Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016

Καζαμίας 2017-Αποκαλύπτουμε τι μας περιμένει τη νέα χρονιά!

Αφού δεχτήκαμε τις αναλύσεις των Συντροφισσών και Συντρόφων του Κόκκινου Ιερατείου,καθώς και τις συμβουλές των Μαγισσών και Μάγων της Λευκής Αδελφότητας,προχωρήσαμε στην κατάρτιση του Καζαμία για το 2017 και συνεχίζουμε στην περιληπτική περιγραφή παρακάτω:
Αποτέλεσμα εικόνας για καζαμιας 2017
Ιανουάριος: Πολιτική αστάθεια στην Ιταλία.Έντονα κλιματικά φαινόμενα και νέοι σεισμοί από ενεργοποίηση ρηγμάτων της Μαύρης Στοάς.Εξαγγελίες Τραμπ για επιστροφή της αμερικανικής πολιτικής εντός των συνόρων της χώρας.Συχνές θεάσεις ΑΤΙΑ στον Ελληνικό Ουρανό.Η Ρωσία εξαπολύει πυραύλους με μικρή πυρηνική γόμωση εναντίον του ISIS στην Παλμύρα.
Ξαφνική προκήρυξη εκλογών από Τσίπρα.Ο πόθος του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας γίνεται πραγματικότητα .Δε θα ξαναζητήσει,επιτέλους, εκλογές.
Φεβρουάριος:Στις εκλογές το ΚΚΕ αναδεικνύεται πρώτο με 33%.Ακολουθεί ΣΥΡΙΖΑ με 22% και ΑΝΤΑΡΣΥΑ με 11%.΄Προσπάθεια εφαρμογής στρατιωτικού νόμου από στελέχη του στρατού και της αστυνομίας με την σύμπραξη ΑΝΕΛ και Χρυσής Αυγής.Έντονη λαϊκή αντίδραση με καθημερινά συλλαλητήρια στις μεγάλες πόλεις.Αποστασία 55 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. Παραίτηση του Προέδρου της Δημοκρατίας.Αναλαμβάνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο πρόεδρος της προηγούμενης βουλής  (Ν.Βούτσης-συριζα) και αναγνωρίζει το αποτέλεσμα των εκλογών.
Σχηματίζεται Κυβέρνηση  Λαϊκής Ενότητας από το ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ.Αντικαθίστανται στελέχη του στρατού και των σωμάτων ασφαλείας.Δημιουργείται ένοπλη Λαϊκή Εθνοφυλακή με αυξημένες από το νόμο αρμοδιότητες.Η χώρα κηρύσσεται σε καθεστώς διαρκούς σοσιαλιστικής επανάστασης.
Μάρτιος.Ασκήσεις του ΝΑΤΟ στην κάτω Ιταλία,Αδριατική,Ιόνιο και Αλβανία-Σκόπια.Η Αμερική δεν αναγνωρίζει την νέα κυβέρνηση στην Ελλάδα.
Κίνα ,Ρωσία ,Ιράν ,Σερβία,Κούβα,Βιετνάμ Βόρεια Κορέα και Αγκόλα προχωρούν στην αναγνώριση της νέας κυβέρνησης.Ρωσία-Κίνα-Ιράν αποστέλλουν στην περιοχή μας ναυτικές δυνάμεις.
Η κυβέρνηση προχωρά σε εθνικοποίηση των τραπεζών,των τηλεπικοινωνιών,των αεροδρομίων ,των διυλιστηρίων και των δεξαμενών και αγωγών φυσικού αερίου.Μερική εθνικοποίηση των μονάδων παραγωγής και διανομής ηλεκτρικής ενέργειας καθώς και των βιομηχανιών ορυκτού πλούτου.Ιδρύονται παντού κοινωνικά σούπερ μάρκετ και θεσπίζεται η ηλεκτρονική συνταγογράφηση τροφίμων,ειδών νοικοκυριού και ενδύσεως.Ανοίγουν και λειτουργούν ξανά όλες οι πολεμικές βιομηχανίες,οι βιομηχανίες στρατιωτικών οχημάτων και τα ναυπηγεία της χώρας υπό κρατική διοίκηση.
Απρίλιος.Αναταραχή στο Κόσοβο και στην Χιμάρα.Βομβιστικές ενέργειες σε σπίτια ,αυτοκίνητα και καταστήματα Σέρβων και Ελλήνων αντίστοιχα.Εμφάνιση στο προσκήνιο του αλβανικού παρακρατικού στρατού UCK.Aναπάντεχη στρατιωτική συμμαχία Σκοπίων και Αλβανίας.Η Ιταλία έστειλε στρατιωτικούς συμβούλους.Αψιμαχίες στα Βόρεια σύνορα της χώρας. Η Βουλγαρία και η Τουρκία παραμένουν αμέτοχες.
Κινέζικος στόλος εμφανίζεται στο Ιόνιο και Ρωσικός με Ιρανικά πλοία στο Αιγαίο και νότια και δυτικά της Κρήτης.Η Ελληνική κυβέρνηση προκηρύσσει 5000 θέσεις οπλιτών.
Προχωρά στην στρατολόγηση εθελοντών από τους πρόσφυγες και μετανάστες στα νησιά του Αιγαίου και σχηματίζει ειδικά στρατιωτικά σώματα.Οι στρατευμένοι μετανάστες δικαιούνται την Ελληνική υπηκοότητα μετά από 2χρόνια θητείας.Ειδικά σεμινάρια που παρακολουθούν τους βοηθούν να κατανοήσουν τους αληθινούς υπαίτιους του διωγμού από τις χώρες τους καθώς και την απόκτηση ταξικής συνείδησης.Χιλιάδες μετανάστες στρατολογούνται,ενώ επιστήμονες από αυτούς χρησιμοποιούνται σε θέσεις έρευνας και τεχνολογίας καθώς και σε μονάδες υγείας.
Μάϊος.Θεσπίζεται υποχρεωτικό εθνικό εισόδημα για όλους στα 222 ευρώ.Επίσης υποχρεωτική ασφάλεια,στέγαση για όλους και παροχή δωρεάν νερού και ρεύματος για απόρους και φτωχούς.
Αποτέλεσμα εικόνας για ιονιον κρατοςΔίνονται αυξημένες αρμοδιότητες και παροχές στους αγροτικούς,αλιευτικούς και κτηνοτροφικούς συνεταιρισμούς.Στη Γαλλία νικά η Μαρί Λεπέν και γίνεται πρόεδρος.Προχωρά στην άμεση αποχώρηση από την Ευρώπη και αρχίζει βίαιη απέλαση των μεταναστών.Προσπάθεια εισόδου νέων μεταναστών αντιμετωπίζεται με ένοπλα μέσα. Στην Ιταλία η δυτικόφιλη αστική κυβέρνηση εθνικής ενότητας κηρύσσει στρατιωτικό νόμο.Ιταλικά στρατεύματα φτάνουν στην Αλβανία και Σκόπια.Η Ελληνική κυβέρνηση μετακινεί στρατό από Θράκη στα Ελληνοαλβανικά σύνορα και στα νησιά του Ιονίου.Μεμονωμένες προσπάθειες επαναδημιουργίας του Ιονίου κράτους και εμφάνιση σημαιών του με το ενετικό λιοντάρι στην Κέρκυρα,Κεφαλονιά και Ζάκυνθο.Παρόμοιες κινήσεις στην Πρέβεζα και Ιωάννινα για δημιουργία της Δημοκρατίας της Χιμάρας.Εντοπίζονται μονάδες κομάντο του UCK στα βουνά της βόρειας Πίνδου και της Παραμυθιάς.
Ιούνιος.Η Ελληνική κυβέρνηση ζητά και γίνεται δεκτή η αποστολή ειδικών στρατιωτικών μονάδων από Κίνα,Ρωσία και Ιράν.Καταδρομείς αναπτύσσονται στα βουνά της Πίνδου και Παραμυθιάς για εξουδετέρωση του UCK.Εκλογές στη Βουλγαρία και ανάδειξη νέας ανατολικόφιλης κυβέρνησης.
Η Βουλγαρία αναγνωρίζει την Ελληνική κυβέρνηση και μετακινεί στρατό στα σύνορα με τα Σκόπια ενώ στέλνει βοήθεια με  ειδικές μονάδες στρατού στην Ελλάδα.
Η Αμερική δηλώνει ότι δεν προτίθεται να επέμβει στα εσωτερικά της Ελλάδας.Οι βάσεις στη Σούδα και Άραξο παραμένουν εν ενεργεία.Η Τουρκία αντιμετωπίζει έντονα οικονομικά προβλήματα και πιέσεις από τους Κούρδους.Εμφανίζονται μονάδες ανταρτών των Αλεβιτών στα βουνά του Ταύρου-Λυκίας και της Καππαδοκίας.
Αποτέλεσμα εικόνας για δελφοι σικελιανος
Ιούλιος.Η Τουρκία κηρύσσει χρεοκοπία.Γενικευμένη κοινωνική αναταραχή στα μεγάλα αστικά κέντρα.Αδυναμία εφαρμογής στρατιωτικού νόμου.Εμφανής ο κίνδυνος εμφυλίου πολέμου και διάσπασης.Στην Ελλάδα η οικονομία έχει σταθεροποιηθεί,παρά την υποχώρηση της τουριστικής κίνησης.Στην Ουκρανία αποσχίζονται οριστικά οι λαϊκές δημοκρατίες στα ανατολικά και προχωρούν σε αμοιβαία αναγνώριση από την Ελληνική κυβέρνηση΄.Στην Εσθονία και Λετονία εμφανίζονται αποσχιστικά ρωσόφωνα κινήματα.Η Γερμανία και οι σύμμαχες χώρες της αναγνωρίζουν τη νέα κυβέρνηση της Ελλάδας και δηλώνουν την παραμονή της χώρας στην ζώνη ευρώ.
Η Ελληνική κυβέρνηση ιδρύει το Ινστιτούτο μεταφυσικής έρευνας"Άγγελος Σικελιανός" στους Δελφούς.Γίνονται αλλαγές στο σύνταγμα.Αναγνωρίζεται επίσημη θρησκεία του κράτους πλην της Ορθόδοξης Χριστιανικής και η Πατρώα-Ελληνική.Διαχωρισμός Εκκλησίας-Κράτους.Οι Ιερείς δεν είναι πια δημόσιοι υπάλληλοι.
Αποφασίζεται να εφαρμοσθεί πολιτικό-οικονομικό μοντέλο-υβρίδιο Βόρειας Κορέας-Κούβας και Βιετνάμ.Μεμονωμένες διαμαρτυρίες και πορείες από εθνικιστικές-θρησκευτικές και αστικές επαγγελματικές ομάδες,αντιμετωπίζονται εύκολα με επέμβαση και της Λαϊκής Εθνοφυλακής.
Αύγουστος.Ο υπουργός άμυνας της Ελλάδας ανακοινώνει ότι έχουν τοποθετηθεί πυραυλικά συστήματα μεσαίου και μεγάλου βεληνεκούς στα όρη,Σμόλικας,Ακαρνανικά,Ταΰγετος και Λευκά όρη Κρήτης.Δεν διευκρινίζει αν έχουν πυρηνική γόμωση.Έντονες αντιδράσεις από ΝΑΤΟ και
δυτικές κυβερνήσεις.Ασκήσεις του ΝΑΤΟ στην Αλβανία και Σκόπια.Οι θέσεις των χωρών αυτών αλλάζουν από επιθετική σε αμυντική διάταξη.Ιταλικό καταδρομικό βυθίζεται από κινέζικο πύραυλο ανοικτά της Κέρκυρας.Η Σερβία δηλώνει σύμμαχος της Ελλάδαςς.Η Ρουμανία δέχεται μεγάλες δυνάμεις στρατού από το ΝΑΤΟ.Η Γερμανία και οι σύμμαχες χώρες της δηλώνουν ουδετερότητα.
Σεπτέμβριος.Η κρίση προχωρά σε εκτόνωση.Συμφωνία ΝΑΤΟ με Ανατολικούς για αποχώρηση πυρηνικών από την Ελλάδα.Τα πυραυλικά συστήματα των βουνών παραμένουν.Αμοιβαία αναγνώριση εθνικών συνόρων και αποδοχή του κράτους των Σκοπίων με το όνομα Βόρεια Μακεδονία.Εκκαθάριση των βουνών στην Ήπειρο από τις δυνάμεις του UCK.Η κυβερνήση εξαγγέλλει αύξηση κονδυλίων στην Υγεία και Παιδεία.Ανοίγουν ξανά τα σχολεία και νοσοκομεία που είχαν κλείσει επι μνημονιακής περιόδου.Εξαγγέλλεται η ίδρυση νέων καθώς και εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.
Oκτώβριος.Ρωσία-Κίνα και ΗΠΑ ανακοινώνουν από κοινού την επαφή με εξωγήινους πολιτισμούς και μέρος των συμφωνιών που έχουν γίνει με αυτούς.Ο Άρης και η Αφροδίτη φιλοξενούν εδώ και χιλιετίες νοήμονα ζωή.Η Ελλάδα παρουσιάζει αύξηση του εθνικού της εισοδήματος.Όλες οι δημόσιες υπηρεσίες λειτουργούν με αυξημένο προσωπικό και πολλές από αυτές μέχρι το βράδυ.To ημερήσιο ωράριο μειώνεται σε 4 ώρες.Καθιερώνεται υποχρεωτική μηνιαία άδεια 5 ημερών σε όλο το δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα.Έτσι δημιουργούνται κενές θέσεις εργασίες σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα και η ανεργία σεχδόν εξαλείφεται.Γίνεται δεκτό το δικαίωμα να μην εργάζεται κάποιος  και να αμοίβεται με το Εθνικό Εισόδημα των 222 ευρώ.
Αποτέλεσμα εικόνας για ευρασιαΝοέμβριος.Στην Γερμανία επικρατούν οι εθνικιστές-ακροδεξιοί.Δηλώνουν ότι θα αποχωρήσουν από την Ευρωπαϊκή Ένωση και θα διαφυλάξουν τα εθνικά τους σύνορα από μετανάστες.Ρωσία-Κίνα-Ιραν και Ινδία αναγγέλλουν την ίδρυση νέας οικονομικής ζώνης με κοινό νόμισμα.
Την Ευρασία.
Η Κύπρος κάνει αίτηση για ένταξη στην νέα ένωση.Η Ελλάδα αποφασίζει να μείνει ουδέτερη.
Στην Τουρκία ο εμφύλιος πόλεμος συνεχίζεται.Η ΝΑΣΑ ανακοινώνει την έλευση νέου αστεροειδούς  εντός του 2018.Πιθανότητα σύγκρουσης με Σελήνη.
Δεκέμβριος.Η Ευρώπαϊκή Ένωση διαλύεται οριστικά.Επιστροφή των κρατών στα εθνικά τους νομίσματα.Στην Ελλάδα αυξάνεται η αγροτική-κτηνοτροφική και αλιευτική παραγωγή.Επεκτείνεται η χρήση αιολικής και ηλιακής ενέργειας.Ηλεκτρικά αυτοκίνητα  παράγονται σε πόλεις της Βόρειας Ελλάδας μαζικά.Στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά κατασκευάζεται το πρώτο Ελληνικό Πολιτικό αεροπλάνο.Το Ινστιτούτο "Άγγελος Σικελιανός" στους Δελφούς ανακοινώνει την ύπαρξη της ανθρώπινης αύρας και ενδείξεις για την ύπαρξη του Αιθέρα.Στο Λιτόχωρο ιδρύεται το Ινστιτούτο εσωτερισμού και αποκρυφολογίας "Μιχαήλ Ψελλός".
31-12-2017....Ένας ακόμη χρόνος τελειώνει και οι Έλληνες είναι πιο χαμογελαστοί από ποτέ...

Καλή χρονιά

κωπηλάτης