που μίλησε και έγραψε ανοιχτά για την ύπαρξη άλλων πολιτισμένων πλανητών.Κάηκε ζωντανός στην πυρά της Ιεράς Εξέτασης.
Σήμερα,αν μιλήσεις ανοιχτά και παρουσιάσεις αποδείξεις, είναι πιο πιθανό να κινδυνεύσεις από κάποιο τροχαίο ατύχημα ή κάποιο πρόβλημα υγείας,όπως μια αναπάντεχη αρρυθμία που μπορεί να αποβεί θανατηφόρος.
Όσον αφορά τα δικά τους στελέχη και όργανα ,αυτά που προορίζουν για τους κυβερνητικούς θώκους,απαγορεύεται αυστηρώς ακόμη και η αναφορά ¨δίκην αστεϊσμού" σε αυτούς.
Και τιμωρείται όπως αποδείχθηκε τελικά με την επιδείνωση της υγείας της κας Κλίντον αλλά κυρίως τον αποκλεισμό της από τη βέβαιη διακυβέρνηση των ΗΠΑ.
Ήταν ,είναι και θα είναι οι Επιμελητές μας και θα αποφασίζουν για το ποιός θα κυβερνά,πως θα κυβερνά και πως θα συμπεριφέρεται και τι εκστομίζει.
Αυτά μέχρι που κάποιος καταφέρει να πεί την αλήθεια,επίσημα και να γίνει ευρέως γνωστή,ξεπερνώντας τη μέγκενη των ελεγχόμενων ΜΜΕ.Τότε ,ίσως θα ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος της κυριαρχίας τους πάνω στη Γη,όταν μάλιστα το ζητήσουν οι ίδιοι οι κάτοικοι του πλανήτη ,κάτι που απεύχονται και ξορκίζουν οι δυνάστες Ταύροι με κάθε τρόπο.
Ας ευχηθούμε,λοιπόν, να γίνει "το ποθούμενο" που δε θα είναι η απελευθέρωση της Πόλης αλλά η απελευθέρωση του πλανήτη Γη,από τον βάρβαρο-εξωγήινο κατακτητή.

Ας γίνει


κωπηλάτης